#994715 - 26/02/2007 23:21
Serie A - 26 kolejka (28.02.2007)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#998155 - 27/02/2007 21:46
Re: Serie A - 26 kolejka (28.02.2007)
[Re: micha$]
|
member
Meldunek: 19/03/2004
|
Empoli - Messina Gospodarze solidna drużyna na własnych śmieciach (6-4-2) i Messina bez zwyscięstwa na wyjeździe (0-3-. Goście ostanio przełamali sie pokonujac w ostatnich minutach Sienę 1-0. Natomiast Empoli to drużyna, która potrafi pokanac takie drużyny jak Roma czy Palermo, a przegrać z Catania,Reggina czy Tornio. Ja właśnie Messine zaliczę do tych drużyn, która może sprawić niespodzianke. W pierwszym meczu był wynik remisowy 2-2. A w poprzednich rozgrywkach Messina wygrała 3-1. Empoli v Messina 0:1 2 2,05 GB Empoli v Messina 0: 3/4 2 1,8 GB Empoli v Messina 2 6,1 Bwin[b] Palermo - Milan Niewiem, czy to prawdziwa informacja "Nesta, Kaldze, Serginho, Oddo, Jankulovski, Maldini, Costacurta and Cafu are all unavailable and aren't among the called players . That's 8 defenders out." Ale jeśli tak to DNB na Palermo które mimo ze obniżyło ostanio loty wydaje sie dobrym typem. Nie stawiam przeciwko Milanowi wiec zapewne i tak ten mecz odpuszcze. Aczkolwiek kurs na Palermo(0) 2,1 w GB kusi. Moze Matusiak cos strzeli Znalazlem jeszcze jedna ciekawa statystyke. Biorąc po uwage poprzedni sezon gdzie Milan do przerwy na wyjeździe nie przegrywał zadnego meczu, w tym sezonie też to jeszcze sie nie zdarzyło. Może więc warto zaryzykować Palermo do przerwy. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#998522 - 27/02/2007 23:28
[Re: 10seba40]
|
journeyman
Meldunek: 15/01/2007
|
Lazio-Catania 1 kurs 1,5 ( Bet-at-home) Lazio ostatnio w dobrej formie walczy o miejsce gwarantujące eliminacje LM zaś bilans Catanii wyjazdowy to 2-4-6 i świadczy o nienajlepszej grze na obcych boiskach
|
Do góry
|
|
|
|
#998538 - 27/02/2007 23:36
[Re: 10seba40]
|
stranger
Meldunek: 26/02/2007
|
Ascoli - Parma Typ: 2 Kurs: 2.95 Buk: Toto Mix Mecz druzyn okupujacych ostatnie miejsca w tabeli. Wedlug mnie Parma ma wieksze szanse na zwyciestwo, poniewaz Ascoli bedzie oslabione i sadze tez, ze jest slabsza druzyna od Parmy!Nie sugerowalbym sie tu akurat tym, ze Ascoli gra u siebie, akurat w tym meczu to nie bedzie mialo znaczenia :). W ostatnim meczu poważnej kontuzji nabawił się najlepszy strzelec Ascoli - Sasa Bjelanovic. Na drobne urazy narzekają Pagliuca, Delvecchio, Lombardi, Di Biagio. Z powodu kartek w składzie Ascoli nie zobaczymy także Finiego, Boudianskiego i Foglio. Parma ma nowego trenera, efekty juz bylo widac w meczu z Udinese w ktorym zremisowali 3-3 na wyjezdzie. Nie ukrywam tez, ze "czuje" ze tu bedzie "dwójeczka" Mam nadzieje, ze jutro wygra Parma - po takim kursie mozna spróbowac. Do Boju Parma !!! go go go
|
Do góry
|
|
|
|
#998852 - 28/02/2007 07:20
[Re: kris-nh]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/08/2006
|
witam, info odnosnie meczu Palermo-Milan milan mocno oslabiony, zwalszcza w defensywie, nie zagraja w dzisiejszym meczu: cafu, maldini, nesta, kaładze, jakulowski, serginho,costacurta,inzaghi, za kartki zawiszony jest oddo tak wiec defensywa zagra w po raz peirwszy w tak nietpowym ustawiniu: bonera, favalli,simic i pomocnik brocchi mysle ze typ na palermo ze strzeli wydaje sie ok w palermo zabraknie pauzujacego za kartki cassaniego
|
Do góry
|
|
|
|
#998868 - 28/02/2007 07:41
[Re: szymon0305]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Palermo - Milan (1) 3,0 - warto grac na gospodarzy wedlug mnie ,mediolanczycy oslabieni.Palermo mocne i szczegolnie mocne u siebie.Ostatnie wyniki dosc niekorzystne i dzis wlasnie jaest pora by te wyniki zmazac na tle wielkiego Milanu.Milan nie przegral od 13 meczy ,czas na porazke.Palermo nie wygralo u siebie w 3 ostatnich meczach ,czas na wygrana.Moze jakis kapitalny debiut Matusiaka.Warto sprubowac grac Palermo bo kurs jest cudny.
|
Do góry
|
|
|
|
#999438 - 28/02/2007 11:35
[Re: rene]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Oto powołani zawodnicy Citta di Palermo: Bramkarze: Federico Agliardi, Alberto Fontana; Obrońcy: Andrea Barzagli, Giuseppe Biava, Ciro Capuano, Paolo Hernan Dellafiore, Marco Pisano, Cristian Zaccardo; Pomocnicyi: Mark Bresciano, Maurizio Ciaramitaro, Eugenio Corini, Aimo Stefano Diana, Guillermo Giacomazzi, Roberto Guana, Fabio Henrique Simplicio, Giovanni Tedesco; Napastnicy: Franco Brienza, Andrea Caracciolo, David Di Michele, Radoslaw Matusiak. Matusiak ma relatywnie spore szanse na wejscie z lawki, ostatni mecz byl ciezki dla druzyny poniewaz ostal sie praktycznie jeden napastnik po za naszym rodakiem, mimo to Matusiak nie wszedl na boisko. Trener tlumaczy to tym ze ceni naszego pilkarza lecz widzi ze ten ma jeszcze problemy z komunikacja z pozostalymi graczami, byc moze jest to tylko wykret, osobiscie wierze w wersje trenera bo ten doskonale wie ze nie moze marnowac pieniedzy swojego demonicznego prezesa trzymajac w nieskonczonosc na lawce nowy nabytek. Milan znow nie jest tak oslabiony jak to sie opisuje, trio Kaka, Ronaldo i Ricardo Oliviera maja taki potencjal ze sami sobie wypracuja kilka okazji do strzelenia bramki, Palermo pod wielka presja bedzie chcialo za wszelka cene sie pokazac z jak najlepszej strony, kibice predzej wybacza przegrana po dobrym meczu niz przegrana po zamurowaniu bramki, tak wiec over do grania, kurs 2 nie jest to super okazja ale mozna sprobowac lapac na live w miare uplywu czasu choc po wczorajszym popisie ManU roznie bywa Jeszcze takie male porownanie do wspomnianego meczu Reading - ManU. Dzis wyglada to bardzo podobnie, gospodarze strasznie zmotywowani na rywala, bardzo chcieli sie dobrze zaprezentowac i tak sie spieli ze w pierwszych 10 minutach stracili 3 bramki, pozbierali sie na tyle ze potrafili strzelic 2 bramki, wg mnie dzis sytuacja wyglada bardzo podobnie, gospodarz dobry z aspiracjami przyjmuje gosci-rutyniarzy ktorzy beda potrafili wykorzystac kazdy najmniejszy blad. Nie podejmuje sie typowac 1x2 bo wygrana Milanu mnie nie zdziwi, a i dokladnie odwrotny wynik nie bedzie zaskoczeniem, zostaje przy overze:)
|
Do góry
|
|
|
|
#999535 - 28/02/2007 12:00
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/11/2006
|
Lazio - Catania 1 ok 1.50 gospodarze w dobrej formie walcza ciagle o LM goscie na wyjazdach spisuja sie slabo raczej pewna wygrana gospodarzy Palermo - Milan 1 ok 2.80 gospodarze nie wygrali u siebie od 3 spotkan a takze 3 ostatnie mecze w lidze bez zwyciestwa napewno dzis jest szansa na przerwanie tej passy Milan oslabiony w defensywie pozatym dawno nie przegrali mysle ze dzis Palermi po ladnym kursie jak najbardziej do brania Ascoli - Parma 2 2.60 Parma bez zwyciestwa w lidze na wyjezdzie trzeba sie przelamac ostatnio zwyzkowa forma Ascoli to zdecydowanie slabsza druzyna jeszcze graja bez swojego podstawowego i najlepszego napastnika dzis mysle ze kurs warty gry Reggina - Fiorentina 2 2.30 kolejny ciekawy meczyk gospodarze oslabieni dzis bez kilku kluczowych zawodnikow i Fiorentina zawsze grozna i silna czy u siebie czy na wyjazdach Litości Załoz sobie temat w PP i tam wpisuj takie posty. Ciesze sie ze napisales cokolwiek ale warto sie przylożyc, jesli piszesz o tym ze ktos jest oslabiony to moze wymien te oslabienia. Nie neguje samych typow, neguje forme i jakosc ich podania!
Edited by Biszop (28/02/2007 12:20)
|
Do góry
|
|
|
|
#999596 - 28/02/2007 12:23
[Re: Adam_HKS]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
Inter - UdineseTyp: 2 (+1.5) Kurs: 1.943 Buk: PinnacleStawka: 6/10 Jako, że porażki Interu nie sposób się doczekać , liczę że dobrze ostatnio sobie radząca ekipa Udinese łatwo dziś skóry nie sprzeda na San Siro i jeżeli już przegra to co najwyżej jedną bramką. W zespole gospodarzy zabraknie dziś dwóch niezwykle ważnych piłkarzy od czarnej roboty Viery i Cambiasso, dlatego też liczę, że przyjezdnym uda się zdobyć co najmniej jedną bramkę, tym bardziej że ostatnio forma strzelecka dopisuje (pięć goli w dwóch poprzednich spotkaniach). Stracić również nie powinni zbyt dużo, gdyż po odbyciu kary za kartki do składu wraca podstawowy obrońca Zapata, a ponadto Inter w weekend czeka derbowy pojedynek z AC Milanem i raczej nie będzie chciał się forsować przed tym pojedynkiem oraz późniejszą wyprawą do Valencii. Jedyne co martwi, to kontuzje Iaquinty i Barreto. Mam jednak nadzieję, że w strzelaniu bramek wyręczą ich Di Natale i Gyan lub któryś z młodych pomocników - Obodo, Muntari. http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=999586&Main=14793#Post999586
|
Do góry
|
|
|
|
#999672 - 28/02/2007 12:45
[Re: Valverde]
|
addict
Meldunek: 28/10/2006
|
Inter - UdineseTyp: 2 (+1.5) Kurs: 1.943 Buk: PinnacleStawka: 6/10 Jako, że porażki Interu nie sposób się doczekać , liczę że dobrze ostatnio sobie radząca ekipa Udinese łatwo dziś skóry nie sprzeda na San Siro i jeżeli już przegra to co najwyżej jedną bramką. W zespole gospodarzy zabraknie dziś dwóch niezwykle ważnych piłkarzy od czarnej roboty Viery i Cambiasso, dlatego też liczę, że przyjezdnym uda się zdobyć co najmniej jedną bramkę, tym bardziej że ostatnio forma strzelecka dopisuje (pięć goli w dwóch poprzednich spotkaniach). Stracić również nie powinni zbyt dużo, gdyż po odbyciu kary za kartki do składu wraca podstawowy obrońca Zapata, a ponadto Inter w weekend czeka derbowy pojedynek z AC Milanem i raczej nie będzie chciał się forsować przed tym pojedynkiem oraz późniejszą wyprawą do Valencii. Jedyne co martwi, to kontuzje Iaquinty i Barreto. Mam jednak nadzieję, że w strzelaniu bramek wyręczą ich Di Natale i Gyan lub któryś z młodych pomocników - Obodo, Muntari. http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=999586&Main=14793#Post999586 No muszę to info sprostować Inter w sobotę jedzie do Livorno a z Milanem zagra 11.03.2007
|
Do góry
|
|
|
|
#999879 - 28/02/2007 13:29
[Re: d1cks0n]
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Dzisiaj bardzo krótko bo nie ma za dużo czasu na bawienie się w analizy. Siena - Livorno 2 4,00 1/10 ExpektMoże Livorno nie jest w tym sezonie najlepsze ale potencjał ma zapewne większy od Sieny. W tabeli stoją bardzo podobnie kolejno 14 i 13 miejsce. Nie sadze iż Livorno jest faworytem tego spotkania ale licze na bardzo wyrównany i ciekawy mecz. Jak dla mnie mecz na remis z przewagą na Livorno a że kurs 4,00 to gram na gości. Ascoli - Parma 2 2,65 2/10 UnibetAscoli już słabe w tym sezonie bedzie do konca bo jakoś nie widać dla nic perspektyw na lepsze jutro. Parma grała strasznie słaby futbol jednak w ostatmim czasie jest co raz to lepiej i jak ruszą tyłki to jeszce przeskoczą kreske i za rok ponownie zagrają w Serie A. Chievo - Roma Over 2,07 3/10 ExpektRoma to najlepiej poukładany zespół w ataku, nawet Inter nie zawsze im dorównuje. Dzisiaj grają z Chievo czyli z rywalami, któemi bez większych problemów powini narzucić swój styl gry. Chievo również w ostatnim czasie jakby z rozpaczy rozpoczeło gre bardziej do przodu! 3 bramki powiny wpaść spokojnie. Lazio - Catania Over 2,5 2,00 1.5/10 ExpektOj! Overowo nam sie robi w Serie A Tutaj głownie kieruje sie tym iż Catania ma jedna z najgorszych obron w lidze! Lazio może nie gra jakoś super do przodu ale w ostatnich 4 meczach 7 goli wpakowali. Po kursie 2,00 warto zagrać. AC Torino - Cagliari Away team to score? NO 2,35 1/10 ExpektMimo iz Torinio jakoś tego za bardzo nie pokazuje to mają olbrzymi potencjał w obronie i prędzej czy póżnie naucza sie go wykorzystywać. Cagliari niby mają w przodzie Suazo ale on nie ma za bardzo wsparcia i nie potrafi grać w pełni swoich możliwości.
|
Do góry
|
|
|
|
#999911 - 28/02/2007 13:36
[Re: Jose]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Co do meczu Chievo - Roma Nie bardzo wiem skad sie wzielo dzisiejsze granie na Chievo, z tego co widze sporo osb to gra. Federico Cossato, Vincenzo Sicignano, Luciano pierwszy to napastnik, drugi to podstawowy bramkarz, 3 to pomocnik, do tego Vincenzo Italiano pomocnik i obronca Salvatore Lannę pauzuja za kartki. To tyle jesli o druzyne Chievo. Rzymianie bez Ferrariego ktory odpocznie, za niego wracajacy po urazie Chivu, Taddei zostanie zastapiony przez Wilhelmsona. Nie zagram czystej 2 bo Chievo "nie lezy" Rzymianom ale tez nie zagram ze wzgledu na to ze wbrew temu co pisze Jose moze Romi jest poukladana w ataku ale nie w kazdy mecz w tym sezonie wkladaja tyle serca ile nalezy, z teoretycznie slabymi druzynami graja slabiej niz by mogli, a z mocnymi lepiej niz moglbym sie spodziewac Over faktycznie do grania, Spaletti nie chce niby ryzykowac i 3 punkty wiecej dadza komfort odskoczenia Palermo ktore ma dzis ciezki mecz, mecz jest szeroko dostepny live wiec mozna sprobowac cos pograc widzac sytuacje na boisku. Zgadzam sie rowniez co do Lazio - Catania, tu over nawet bardziej prawdopodobny niz w Veronie.
|
Do góry
|
|
|
|
#999912 - 28/02/2007 13:36
[Re: Jose]
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
aha jeszcze jeden mecz Palermo - Milan 2 1,82 ML 4/10 GBPalermo to już kompletnie wypadło z rytmu z początku sezonu. Grają o wiele gorzej, mecz z Catania gdzie wygrali 1-2 po prostu był smieszny! ani jedna bramka nie powinna zostać uznana. Milan gra lepiej a sprowadzenie Ronaldo to nie był w cale taki głupi pomysł. Jak dla mnie Palermo jest obecnie zbyt słabe by walczyć z Milanem, który gna do przodu.
|
Do góry
|
|
|
|
#999919 - 28/02/2007 13:39
[Re: rene]
|
stranger
Meldunek: 05/10/2006
|
Ja znawcą włoskiego futbolu nie jestem, choć oglądam mecze. Nie za bardzo zgadzam się z przedmówcą, albowiem 13 meczy bez porażki o czyms świadczy. Podobnie jak to, że Palermo nie wygralo u siebie od 3 spotkań. Milan jakimś wielkim zespołem nie jest, ale to nie znaczy, że można ich lekceważyć i skazywać na porażkę. To pomimo wszystko doświadczony i ograny zespół. Na debiut Radka specjalnie nie liczę, bo najprawdopodobniej Palermo wyjdzie z jednym napastnikiem, a nasz reprezentant pooglada mecz z ławki. Patrząc na dotychczasowe konfronatacje tych drużyn to tym bardziej nie przekonuje mnie jedynka. Z uwagi na spore absencje u gości zagram więc X, który wydaje mi się najbardziej prawdopodobnym rozstrzygnieciem tego meczu Witam, Ja też nie jestem znawcom Serie A, ale InterMediolan od AC Milan odróżniam. Jak to Milan 13 meczy bez porażki ? jeśli w całości ma 12 wygranych ? Inter M gra u siebie o 20:30. Ciągle czytam że to AC Milan, że kiedyś się obudzą i dobrze zagrają. A ja myślę, że w świetle kontuzji (osłabień) oraz walki Palermo o wysoką pozycję w lidze, sprężą się i nie przegrają. Taki kursik 1x pewnie niski, dla ryzykantów może być 1. To tak okiem statystyka i stratega, a nie miłośnika którejś drużyny. pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1000021 - 28/02/2007 14:13
[Re: kRaWat74]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Witam, Ja też nie jestem znawcom Serie A, ale InterMediolan od AC Milan odróżniam. Jak to Milan 13 meczy bez porażki ? jeśli w całości ma 12 wygranych ? Inter M gra u siebie o 20:30. Ciągle czytam że to AC Milan, że kiedyś się obudzą i dobrze zagrają. A ja myślę, że w świetle kontuzji (osłabień) oraz walki Palermo o wysoką pozycję w lidze, sprężą się i nie przegrają. Taki kursik 1x pewnie niski, dla ryzykantów może być 1. To tak okiem statystyka i stratega, a nie miłośnika którejś drużyny.
pozdrawiam
Przede wszystkim nie do mnie te pretensje, bo nie ja podałem statystyk, tylko mój poprzednik. Milan od Interu to może odróżniasz, ale co do znaczy bez porażki, to już nie. Muszę więc cię poinformować, że liczą się zwyciestwa i remisy. No a poza tym witamy statystyka i stratega
|
Do góry
|
|
|
|
#1000041 - 28/02/2007 14:18
[Re: kRaWat74]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
kRaWat74 mógłbyś najpierw sprawdzić informacje, dopiero później pisać. Ostatnie mecze AC Milan: Feb 25, 07 Milan 1 - 0 Sampdoria (Serie A) Feb 17, 07 Siena 3 - 4 Milan (Serie A) Feb 11, 07 Milan 2 - 1 Livorno (Serie A) Jan 28, 07 Milan 1 - 0 Parma (Serie A) Jan 21, 07 Lazio 0 - 0 Milan (Serie A) Jan 14, 07 Milan 3 - 1 Reggina (Serie A) Dec 23, 06 Udinese 0 - 3 Milan (Serie A) Dec 20, 06 Milan 3 - 0 Catania (Serie A) Dec 16, 06 Fiorentina 2 - 2 Milan (Serie A) Dec 10, 06 Milan 0 - 0 Torino (Serie A) Dec 3, 06 Cagliari 2 - 2 Milan (Serie A) Nov 25, 06 Milan 1 - 0 Messina (Serie A) Nov 18, 06 Empoli 0 - 0 Milan (Serie A) Nov 11, 06 Milan 1 - 2 Roma (Serie A)
Jeśli wiesz co to znaczy "bez porażki" to bez problemu doliczysz sie tu 13 spotkań...
Dla mnie ten mecz to NO BET.
|
Do góry
|
|
|
|
#1000617 - 28/02/2007 16:09
[Re: MIDA$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
No muszę to info sprostować Inter w sobotę jedzie do Livorno a z Milanem zagra 11.03.2007
Kurcze źle zerknąłem na betexplorerze. Ale wstyd . Dzięki za sprostowanie. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|