[QUOTE]Oryginalnie wysłał majox:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Olisadebe 11:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Haz$:
[qb]trzeba byc naprawde idiota zeby korzystac z kodow do heroesa
wypije jeszcze za dawne dobre czasy kiedy to dzien i noc przez kilka lat siedzialo sie przed heroesem 2 to byly czasy [/qb][/QUOTE]Może ty jesteś idiota to przechodz sobie kampanie w której musisz wszystko pozajmować i wszystkie potwory zniszczyć! [/qb][/QUOTE]olisadebe na tym polega urok tej gry
PS ma ktoś może sposób (legalny

) na przejście kampanii, tej gdzie trzeba zdobyć miasto steatweak czy jakoś tak w ciągu 3 miesięcy,
mam armię bardzo słabą bo wyniszczoną walkami z miejscowymi a general gandal uzbierał sobie armię z 9 tyg :eek: brakuje mi złota węgla i drewna
mam mało rozbudowane zamki i nadodatek 4 różne do tego limit czasu ... poziom gry trudny aż zniechęca już do grania ... to tyle zagadki, jak ktoś doszedł do tego i przeszedł to prosiłbym o rady...[/qb][/QUOTE]Majox ta misja jest bardzo ciekawa...
Sztuka polega na odowiednum wyborze zamkow w opcjach przed rozpoczeciem, wybierz czarne smoki i na dole masz dostakowo wylegarnie smokow, co w sumie daje Ci 4 smoki tygodniowo, dolacz do tego armie z gornego zamku...i w ostatnim tygodniu mozesz ruszac na gandala...