Oryginalnie wysłał dymeczek:
[qb]
jasne Conrad arth jest ok. tylko niechodzi tu akurat o zaistnienie na czacie, proponuje nowym uzytkownikom jak i tym ktorzy sa tu dluzej i na czacie aby przymykali oko na zachowanie Lidera wobec nich bo to i tak nic nieda a Wy potem bedziecie skazani na czytanie takich textow jak ja
i prowokowani przez innych uzytkownikow, ciekawe jakbys Panie Conradzie zareagowal jesli by Cie jakis uzytkownik nazwal pedalem
takie texty poprostu sa denerwujace tym bardziej ze wyzywaja sie ludzie ktorzy do malolatow raczej nienaleza, poprostu chwalcie Lidera jak i to forum bo innego wyjscia niema... Da Bartek ludzie zakladaja nowe konta bo zapewne boja sie uzycia swoich prawdziwych nickow bo potem na czacie beda mieli mile powitanie
ja sie tego niebalem i wiedzialem co to bedzie oznaczalo, jestem zwyklym uzytkownikiem forum a moze juz bylem
pewnie dostane bana ze sie odwazylem cos napisac,
poponuje przydupasom Lidera by sie niewpieprzali w nie swoje sprawy i jesli z nim rozmawiam to z nim a nie z wami, wiem ze ma on wielu adwokatow ale pewnie sam sobie da rade, szkoda ze jestescie tacy madrzy przed ekranem monitora, lepiej zajmijcie sie typowaniem[/qb]
heheheheehehehehehehe i tyle w tym temacie
...super sa te wasze skargi , niczym z przedszkola