no dobra - poniewaz jestem jednym z operatorow to i ja cos napisze:
1) zachowania Bunta nie bede komentowal...
2) Nikodemus podobnie jak Ty zostalem wychowany , zeby nie tolerowac donosicieli...
3) Sheetee masz racje - jesli komus nie odpowiada taki czat jak jest niech znajdzie sobie inny
4) dymeczek -czy Ty myslisz ze na czacie sa tylko osoby z Bialegostoku??
5) Xeo znamy sie ze zjazdu , wiec nie bede mowil zlych rzeczy - ale prosze cie o jedno .. zastanow sie jak cos napiszesz - moze obrazil Cie ktos inny, ale napewno nie Arth - ten czlowiek muchy by nie zabil , a co dopiero obrazil kogos - nie znam nikogo lepiej wychowanego od Artha
6) Profit napisz kto i z jakiego powodu Cie obrazil - bo jeszcze nie widzialem nigdy Cie na czacie
7) znam wiekszosc osob z chata osobiscie , i wiem jak sie zachowuja> Jednak chyba kazdy z was zdaje sobie sprawe , ze tworzymy zgrana paczke i chyba wam to przeszkadza ... Bunt myslisz, ze pozwolimy zebys swoim tekstami zdegradowal ktoregos z opow albo obrazal innych uczestnikow ... wiele razy probowales i ani razu Ci sie to nie udalo . Sam dobrze zdajesz sobie sprawe , ze jesli wiekszoscia glosow karzesz nas wyrzucic stamtad , to i tak wszyscy zmienimy lokal, a Ty nie zostaniesz sam , tylko nadal bedziesz probowal nam zaszkodzic - juz na nowym czacie ... tylko jest jeden problem .. NIGDY CI SIE TO NIE UDA
Aha , jeszcze jedno - gwarantuje Ci. ze Kura jest osoba starsza od Ciebie , a kultura wymaga zwracania sie do takich osob z szacunkiem !
8) Qwerty sluchaj wiekszosc z czatowiczow ma wyksztalcenie wyzsze, choc zdarzaja sie osoby , ktora nadal studiuja - zwroc uwage na swoje zachowanie , a nie patrz na innych ! jesli ktos uzywa, ktorys z wulgarnych slow : c***, ****a itd. - czy po tym oceniasz czlowieka? pokaz mi osobnika , ktory nigdy nie bluzni ...
9) Scottie a ty nie cwaniakuj
pozdrowka !