#98704 - 08/01/2003 12:18
Re: Powrót cenzury?
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/05/2002
|
witam a ja mam taki oto problem z tym bukiem chcialbym zeby mi ktos pomogl 1.wczoraj chcialem kumplowi wyslac kaske voucherem i niechcaco wpisalem haslo vouchera na moje konto i odjelo mi z konta jeszcze tyle ile chcialem wyslac 2.zobaczywszy jaki popelnilem blad znowu podarowalem kumplowi voucher ale tym razem pomylilem jego emaila i ****a nie dosc ze voucher przepadl to jemu kaske rowna voucherowi za****li 3.mysle *** ****a moze poprawia 4.przed chwila sprubowealem wyslac vouchera znowu do kumpla (symbolicznego 2 zl) no i ****a mac znowu kaska ubyla mi z konta jako voucher i jemu ****a tyle samo co voucher co o tym sadzicie i czy moze mi ktos pomoc  al: pozdrawiam  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#98705 - 08/01/2003 14:10
|
veteran
Meldunek: 29/07/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad: [qb]Tylko że teraz nasuwają się inne pytania... - dlaczego BanHunter oraz Dam nagle pojawili się tu tylko by zaciekle atakować Expekt. Przypadek? [/qb][/QUOTE]Dlatego opłaty za korzystanie z forum to bardzo dobry pomysł Pozdrawiam  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#98706 - 08/01/2003 14:12
|
old hand
Meldunek: 01/10/2002
|
Witam, Przeczytałem dokładnie cały temat i kompletnie nie rozumiem napaści Conrada na BanHuntera. Wg mnie ideą tego postu było pokazanie jak bardzo dziurawy jest system Expektu i z tego powodu jest to BARDZO WAŻNA informacja dla grających lub zastanawiających się gdzie założyć konto. Żeby się nie powtarzać powiem tylko, że w całej rozciągłości zgadzam się ze skalą. Sam mam konto w Expekcie, nigdy nie korzystałem z systemu voucherów ale kto wie czy gdybym nie zaczął to czy nie wysłałbym na próbę symbolicznej 1 zł. I co, w takim przypadku miałbym zapewne zablokowane konto. Moim zdaniem Expekt stosując tu zasadę DOMNIEMANEJ WINY KLIENTA postępuje nieprofesjonalnie. Podsumowując, uważam że ludzie informujący o bugach w systemach bukmacherskich są tak samo tu potrzebni jak dobrzy typerzy, chociaż bardziej pewnie by się przydali do porządnego przetestowania systemu Pozdrawiam i życzę więcej spokoju forumowiczom  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#98707 - 08/01/2003 14:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/09/2002
|
Szanowny Conradzie, wiesz wszystko, zawsze masz rację, a nawet nigdy się nie mylisz (a jakby co delete i nawet rysa na marmurze  Na początku uważasz BunHuntera za półgłówka/złodzieja, który dla zlotowki blokuje sobie konto, potem uzmyslawiasz sobie, że moze nie do konca, gdyż nikt nie zna tak naprawdę kluczowych aspektów sprawy: 1) Kiedy dokładnie Expekt dowiedział się o tym felerze w ich systemie i po jakim czasie pykania sobie $$ przez jedną lub większa liczbę osób? 2) W JAKI SPOSÓB Expekt się o tym dowiedział? Bo jeśli przez forum, to niezla amatorka. I jak na system, w ktorym ludzie trzymaja swoje pieniadze, to stanowczo za duza amatorka. 3) Dlaczego Expekt ciagle blokuje konta i to bez stosownego zapisu w regulaminie jak zauważył ŚwMikołaj, zamiast po prostu zlikwidować mozliwosc wysylania voucher'em złotówek w sposób opisany przez BunHunter'a poprawką w oprogramowaniu? Ewentualnie, dlaczego nie poprawią tego błędu, tzn można wyslać złotówke, ale system w koncu odnotuje ten fakt? Wyobrazasz sobie sytuację, kiedy w podobny sposób postępuje mbank? Przelewam zawrotną kwote n zł. Okazuje się, że nic z konta nie ubylo.. wiec kolejne n zlotowek itd. Nagle mbank blokuje mi konto, poniewaz okazalo się, że jestem zlodziejem. Przecież ja chciałem tylko przelać pieniążki a nie ukraść. A to, że system nie odnotował tego w rejestrze, nie moja sprawa. Może nawet sam tego nie zauważyłem! W swietle jakich przepisow, jakiego regulaminu jestem złodziejem? Nie wolno przelewac kwot mniejszych badz rownych n zł? Programisci dali za przeproszeniem ... a odpowiedzialność zwala się no właśnie, na kogo? 4) dlaczego traktujesz forumowiczów jak pół-analfabetów, którzy nie potrafią sami wyciągać wniosków z czytanych postów. Tylkko posuwasz się do usuwania tematu, jak nie przymierzajac smarkaczom zapałki, żeby sobie rąk nie poparzyli i chaty nie spalili. Chyba normalne, że takim upublicznionym sposobem i gdy expekt już wie, nie można zbić $$, Każdy to wie. Czy nie?  Zresztą, nie wystarczyłby krótki komentarz zamiast usuwania? Podejrzewam, że nie uzyskam na żadne pytanie odpowiedzi, ale chciałbym się mylić Pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#98708 - 08/01/2003 14:52
|
Meldunek: 06/07/2001
|
witam Nie chcę sie wypowiadać na temat samej istoty rzeczy. Natomiast dyskusja zupełnie odmieniła początkowy stan zagadnienia. To nie jest tak, że nie mozna przesyłać 1zł, jeśli je masz na koncie. Istota pierwotnego postu i sposobu zarabiania, dotyczyła przesyłania złotówki, kiedy Twoje konto = 0. A to juz inna para kaloszy. Zastanawiam się nad tym, że jednak Polak - potrafi. W życiu nie wpadłbym na pomysł przesyłania złotówki, kiedy jej nie mam na koncie. A jednak ktoś na to wpadł. Co by nie mówić, jak już wejdziemy do tej Unii to sobie bez wątpienia poradzimy. W końcu Unia też z nami nie zagrała czysto i nie będę miał skrupułów jeśli jakiś Baksik walnie ją w oscylatorze na 1 z 10 zerami z tym założeniem, że przyniesie to korzyść materialną dla całego Narodu. Wracając do wątku. Czy to do końca jest przekręt. Pewnie tak. Ale życie składa się ze złotówek. Jak leży na ulicy grosik, to chętnie sie po niego schylam. Nie mój niby, a biorę. Taka przypadłość. Co do systemu Expekt. Musi być naprawiony, gdyż setka buków na całym świecie nie ma z tym chyba problemu. To jakiś techniczny bubel który jest prawdopodobnie bardzo prosty do usunięcia. A skoro tak, to jako zwolennik "teorii spiskowej dziejów" może jest coś na rzeczy. Takie małe pranko tylko nie doszlismy jeszcze że na przykład 1111 też przechodzą. Tak jak w rodzimych firmach gdzie kursy są na kilka minut wspaniałe, żeby je zaraz zmienić. Kto pierwszy ten lepszy, a kto pierwszy - wiadomo. Nie korzystam z voucherów, zastrzegam, bo chciałbym ograć buka w równej walce. Myślę, że mnie na to jeszcze stać. Reasumując: Expekt MUSI naprawić system (jeśli tak wogóle jest - czego nie sprawdzałem) pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#98709 - 08/01/2003 15:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/05/2002
|
witam wlasnie przed chwila otwieram swoje konto w expekcie patrze i ****a moje konto pomnozylo sie 3 razy  chyba im sie naprawde system s*******il pozdrawiam  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#98710 - 08/01/2003 16:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/09/2002
|
Oryginalnie wysłał BanHunter: Dla tych, co chcieli się dowiedzieć o co dokładnie chodzi z Expektem: 1) Wciskamy konto, potem wypłata i podaruj voucher 2) Jako adresata wpisujemy [qb] siebie [/qb] bądź jakiegokolwiek znajomego, a jako kwotę wypłaty wybieramy dokładnie 1 PLN 3) Zapisujemy kod i wciskamy dalej... Ubyło nam coś z konta? Nie... Jeśli wysłaliśmy voucher do siebie, to możemy go odebrać przy pomocy opcji depozyt wpisując otrzymany kod. Mamy złotówkę więcej, niż przed wypłatą, prawda? I tak można działać do usioru, 3 vouchery dziennie, przy okazji można tą kasę rozsyłać po znajomych, itd, itd... Oryginalnie wysłał hpc: [qb] To nie jest tak, że nie mozna przesyłać 1zł, jeśli je masz na koncie. Istota pierwotnego postu i sposobu zarabiania, dotyczyła przesyłania złotówki, kiedy Twoje konto = 0. A to juz inna para kaloszy.[/qb] To w takim razie jak działało do usioru w sytuacji, gdy wysyłano do siebie? Chyba ktoś tu się mija z prawdą  :rolleyes: Choć przyznam, że nie znam pierwotnego postu i tu ukłon w stronę Conrada. Czy musi być tak Conradzie, że popełniasz gafę, jednak nie przyznajesz się do niej, tylko w kółko wmawiasz sobie i innym, że BanHunter to wielbłąd? Ludzka rzecz błądzić Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#98711 - 08/01/2003 16:39
|
old hand
Meldunek: 13/12/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał hpc: [qb]witam Nie chcę sie wypowiadać na temat samej istoty rzeczy. Natomiast dyskusja zupełnie odmieniła początkowy stan zagadnienia. To nie jest tak, że nie mozna przesyłać 1zł, jeśli je masz na koncie. Istota pierwotnego postu i sposobu zarabiania, dotyczyła przesyłania złotówki, kiedy Twoje konto = 0. A to juz inna para kaloszy. Zastanawiam się nad tym, że jednak Polak - potrafi. W życiu nie wpadłbym na pomysł przesyłania złotówki, kiedy jej nie mam na koncie. A jednak ktoś na to wpadł. Co by nie mówić, jak już wejdziemy do tej Unii to sobie bez wątpienia poradzimy. W końcu Unia też z nami nie zagrała czysto i nie będę miał skrupułów jeśli jakiś Baksik walnie ją w oscylatorze na 1 z 10 zerami z tym założeniem, że przyniesie to korzyść materialną dla całego Narodu. Wracając do wątku. Czy to do końca jest przekręt. Pewnie tak. Ale życie składa się ze złotówek. Jak leży na ulicy grosik, to chętnie sie po niego schylam. Nie mój niby, a biorę. Taka przypadłość. Co do systemu Expekt. Musi być naprawiony, gdyż setka buków na całym świecie nie ma z tym chyba problemu. To jakiś techniczny bubel który jest prawdopodobnie bardzo prosty do usunięcia. A skoro tak, to jako zwolennik "teorii spiskowej dziejów" może jest coś na rzeczy. Takie małe pranko tylko nie doszlismy jeszcze że na przykład 1111 też przechodzą. Tak jak w rodzimych firmach gdzie kursy są na kilka minut wspaniałe, żeby je zaraz zmienić. Kto pierwszy ten lepszy, a kto pierwszy - wiadomo. Nie korzystam z voucherów, zastrzegam, bo chciałbym ograć buka w równej walce. Myślę, że mnie na to jeszcze stać. Reasumując: Expekt MUSI naprawić system (jeśli tak wogóle jest - czego nie sprawdzałem) pozdrawiam[/qb][/QUOTE]hpc majac 0 na koncie zlotowki napewno nie wyslesz  A co do bubla expekt pewnie od dawna o tym wiedzial i jak juz ktos napisal po cichu blokowal konta.Jak daja to bierz.Jedni to uwazaja za zlodziejstwo a inni jak wykorzystanie bledow buka tak samo jak pomylka kursowa itd. 
|
Do góry
|
|
|
|
#98712 - 08/01/2003 20:00
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Twist, jak to się mówi po angielsku, "we'll have to agree to disagree". Nie znasz wszystkich szczegółów tego tematu pod względem koneksji, ani też chyba nie przeczytałeś całęgo wątku. Jeśli chodzi o to co zostało skasowane, to znajduje się to na pierwszej stronie tematu. Chodziło o post z instruktażem jak oskubać Expekt. Nie bądźmy tu naiwni - nie sądzę by Expekt Cię wyrzucił za wysłanie kilku znajomym po złotówce. Ale jesli zauważy, że nabiłes sobie kilkaset takich voucherów to trudno nazwać to przypadkiem. Oczywiście ich oprogramowanie nie powinno na to zezwalać, ale z drugiej strony nie jest to żadnym usprawiedliwieniem. Pełno jest w tym temacie zaprzeczeń, i to bynajmniej nie z mojej strony, Twist. Najpierw Ban piszę o tym, że Expeky blokuje konta. Następnie wrzuca, że jestem (ja) naiwny jeśli sądzę, że nie da się wyciągnąć tym sposobem stówkę. Oj, prawie zapomniałem o Twoich trzech pytaniach  : 1. nie wiem 2. nie wiem 3. nie wiem Najlepiej zadać te pytania Expektowi.  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#98713 - 09/01/2003 04:58
|
enthusiast
Meldunek: 30/10/2002
|
Ogłaszam wyniki konfliktu 50% dla reszty świata i 50% dla Conrada. Kto ma w tym wszystkim racje, cholera wie. Osobiście mam to gdzieś  iwo: dla wszystkich. Każdy ma w tym jakiś interes (tylko nie ja). Odnośnie Vouchera za 1zł dziura jak smok, no ale zależy jak kto na to patrzy. Mnie takie odpady nie interesują, gram swoje. A Expekt niech zacznie myśleć o tym że jak klient chce zagrać i nie może się zalogować to ich strata, są jeszcze inne buki. Pozdrowionka dla wszystkich. Tylko Arka Gdynia!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#98714 - 02/03/2003 01:26
|
member
Meldunek: 23/10/2001
|
Po przeczytaniu całego wątku wielki minus dla conrada, że nie potrafił się przyznać do błędu o początkowym usunięciu postu. Tak nie można. To dość istotny wątek i powinien się znaleźć w części dotyczącej firm bukmacherskich, a nie "To i owo". Minus jak stąd do Krakowa.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|