#98684 - 07/01/2003 05:34
Re: Powrót cenzury?
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Tak jak wspomniałem najpierw usunąłem temat. Późniejszy został przeniesiony. Rozumiesz już jak to było? Miałem i ten temat usunąć ale postanowiłem zobaczyć czy rzeczywiście coś z tego wyniknie. Jak widać nic. Nie wiem o co Ci chodzi. Pewnie też o nic. Pomyśl trochę, przynajmniej przez chwilkę.  Jest dziura w Expekcie, możesz wyciągnąć złotówkę, ale Expekt i tak Ci zamknie konto, tak więc tak naprawdę żadnej "dziury" nie ma! Czyli o co chodzi w tym wszystkim? Chyba właśnie o nic. Chyba że BanHunter i Ty robicie zamieszanie z własnych powodów, tym bardziej że Expekt może pozamykać kilka kont i te osoby będa musiały przenieść się gdzieś indziej.  al: Bo jeśli ktoś robi zamęt z niczego to jest to trochę podejrzane. A tak na koniec to w Empiku kompakty nie są przybite do wystawy gwoźdźmi, ale co z tego. Możesz wziąć kompakt pod pachę, skierować się do wyjścia, ale bramka i tak zadzwoni i ochroniarz Cię zatrzyma.
|
Do góry
|
|
|
|
#98685 - 07/01/2003 07:12
|
old hand
Meldunek: 14/02/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał dam: [qb]oczywiscie, (nawet nie smiem cie o to podejrzewac - przeciez ty jestes tak bardzo etyczny), wcale nie dlatego ze do tego dzialu zaglada znacznie mniej osob przy okazji ciekaw jestem twojej postawy, w bardzo hipotetycznej sytuacji (wiem ze lubisz takie przyklady, vide kradziez radia z samochodu) spotkanie w tenisie grzybowska i jakas poczatkujaca tenisistka polamatorka kurs na grzybowska @1,1 a na jej rywalke @4,8 w miedzy czasie dowiadujesz sie ze grzybowska skrecila sobie kostke, ledwo chodzi, i nie ma zadnych szans na wygranie co robisz? znajc twoja szlachetnosc, to napewno nie dopuscisz do tak jawnego okradania bukmachera i nie zagrasz tenisistki po @4,8 tylko zadzwonisz do buka wyjasnisz mu cala sytuacje, oni zmienia kurs na @1,1 i wtedy dopiero to zagrasz  [/qb][/QUOTE]Mam pytanie do Ciebie, pewnie bedziesz mial klopoty z odpowiedzia na nie, ale teraz skup sie. Oto ono: Czy Ty jestes glupi, czy tylko udajesz? Smieszne rzeczy wypisujesz. Przeciez kazdy wie, ze zadaniem robiacego zaklady jest wypatrywanie bledow buka (ktorych na szczescie zwykle troche jest  ). Jednak to nie sa bledy w systemie, TYLKO W USTALANIU KURSOW. Nie mowie tutaj o przestawieniu kursow ale o zawyzaniu i zanizaniu kursow na pewne zdarzenia. Czlowieku, Twoje myslenie jest naiwne... A co do tego vouchera to nie kumam troche expektu, ale moim zdaniem jesli bys sobie tak jak to banHunter mowil "raz zrobil vouchera zeby sprawdzic czy dziala" na pewno by Ci nie zablokowali konta. Jesli bys to robil nieswiadomie nic zlego by sie nie stalo (ale czy wyslanie 1000 voucherow w ciagu miesiaca to jest "sprawdzanie jak to sie robi"?). Takze tlumaczenie sie, ze to ma jakis wplyw na moje siano to jest zupelna nieprawda. Sprawa druga - nalezy zganic expekt, ze nie naprawili systemu i to nie ulega zadnej dyskusji... Pozdrawiam Kejsper PS. Jesli dam masz zamiar sie klocic z kimkolwiek tylko po to zeby sie klocic to to nie ma sensu...proponuje onet.pl i rozmowy w stylu "Czy Tatu to rzeczywiscie lesbijki?"
|
Do góry
|
|
|
|
#98686 - 07/01/2003 14:51
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał dam: [qb]conrad, piszesz ze najpierw usunoles wiadomosc, a potem ja przeniosles tutaj, cos tu nie tak!, nie bylo czasem tak ze usunales calkowicie jego pierwsza wypowiedz, nastepnie banhunter napisal na to riposte i dopiero ja przesunoles do dzialu to i owo oczywiscie, (nawet nie smiem cie o to podejrzewac - przeciez ty jestes tak bardzo etyczny), wcale nie dlatego ze do tego dzialu zaglada znacznie mniej osob  [/qb][/QUOTE]Heheh, z tego co zauważyłem, zniknął też odnośnik do tego tematu z działu Świat Bukmacherstwa, pewnie dlatego, że informacja podana przez BanHuntera nie ma nic wspólnego z bukmacherstwem (punktuje reklamowany na mecz.pl Expekt) i jest tylko nic nie wartą 'ciekawostką', niczym więcej... 
|
Do góry
|
|
|
|
#98687 - 07/01/2003 15:49
|
|
Dokładnie Kejsper.  Granie u buków to po prostu rywalizacja z tymi co przygotowują kursy. Jeśli się pomylą i nie docenią jakiegoś zawodnika (William Hill - Peterka) to po prostu mają pecha, a my mamy za to dużo  iwo: . Głównym czynnikiem jest przede wszystkim dostęp do informacji. Jeśli wiesz coś czego buk nie wie, wykorzystaj to, bo o to w tym wszystkim właśnie chodzi. I w tym się właśnie mieści cały urok obstawiania. Na giełdzie papierów wartościowych jest jedna cena rynkowa dla wszystkich. Tu na szczęście mamy lepsze warunki do zarabiania. Pamiętam kiedyś jak PZPN zawiesił całą czy prawie całą pierwszą drużynę Widzewa Lódź, i to na dzień przed meczem z Polonią Warszawa. A teraz pytanie do Dama i innych, którzy z niczego robią wielki szum: A) czy Olympic o tym wiedział? B) czy ja to wykorzystałem? Moja rada na koniec: zamiast zajmować swoje główeczki dziurkami o jedną złotówkę (której i tak nie wyciągniecie), skupcie się lepiej na prawdziwym zarabianiu. Bo inaczej jak podzielicie swoje zyski przez ilość godziń spędzonych na takich głupotach... to się okaże, że lepiej stać na przejściu kolejowym z gąbką i płynem do mycia szyb.  al: Adios amigos, Conrad
|
Do góry
|
|
|
|
#98688 - 08/01/2003 04:43
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad: [qb]Moja rada na koniec: zamiast zajmować swoje główeczki dziurkami o jedną złotówkę (której i tak nie wyciągniecie), skupcie się lepiej na prawdziwym zarabianiu. [/qb][/QUOTE]szkoda ze sie nie zrozumielismy, to nie ja splycam caly czas ta dyskusje do pieprzo.nej zlotowki, tylko niestety ty - conrad wolalbym za to, dowiedziec sie w koncu (jednak najwidoczniej nie jest mi to dane  ) jakis wyjasnien odnosnie twojego postepowania dotyczacego kasowania postow, przenoszenia i zamykania watkow ukazujacych firme expekt w zlym (jednakze prawdziwym) swietle oczywiscie moze to byc tylko zwykly zbieg okolicznosci, a ja nie potrzebnie doszukuje sie jakis powiazan miedzy coradem a expektem ps. jestem ciekawy co sie stanie z watkiem expekt-banda oszustow!?, pewnie juz sie zastanawiasz czy ze wzgledu na, np. jak to mowisz "bezsensowny" temat nie przenies go w jakies malo poczytne miejsce
|
Do góry
|
|
|
|
#98689 - 08/01/2003 05:06
|
Meldunek: 30/01/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#98691 - 08/01/2003 05:39
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad: [qb]
Temat był prawdę mówiąc niebezpieczny bo nic nikomu nie dawał, a sposób przekazania go mógł nakłonić kogoś to zrobienia tego. To tak wyglądało jak byście chcieli by jak najwięcej osób to zrobiło - nawet dołączona została szczegółowa instrukcja. I z tego powodu... temat aus.
[/qb][/QUOTE]to tez juz przerabialismy pisalem przeciez wyzej ze w tym przypadku wystarczylaby rzetelna informacja co sie dzieje z osobami tak postepujacymi, i kazdy mial by dokladny przeglad sytuacji, a zrobilby i tak to na co mialby ochote
|
Do góry
|
|
|
|
#98692 - 08/01/2003 05:49
|
enthusiast
Meldunek: 10/12/2001
|
A ja czytam sobie ten temacik, czytam. Sytuacja staje sie coraz powazniejsza. Padaja zewszad kalumnie, a to na expekt, a to na Conrada, a tu taki oto mily przerywnik: [QUOTE]Oryginalnie wysłał Św_Mikołaj: [qb]Patrze na ten regulamin patrze i nie moge znalesc gdzie jest napisane ze nie mozna wyslac 3x po 1zł  [/qb][/QUOTE]Ale sie usmialem. Genialny tekst i jak bardzo w pore... Brawo Mikołaj  iwo: PS. Istnieje jeszcze temat traktujacy o cytatach miesiaca na forum? Jesli tak, to niniejszym zglaszam powyzszy :zobacz: Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#98693 - 08/01/2003 05:52
|
Anonymous
Unregistered
|
oki, skoro nie potrafisz sie przyznac do popelnionych bledow, lub ich po prostu nie dostrzegasz, to ja ze swojej strony koncze ta zmierzajaca do nikad dyskusje
pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#98695 - 08/01/2003 06:28
|
enthusiast
Meldunek: 04/11/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wyslal Conrad: [qb] Uswiadom sobie jeszcze jedna rzecz: ten temat wcale nie szkodzil Expektowi. Czy myslisz, ze ktos by przestal tam grac bo jest tam jednozlotowa dziurka... której tak naprawde nie ma? [/qb][/QUOTE]Conrad, w tym miejscu sie mylisz. Znajdujac taka dziure, kolega uswiadomil nas ze system komputerowy Expektu jest "nieszczelny"! Nie wiemy jakie inne moze miec dziury!? Moze nastepnym razem ktos bedzie zciagal pieniadze z Twojego, mojego konta.
Ja ostatnio szukalem nowej firmy aby zalozyc konto (Ty o tym wiesz, sam mi doradzales), myslalem poczatkowo rowniez o Expekcie, ale majac ta informacje, na pewno nie powierzem im moich pieniedzy.
Dla mnie firma bukmacherska jest troche jak bank, u nich na kontach leza moje, nasze pieniadze. Jedni maja wiecej inni mniej ale w sumie to jest ladna kasa. I dla mnie jest wazne zarowno wyplacalnosc firmy jak i bezpieczenstwo pieniedz.
Pozdrawiam skala
|
Do góry
|
|
|
|
#98697 - 08/01/2003 06:48
|
enthusiast
|
A tak na koniec to w Empiku kompakty nie są przybite do wystawy gwoźdźmi, ale co z tego. Możesz wziąć kompakt pod pachę, skierować się do wyjścia, ale bramka i tak zadzwoni i ochroniarz Cię zatrzyma. i wlasnie co to oznacza?
Moj brat pewnego razu wszedl jak zwykle do Empiku, najpierw ogladal kasety z kolegami, wybral jedna i poszedl do dzialu z gazetami. Spedzili sporo czasu na przegladaniu gazet, a ze kaseta przeszkadzal mu w tym wlozyl ja do kieszeni (pewnie juz wiecie co bedzie dalej). Kumple wybrali czasopisma, on rowniez poszli do kasy zaplacili, ale on zapomnial o kasecie i co bramka zadzwonila i ochroniarze, policja, wstyd, nieprzyjemnosci, strata czasu itd... Wiem w 100% ze nie chcial ukrasc. Znam go zbyt dobrze, jest zbyt uczciwy jak dla mnie, nie jest tez glupi i wiedzial tez wczesniej o bramkach czyli gdyby nawet chcial ukrasc to chyba pomyslalby o tym- poszedl by na bazar!
Ale o tym wiem ja, jego rodzina i tak z niewinnego zrobili "zlodzieja".
Co chce przez to powiedziec? Sam nie wiem. Ale wydaje mi sie ze nie powinnismy uzywac ostrych slow w stosunku do osob ktorych nie znamy oraz pamietac o tym ze wszytsko, kazda spawa ma wiele punktow widzenia!
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#98699 - 08/01/2003 07:24
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2002
|
buków okradać nie można bo poblokują konta i na dodatek spotka się to z ostracyzmem na forum, ale empik chyba tak  , a więc oto instruktarz pod hasłem 'zrób to sam': bierzemy plastikową reklamówkę, a w środku wyklejamy ją folią aluminiową(dla pewności kilkanaście warstw, bardzo grubo-WAŻNE!); potem spacerujemy wśród półek i z miną konesera raczymy sie darmową sztuką!  bramka nie piszczy kiedy my bezwstydnie mijamy cerbera w garniturze. owocnych łowów!
|
Do góry
|
|
|
|
#98700 - 08/01/2003 07:32
|
enthusiast
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad: [qb]Tylko że teraz nasuwają się inne pytania... - dlaczego nie napisał do Expektu? Jeśli tam ma pieniądze to chyba jest to w jego interesie. - dlaczego BanHunter oraz Dam nagle pojawili się tu tylko by zaciekle atakować Expekt. Przypadek? - jeśli wiedzą, że kończy się to zamknięciem konta, to dlaczego zamiast zwykłej informacji jest instruktaż?[/qb][/QUOTE]Ja nie widzialem tej pierwszej wypowiedzi (nie zdazylem  ) Ale jesli jak piszesz byl to "instruktaz" to sie z Toba zgadzam, ze to jest nie fair, ale dobrze ze Hunter napisal o tym i wszyscy moga sie o tym dowiedziec, gdyz wydaje mi sie to dosc istotne. Co do krytykowania Expektu, to nie wiem bo ich nie znam, ale dla mnie tez jest to troche dziwne. Jednak z drugiej strony Ty znowu bronisz Expekt-a. Ja do tego nic nie mam, masz prawo do wypowiedzi i to jest Twoja sprawa. Ale wydaje mi sie ze kazdy ma swoj rozum i wyciagnie odpowiednie wnioski. A wlasnie na forum, gdzie kazdy jest anonimowy( prawie), kazdy moze uprawiac "propagande" lub oczerniac innych a to jest czescia konkurencji, a stawka jest na prawde duza! Pozdrawiam skala ps z bratem skonczylo sie ok, policja go postraszyla, ich stale metody i z racji ze wczesniej nie mial zadnych problemow z policja zrobili tylko notatke i to wszystko
|
Do góry
|
|
|
|
#98701 - 08/01/2003 07:37
|
|
Heh. Nie ma to jak dzielić się dobrym humorem! Jeśli ktoś wyskoczy z wiadomością "Chłopaki - Expekt ma kurs 50.00 a nie wie, że... ...!" to jako pierwszy złożę gratulację tej osobie. Szczerze mówiąc nie chodziło mi o ochronę buka tylko o młodszych graczy, którzy mogliby postąpić według instrukcji... i co by z tego mieli? Szlaban u buka. Jeśli nie chcesz by ktoś sobie narobił kłopotów... to nie dawaj mu receptury. I według tej idei postąpiłem. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za ten post! 
|
Do góry
|
|
|
|
#98703 - 08/01/2003 07:52
|
|
1) Wciskamy konto, potem wypłata i podaruj voucher 2) Jako adresata wpisujemy siebie bądź jakiegokolwiek znajomego, a jako kwotę wypłaty wybieramy dokładnie 1 PLN 3) Zapisujemy kod i wciskamy dalej...
Ubyło nam coś z konta? Nie... Jeśli wysłaliśmy voucher do siebie, to możemy go odebrać przy pomocy opcji depozyt wpisując otrzymany kod. Mamy złotówkę więcej, niż przed wypłatą, prawda? I tak można działać do usioru, 3 vouchery dziennie, przy okazji można tą kasę rozsyłać po znajomych, itd, itd...Po małym dochodzeniu powoli dochodzę do wniosku, że mogło to się zacząć od tego, że ktoś walił w ten sposób Expekt i teraz się wkurzył, że Expekt zamyka za to konto. Napisane to było dziwnym tonem, prawie chwalącym sama lukę a krytykującym odpowiedź Expektu jako "nieelegancką". To tak wygląda jak by wcześniej ta osoba używała tego systemu do wyłudzania pieniędzy, a ponieważ system został odkryty przez Expekt to przyszedł czas by opisać swój świetny wynalazek bo do niczego już nie był przydatny: Expekt się kapnął. Expekt zaczął zamykać konta. Jak on mógł tak "nieelegancko" postąpić? Otóż BanHunter jest tylko przykrywka dla innej osoby na forum, i ta osoba nawet zabrała głos w tym temacie. Pozdrawiam i życzę dobrej nocy, Conrad
|
Do góry
|
|
|
|
|
|