[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
[qb]Dam, usunąłem tę bezsensowną wiadomość z innego działu, a później postanowiłem przenieść ją tutaj gdzie możemy sobie o tym podyskutować.
Po pierwsze ja usunąłem tamtą wiadomość a nie ktoś inny. Tu na 'mecz.pl' bardziej przydatne są informacje o tym jak wygrać pieniądze a nie jak je ukraść. Czy jak ktoś zapomni zamknąć samochód to czy wyciągasz mu radio Dam? Czy to jest ok? Czy tłumaczysz się, że powinien był zamknąć furę, i że to nie jest Twoja wina?
Złodziejstwo trzeba tępić, tym bardziej że tego typu działenie szkodzi ogólnemu wizerunkowi polskich klientów w firmach bukmacherskich.[/qb][/QUOTE]conrad, piszesz ze najpierw usunoles wiadomosc, a potem ja przeniosles tutaj, cos tu nie tak!,
nie bylo czasem tak ze usunales calkowicie jego pierwsza wypowiedz, nastepnie banhunter napisal na to riposte i dopiero ja przesunoles do dzialu to i owo
oczywiscie, (nawet nie smiem cie o to podejrzewac - przeciez ty jestes tak bardzo etyczny), wcale nie dlatego ze do tego dzialu zaglada znacznie mniej osob
przy okazji ciekaw jestem twojej postawy, w bardzo hipotetycznej sytuacji (wiem ze lubisz takie przyklady, vide kradziez radia z samochodu)
spotkanie w tenisie grzybowska i jakas poczatkujaca tenisistka polamatorka
kurs na grzybowska @1,1 a na jej rywalke @4,8
w miedzy czasie dowiadujesz sie ze grzybowska skrecila sobie kostke, ledwo chodzi, i nie ma zadnych szans na wygranie
co robisz?
znajc twoja szlachetnosc, to napewno nie dopuscisz do tak jawnego okradania bukmachera i nie zagrasz tenisistki po @4,8 tylko zadzwonisz do buka wyjasnisz mu cala sytuacje, oni zmienia kurs na @1,1 i wtedy dopiero to zagrasz