#983115 - 22/02/2007 22:57
Re: Smieszne ??
[Re: BZYCZEK]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/03/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#983259 - 23/02/2007 02:58
[Re: BZYCZEK]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Bzyczek to lodowe miasto. --------------------------- Wroce do lubelskiego fulla, przypomina mi B. Kozidrak, z wygladu i ruchach ciala z teledyskow. Mieszka w Lbn, na koncertach tak samo sie zachowywala, ja nie wiem. Jest ktos zorientowany, ze to nie ona http://www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g
|
Do góry
|
|
|
|
#983260 - 23/02/2007 03:04
[Re: qbasmuggy]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#983391 - 23/02/2007 09:34
[Re: Kylo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#983404 - 23/02/2007 09:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/03/2003
|
faktycznie bylo 1 raz, przeoczylem a wklejony przez ciebie lubelski full to super nowosc i bynajniej nie bylo po stokroc...
|
Do góry
|
|
|
|
#983485 - 23/02/2007 10:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
Bzyczek to lodowe miasto. --------------------------- Wroce do lubelskiego fulla, przypomina mi B. Kozidrak, z wygladu i ruchach ciala z teledyskow. Mieszka w Lbn, na koncertach tak samo sie zachowywala, ja nie wiem. Jest ktos zorientowany, ze to nie ona http://www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g Kylo w wpisach pisza ze to jakas pani iwona od nich:) Pani Iwona wymiata!! Ta nuta jest wręcz kultowa i mimo tego, że jesteśmy z Lublina nie wstydzimy sie jej bo to jest sama słodycz dla uszu, a Lubelski Full to bez kitu Gul Gul Gul.. Polecamy  AVE dla wszystkich rozumnych 
|
Do góry
|
|
|
|
#983515 - 23/02/2007 11:05
[Re: DANI1927]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
|
Rycerz jedzie wzdluż rzeki. Nagle widzi jak rybak wyławia złotą rybkę. Szybko zabija rybaka, a rybka do niego: Wypuść mnie, a spełnię twoje trzy życzenia. Rycerz: Cool... Chce być nieśmiertelny. Rybka: Jesteś nieśmiertelny. Chcę..., żeby moj koń był nieśmiertelny Twój koń jest nieśmiertelny. Chcę...,hmmmmmm.... chcę mieć genitalia jak mój koń! Masz genitalia jak twój koń. Rycerz wraca na swój dwór, a tam naprzeciw wybiega jego wierny giermek (z wiejskim akcentem): Ło Panie, Panie! gdzieżeś ty był!?! Jom żem siem ło ciebie tak zajebiście martwił Rycerz: Nie gadaj mi tu głupot tylko weź topór i walnij mnie nim w głowę. Nie panie, nie! Jom mogłbym ciem zajebiście zabić! Walnij mnie, bo ja cię walnę! Ok. Giermek wziął zamach, uderzył... Łooooooo, panie..... jak ty jesteś zajebiście nieśmiertelny To nic. Walnij mojego konia! Ło panie! Twój koń też jest zajebiście nieśmiertelny To nic. Patrz na to! Rycerz otwiera klapkę w zbroi i pokazuje zawartość giermkowi. Giermek: ŁOOOOOO PANIE Jaka zajebista cipa!
jede z moich ulubionych :D, mam nadzieje, ze nie bylo
|
Do góry
|
|
|
|
#983521 - 23/02/2007 11:11
[Re: lelu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#984006 - 23/02/2007 15:14
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#984365 - 23/02/2007 16:59
[Re: shane]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
Z dzisiejszych analiz 'Kortu tenisowego' ATP Memphis
A.Roddick-B.Becker 1 1,15
Niewielki kurs, ale wydaje mi się, że adekwatny do spotkania. Obecnie 4 rakieta rankingu ATP, spotka sie z 40 letnim Borisem Beckerem, który w tej chwili najprawdopodobniej nie jest jeszcze sklasyfikowany, szczyt kariery Beckera była jakieś 17 lat temu na początku lat 90- tych. Dlatego poza doświadczeniem, nie widzę tu większych atutów Niemca, chyba, że serwis, ale nie wiem, jak ten serwis funkcjonuje. Andy prezentuje bardzo dobrą forme, chociażby w Australian Open, czy też w turnieju na San Jose, gdzie pokonał Dancevica, Querrego- świetnie serwującego, czy Spadeę. Myślę, że dzisiejsze spotkanie zakończy się w dwóch setach.
|
Do góry
|
|
|
|
#984809 - 23/02/2007 18:32
[Re: Lord Devastator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/01/2003
|
Niewielki kurs, ale wydaje mi się, że adekwatny do spotkania. Obecnie 4 rakieta rankingu ATP, spotka sie z 40 letnim Borisem Beckerem, który w tej chwili najprawdopodobniej nie jest jeszcze sklasyfikowany, szczyt kariery Beckera była jakieś 17 lat temu na początku lat 90- tych. Dlatego poza doświadczeniem, nie widzę tu większych atutów Niemca, chyba, że serwis, ale nie wiem, jak ten serwis funkcjonuje. Andy prezentuje bardzo dobrą forme, chociażby w Australian Open, czy też w turnieju na San Jose, gdzie pokonał Dancevica, Querrego- świetnie serwującego, czy Spadeę. Myślę, że dzisiejsze spotkanie zakończy się w dwóch setach. Chciałem właśnie to wkleić  Z jednej strony śmiech ogromny, z drugiej widać, że niektórzy nie majac zielonego pojecia o czymś piszą i proponują typy 
|
Do góry
|
|
|
|
#984833 - 23/02/2007 18:38
[Re: Twin Peaks]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/02/2007
|
Niewielki kurs, ale wydaje mi się, że adekwatny do spotkania. Obecnie 4 rakieta rankingu ATP, spotka sie z 40 letnim Borisem Beckerem, który w tej chwili najprawdopodobniej nie jest jeszcze sklasyfikowany, szczyt kariery Beckera była jakieś 17 lat temu na początku lat 90- tych. Dlatego poza doświadczeniem, nie widzę tu większych atutów Niemca, chyba, że serwis, ale nie wiem, jak ten serwis funkcjonuje. Andy prezentuje bardzo dobrą forme, chociażby w Australian Open, czy też w turnieju na San Jose, gdzie pokonał Dancevica, Querrego- świetnie serwującego, czy Spadeę. Myślę, że dzisiejsze spotkanie zakończy się w dwóch setach. Chciałem właśnie to wkleić  Z jednej strony śmiech ogromny, z drugiej widać, że niektórzy nie majac zielonego pojecia o czymś piszą i proponują typy Celowo napisałem to na kilkanaście minut przed spotkaniem późno w nocy, każdy rozumny człowiek zrozumie, dalej nawet to wyjaśniłem, każdy kto to czyta, zdaje sobie sprawe, że Becker juz od dobrych kilku lat przeszedł na drugą stronę kariery, widać niektórzy dalej rozróżniają tylko kolor: czrny i biały.
|
Do góry
|
|
|
|
#984861 - 23/02/2007 18:47
[Re: Nasciturus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Niewielki kurs, ale wydaje mi się, że adekwatny do spotkania. Obecnie 4 rakieta rankingu ATP, spotka sie z 40 letnim Borisem Beckerem, który w tej chwili najprawdopodobniej nie jest jeszcze sklasyfikowany, szczyt kariery Beckera była jakieś 17 lat temu na początku lat 90- tych. Dlatego poza doświadczeniem, nie widzę tu większych atutów Niemca, chyba, że serwis, ale nie wiem, jak ten serwis funkcjonuje. Andy prezentuje bardzo dobrą forme, chociażby w Australian Open, czy też w turnieju na San Jose, gdzie pokonał Dancevica, Querrego- świetnie serwującego, czy Spadeę. Myślę, że dzisiejsze spotkanie zakończy się w dwóch setach. Chciałem właśnie to wkleić  Z jednej strony śmiech ogromny, z drugiej widać, że niektórzy nie majac zielonego pojecia o czymś piszą i proponują typy Celowo napisałem to na kilkanaście minut przed spotkaniem późno w nocy, każdy rozumny człowiek zrozumie, dalej nawet to wyjaśniłem, każdy kto to czyta, zdaje sobie sprawe, że Becker juz od dobrych kilku lat przeszedł na drugą stronę kariery, widać niektórzy dalej rozróżniają tylko kolor: czrny i biały. Nie chciałbym być uszczypliwy, fajny żart o ile się zrozumiało racja  ..ale co do tego, iż niektórzy rozróżniają tylko białe i czarne to się mylisz, w IV RP rozróżnia się czarny i czarny lub biały i biały 
|
Do góry
|
|
|
|
#985371 - 23/02/2007 21:57
[Re: _Lider]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 10/02/2005