#1072794 - 24/03/2007 02:26
Re: Prison Break SPOJLERY - Tylko dla tych co są na bieżąco
[Re: Kylo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1073155 - 24/03/2007 04:04
[Re: Szewa]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Pewnie się okaże, że Sona to więzienie w Panamie, w którym siedzi jakiś były komandos z amerykańskich marines, który uczestniczył/wie o jakiejś niechlubnej akcji, będącej haczykiem na całą tą grupę trzymającą władzę.
Więc Scofield wpakuje się do tego pierdla by wydostać informacje od więźnia (Linc nie będzie chciał, więc będzie krył się w panamskiej dżungli i rozwalał wszystkich niczym Rambo). Więzień będzie miał dosyć panamskiego pierdla, więc też będzie chciał wiać. Przy okazji w tym pierdlu odnajdzie się jakaś rodzinka Sucre i zupełnym przypadkiem trafi tam też Bellick (za nie przeprowadzenie staruszki przez jezdnię). Kto wie, może i T-Bag się tam znajdzie uprzednio zakopując gdzieś kasę. Będą musieli więc i jego brać i obchodzić się z nim jak z jajkiem.
Ale ponieważ Scofield jest już cały wytatuowany, będzie musiał nowy plan ucieczki wytatuować na penisie. Tak więc znów wszystko będzie zależało od Sary, a raczej od tego, czy wyśle Scofieldowi swoje zdjęcia, bo inaczej nasz bohater będzie miał problem z odczytaniem planu ucieczki.
Kim jak się o tym wszystkim dowie, to postanowi namówić CIA do zrzucenia jakieś małej bombki na to uroczenie więzienie - w końcu mu się to uda (oczywiście zaraz po tym jak w końcu Scofield da dyla z pierdla), wybuchnie więc przy okazji jakaś mała wojenka.
A Mahone pewnie w USA będzie poszukiwany, więc się wkurzy, jakoś rodzinkę wydostanie z kraju i będzie pomagał uciekinierom z zewnątrz, by później dokopać tej wrednej koreańskiej mordzie...
|
Do góry
|
|
|
|
#1074621 - 24/03/2007 09:18
[Re: connor]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/10/2001
|
Kto oglada oprocz mnie 24, 6 sezon? Nawet niezly sezon, jedna atomowka zdetonowana, z drugiej wycieka ja ogladam  to z trzeciej wycieka, a nie z drugiej  serial o niebo lepszy niz papkowaty PB. PS: swoja droga widze, ze pare osob pojelo w koncu znaczenie slowa spoiler, lepiej pozno niz wcale, myslenie nie boli 
|
Do góry
|
|
|
|
#1077168 - 25/03/2007 03:06
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2005
|
Ja ostatnio oglądam na bieżąco rzy seriale:
PB - bardziej z ciekawości i sentymentu do pierwszej serii.
Jericho - ciekawy serial ukazujący postnuklearną rzeczywisość.
Heroes - urzekł mnie klimat tego serialu. Szkoda, że kolejny odcinek dopiero 27 kwietnia. U mnie dokładnie to samo - PB, Jericho i Heroes jestem na bierząco. Wczoraj się wziąłem za 4400 (pierwszy sezon już z głowy, drugi w drodze), a dziś planuję sobie Losta zacząć...
|
Do góry
|
|
|
|
#1077220 - 25/03/2007 03:17
[Re: osin]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Ja ostatnio oglądam na bieżąco rzy seriale:
PB - bardziej z ciekawości i sentymentu do pierwszej serii.
Jericho - ciekawy serial ukazujący postnuklearną rzeczywisość.
Heroes - urzekł mnie klimat tego serialu. Szkoda, że kolejny odcinek dopiero 27 kwietnia. U mnie dokładnie to samo - PB, Jericho i Heroes jestem na bierząco. Wczoraj się wziąłem za 4400 (pierwszy sezon już z głowy, drugi w drodze), a dziś planuję sobie Losta zacząć... To nakupuj browara i powiedz domownikom, ze przez tydzień Cie nie bedzie 
|
Do góry
|
|
|
|
#1077302 - 25/03/2007 03:36
[Re: hbr]
|
veteran
Meldunek: 29/08/2005
|
Llama http://www.torrentz.comtam prawie wszystko. Potem tylko wybierasz torentspy i hula. PB I LOST maja po 20k seedow. Jak sie z tego korzysta? Jestem zielony 
|
Do góry
|
|
|
|
#1077388 - 25/03/2007 03:55
[Re: ComeWithMe]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Llama http://www.torrentz.comtam prawie wszystko. Potem tylko wybierasz torentspy i hula. PB I LOST maja po 20k seedow. Jak sie z tego korzysta? Jestem zielony Poczytaj o torrentach. Od czego jest google.
|
Do góry
|
|
|
|
#1085785 - 27/03/2007 22:11
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Bo trzeba mieć fantazję dziadku  Przy okazji - dwoje z głównych aktorów w trzeciej serii już nie wystąpi (jedna osoba zrezygnowała z serialu, a druga na jakiś czas się na ekranie nie pojawi z... hmm... nazwijmy to przyczyn osobistych). Co do tej drugiej osoby to szkoda, bo gdyby producenci umiejętniej to rozegrali i namówili jednak tę osobę do choćby sporadycznych występów, to mieli by wątek na jakieś pół serii UWAGA - SPOILER DOTYCZĄCY PRZYSZŁOŚCI PB!W tym przypadku mowa o aktorce grającą Sarę Tancredi. Otóż prywatnie jest w ciąży i dlatego zdecydowała się na rozbrat z serialem. A mogli by zrobić tak, że trochę jej tam z brzuchem pokazać i...
...Sara jest w ciąży. Oczywiście z Michaelem. Ten się dowiaduje, wraca do USA i tym sposobem jest materiał na całkiem sporo odcinków (przy okazji oczywiście pouciekał by przez pół serii po całym kraju).KTO NIE CHCE, NIECH NIE CZYTA  czy tu tez puszczasz wodze fantazji czy to fakty ? a jezeli tak to ktora dwojka nie wystapi? pozdro!
|
Do góry
|
|
|
|
#1087003 - 28/03/2007 03:06
[Re: Boubson]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Przecież napisałem  Między tymi pogrubionymi tekstami jest tekst napisany białą czcionką. Zaznacz to, to go zobaczysz  I to nie są moje wodze fantazji. Też już jestem po 21 odcinku. Ciekawi mnie jedna rzecz: Agent Kellermann - otóż to nazwisko jak dawali do zrozumienia twórcy serialu było fałszywe, zaś naprawdę gość nazywa się Owen Kravensky. Dlaczego więc jego siostra nazywa się... Kristine Kellermann?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|