#972453 - 18/02/2007 21:03
Re: krytyka projektu kanciastego
[Re: czepek]
|
enthusiast
Meldunek: 16/01/2005
|
dobra, wiele pozytywnych, ale nie zmienia to faktu ze od 7 dni nie otrzymalem od niego pieniedzy, wiec cos tu jest chyba nie tak...
|
Do góry
|
|
|
|
#972454 - 18/02/2007 21:03
[Re: czepek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/10/2001
|
zostawcie zyzia w spokoju...koles jest sprawdzony nikogo nie chce oszukac po prostu ma niesamowitego pecha, takiego jak ja czy nasz wspolny znajomy...co do oddania to prawda ze wisi paru osobom kase...ale spokojnie bankowo odda  (tyle ze nie wiadomo kiedy, pewnie jak sie odkuje  ) zyziek wez no nie graj juz , przez jakis czas chociaz  zrob moze przerwe...
|
Do góry
|
|
|
|
#972522 - 18/02/2007 21:33
[Re: HAGIi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/10/2001
|
no coz HAGIi jesli chodzi o deklarowanie to fakt(po prostu moze liczy ze sie karta odwroci) . Oczywiscie co sie deklaruje to trzeba zrobic to wiadome. Ale zeby nazywac go oszustem to przesada... p.s. po prostu trzeba robic wymiany z kim innym...i po klopocie... Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#975106 - 20/02/2007 08:12
[Re: live99]
|
addict
Meldunek: 24/06/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#977685 - 20/02/2007 22:18
[Re: żyła]
|
member
Meldunek: 25/07/2005
|
ja popieram wiekszosc osob że ta lsita jest bezensu 1- Unibet mnei oszukal mial wiele wymian itp...2 sprawa miejcie na uwadze że niektore osoby robia milion udanych wymian z konkretnymi osobami ale niektore osoby dymaj ana kase taka prwada co z tego ze ktos pisze ze to neimozliwe ze mial ze mna milion udanych wymian jak np mneij znanego kolesia i tak dyma i tak...(Znam z autopsji) PS: moze to i powiedziane troche jednostkowo ale granei w bukach na kreskie to idiotyzm....sam to przezylem sam sie wjebalem kiedys w ldugi i znam to autopsji....(błedne kolo) lepiej sie wytlumacyzc i oddac normalnei pieniadze i grac potem za swoje a nie robic takei akcje...jakos to tak zawsze bywa ze jak sie chce to si enie wygra szczegolnei na dlug.... tyle troche off topicu....
|
Do góry
|
|
|
|
#977778 - 20/02/2007 22:52
[Re: _Todd]
|
addict
Meldunek: 12/11/2006
|
Kacpro widzisz do sklepu po bulki moge isc z 10 zl, ale moge isc i z 100 zl, nigdy nie wiadomo kiedy trafi sie zlodziej i Ci zabierze twe pieniadze na bulki. Jednak tutaj sytuacja jest inna, chcesz sie wymienic np na 300 zl umawiam sie z kims z mojego miasta np Zbychu umawiamy sie o 12 stej na rynku ide, podchodzi do mnie pewien pan pyta sie czy to ja na wymiane z mb mowie ze tak, dostaje dwa szybkie, panowie kase sobie biora, przychodze do domu pisze ze uzytkownik Zbychu mnie tak zalatwil ? i co z tego on byl na forum i znikl, tyle mi z tego ;/ Jedyne plus to ze wyeliminuje to takich lamusow, czystych frajerow , malolatow do kradziezy. Jednak taki lamus moze miec kolegow i powie im ze wystawi im pewnego frajera z 300 zl, a kasa sie jakos podziela. Nie wiem czy to dobry pomysl czy nie, nawet jesli dobry to do czasu... I nie mow ze sie umowie w centrum gdzie duzo ludzi bo dobrze wiesz ze to nic nie daje. Zawsze idzie zastosowac pewne srodki ostroznosci, np isc bez kasy zbadac sytuacje jak wyglada, idziemy do cafe gy widzimy ze wszystko jest ok, wyciagamy telefon dzownimy do kumpla by przyniosl kase ktory jest tak naprawde dwa, trzy kroki za nami. Kazdy pomysl ma swoje plusy i minusy. Moze byc rowniez tak ze wymienimy sie z kims, ty wyslasz mu kase na mb, on Ci daje kase. Zegnacie sie, wsiadasz do tramwaju jedziesz 15 minut, wysiadasz, za toba tez ktos i Ci wpierdol spusci. I teraz bedziesz mial watpliwosci... z bieg okolicznosci ? czy moze sprawka osoby z ktora sie wymieniales ? Wiesz okazja czyni zlodzieja, gdy ja ide po bulki to logiczne ze mam 2,5 ;-) a gdy sie z kims ustawiam na wymiane to mam tyle za ile sie bede wymienial. Tyle ode mnie w sprawie tego pomyslu. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|