witam
wiec co do samoobrony to sie w pełni zgadzam banda kretynów co przypadkiem doszła do władzy na fali nie pokojów społecznych
to samo moge powiedziec o lidze polskich rodzin - jak słucham ich stanowiska dotyczacego wejscia polski do UE to mi uszy wiedna
balcerowicz to mój idol ze sfer rzadzacych, wiedziałem ze komus sie to nie spodoba , jak potem powiedziałem to sie nie spododa ludziom co nie maja szerszego spojrzenia na sprawy gospodarki(ktura obok sportu i polityki jest moja pasja
ze wskaznaniem na to pierwsze)
a tak wogule to am konia z rzedem temu kto wskarze mi lubianego ministra finansów
a tak wogule conrad jak by nie on to w polsce mielibysmy argentyne , tylko on jest za utrzymaniem stóp procentowych i nie opuszczaniem ich zbyt gwałtownie , własnie w argentynie opuszczono je gwałtownie jais miesiac przed kryzysem co w sporym stopniu sie do niego przyczyniło
hehe zgadnijce co polacy pseudo ekonomisci muwili wtedy
co do belki to autorytet ekonomiczny poruwnywalny z balcerowiczem , a tak na marginesie to chciałem powiedziec ze po pierwsze nie ma ma co zwalac na ministra finansów bo on jest najczesciej naciskany przez partie jak to jest teraz z belka a było z balcerowiczem
balcerowicz nie chciał robic tych reform ale musiał , choc na wiase muwiac to te reformy w wiekszosci mi sie bardzo podobaja ale jak muwie to reszta dostrzerze je jak troche podrosnie albo jak minie troche czasu
zostawcie kwasnieskiego w spokoju spoko koles
duzo lepszy niz krzykacz wałesa zrobił wiele naprawde wiele dla kraju i nie ma co szukac dzury w całym , choc pewnie wielu chciało by miec clintona za prezydenta o wiele weselej by było
ok wiec w sprawie tej afery z pogotowiem to sa juz piersi zatrzymani i dobrze
dzis słuchałem wywiadu w radio z jakims rzecznukiem lekarzy co to niby stoi na strazy etyki w zawodie i ma scigac takie sprawy i od tamtej pory wiem co to znaczy solidarnosc zawodowa , nawet w obliczu takich zazutów bronił swoich
a i jeszcze jedno nie liczy sie jaka parta rzadzi liczy sie co robi i jak to robi widziałem rzady lewicoe bardziej liberalne niz prawicoe w innych wiec nie ma co patrzec na metke tylko trzeba sie im dokłanie przyjrzec
nara