Strona 3 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >
Opcje tematu
#1011270 - 03/03/2007 07:13 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: Seba_Łódź]
Ralph Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 31/01/2003
Witam!
Nocka przyniosła kilka ciekawych rozwiązań...Tak jak myślałem, Dallas nie dało rady Kurtkom ale niestety typ w reg. czasie nie wszedł. Nie spodziewałem się piątego OT z rzędu Stars a to stało się w nocy faktem Generalnie nie jest źle ale mogło być lepiej.Dziś 8 spotkań i na pewno coś się wybierze.Tak więc do wieczora...

Pozdr

Do góry
Bonus: Unibet
#1011351 - 03/03/2007 08:49 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: Ralph]
raiders_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/03/2004
YOYO !
Strasznie zaluje ze odpuscilem sobie ta nocke bo byla naprawde owocna ,ale niestety nie zagralem nic :(.Gratki dla RALPHa \:\) za typki .Czekam na dziisiejsze twoje propozycje .

A to cos odemnie na chwile obecna mam 5 spotkan w ktorych chetnie bym zobaczyl 3 overy i 2 zwyciestwa gosci czyli

Edmonton -Calgary- plomyczki na szarym koncu dzuzun ktore na chwile obecna lapia sie do PO a to juz najwyzszy czas zeby wyrabiac sobie jak najlepsza pozycje do finalow.Dzisiaj mecz z rywalem z dywizji Edmonton ktore ostanimi dznimi po odejscu SMYTHa jest rozbite ... i dobrze :).Calgary na wyjazdach cienko ze zwyciestwami pzredzie ale jak dzisiaj tego nie wygra i wysko to nie bedzie wesolo.Niech wezma przyklad z Dzikich ktorzy pojechali 0-5 z Edmonton.

LA-Nashvile-Faworytem Nashvile ale cosm i w tym meczu nie pasuje patrzac w historie tych zespolow ostatnie mecze mecze wygrywalo LA .A do tego jeszce te ostatnie remisy NAshvile :/ nienapawaja optymizmem minely te dni gdzie Predators ogrywali kazdego jak chcieli i ile chcieli ,a te ost. OT to nic innego jak zadyszka i tu pytanie jaka powazna ?

Toronto-Buffalo-over6,5 dzisiaj szable wladowaly 8 bramek montrealowi ,a ostani pojedynek w lisciami wygrali chyba 1-6 ,dzisiaj spodziewam sie rewanzu ze strony Toronto ze wsadzi Buffalo min 4 bramki 2-3 buffalo i bedzie ok.

Washington-Islanders-Over6,5 i moze wygrana stolecznych ???
Floryda -TB-over6

To tak na chwile obecna ,ciekawie j eszcze wyglada wybrana BOSTONu i NYR.....no ale calej kolejki to nie zagram napewno \:\)

Do góry
#1011838 - 03/03/2007 13:42 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: raiders_]
lemex Offline
veteran

Meldunek: 12/12/2002
Raiders, nie wiem, czy wiesz w jaki sposób tworzy się "ósemka" do PO w Konferencji, ale Twoje obawy o Calgary są bezzasadne i pisząc, że Płomyczki są na szarym końcu ekip, które łapią się do PO mocno przesadzasz. Calgary ma PO prawie w kieszeni, tylko będą musieli jeszcze z 5 razy kiwnąć dużym palcem w bucie, aby "zaklepać" to na 100%. Otóż wystarczy, że wygrają mecz i zrównają się punktami z Orkami, a wyprzedzą wtedy Minnesotę i tylko niuanse zadecydują kto będzie pierwszy w Dywizji-Orki czy Płomienie. Pisząc, że nie będzie z nimi wesoło jeśli nie wygrają, a nawet jeśli wysoko nie wygrają, powtarzam jeszcze raz - PRZESADZASZ. Colorado brakuje do Flames całe 10 oczek i to z nimi raczej jest nie wesoło. Nie zmienia to faktu, że jestem bliski zgodzić sie z Tobą, że Calgary może dzisiejszy mecz wygrać, ale asekuracyjnie postawie z remisem. Jak coś wymyślę, to wieczorkiem "wrzucę".

Do góry
#1012940 - 03/03/2007 17:27 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: lemex]
Ralph Offline
Pooh-Bah

Witam!
Przed podaniem swoich typów na dzisiejszy wieczór i noc chciałbym napisać, że jeszcze nic nie piłem… Zaraz mam jednak zacząć, więc dziś króciutko:

NYR- ST.Louis 2 3.15 2j. Bwin
NYR- ST.Louis 2 (OT+SH) 2.55 4j. Bwin

WASHINGTON – NYI 1 2.65 2j. Bwin
WASHINGTON – NYI 1 (OT+SH) 2.15 4j. Bwin

Boston-MONTREAL 2 (OT+SH) 2.20 3j. Bwin

Phoenix-Columbus OVER 5,5 1.80 3j. Bwin

EDMONTON- Calgary 1 (OT+SH) 2.25 2j. Bwin

GRAND SALAMI - WIĘCEJ 46,5 1,87 2j. Bwin

Wczoraj: 3-3-1 (+0,90j.)
Stan: 276W-324L-13 (+184,25j.)

Pozdr

Do góry
#1014270 - 03/03/2007 22:59 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: Ralph]
Homraj Offline
old hand

Meldunek: 20/08/2006
witam

dzisiaj strasznie krótko bo nie mam już nawet sil pisac.
MOntreal - Boston 1 (ot+so) 2.20 (poziom 1 z 4)
bitwa o playoff. chyba zadecyduje dyspozycja dnia bo mobilizacja bedzie po obu stronach. później Canadiens mają aż 4 dni przerwy i mecze z Atlantą (playoff), St.Louis oraz Islanders (playoff). wszystko na wyjeździe więc kursy powinny być ciekawe. przegrali 3 z 4 ostatnich gier. jeśli dołożą jeszcze dodatkowe 4 to żegnajcie rozgrywki posezonowe.

Toronto - Buffalo 2 (ot+so) 1.769 (poziom 1 z 3)
usuwając 6 marzec, mają przed sobą Buffalo, Ottawa, Ottawa. kontuzjowani- Kubina, Tucker, Kaberle, Peca, Wellwood. ja tam 6 punktów nie widze

Do góry
#1015197 - 04/03/2007 12:42 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: Homraj]
lemex Offline
veteran

Dzisiejsza kolejka ułożyła się tak, że na pierwszy rzut oka może wydawać się, że przynajmniej 2-3 pseudo-pewniaki są na widelcu.

Pittsburgh-Philadelphia
- Pingwiny i Phila od 6 spotkań bez zwycięstwa w reg.czasie
- w 7 meczach między tymi rywalami Phila zdobyła tylko 1 punkt i to u siebie
- to 4 mecz w Pittsburghu(4:0,3:2,8:4), czy słaba Phila "wtopi gładko" kolejny raz?
- w meczu wewnątrz Dywizji, w pojedynku tych, którzy już prawie są w PO, a tymi, którzy grają o honor, dla mnie faworyta nie ma
Typ: jeśli pojawi się taki wariant, to Handi na Philę

New Jersey-Boston
- NJ ma 10 pkt przewagi i raczej wygra swoją Dywizję
- NJ w domu na 6 meczy z Northeast wygrało 5 razy(2 po OT)
- NJ może uwikłać rywali z dołu strefy PO w dramatyczne pojedynki o awans i samemu odnieść korzyść, bo najprawdopodobniej zagrają z 6-7 ekipą, która awansuje, ale trzeba "podpuścić" Boston o ile ten zechce skorzystać z okazji
- Boston do "8" traci 6 pkt, ale poprzedzają go NYR, Toronto, Montreal i ósma Carolina - szanse na awans bliskie ZERA(trzeba jednak mieć na uwadze mniejszą liczbę meczy Bostonu)
- w Bostonie mecze zakończyły się wynikami: 1:5 i 5:3
Typ:skoro liczba pretendentów do PO na Wschodzie ma być utrzymana na wysokim pułapie , to handi na Boston

Vancouver-Minnesota
- jeśli zagra Fernandez, to może to być pojedynek "gigantów"
- mecz o "pierwszy plac" w Dywizji
- wyniki w Vancouver: 2:1, 2:5
- wyniki z Minnesocie: 2:1ot, 5:2, 5:2, 2:3ot
- w tym sezonie jeszcze nikt z tej Dywizji nie wygrał 2 razy w Vancouver
- Dzikusy w 5 ostatnich meczach zdobyły 9 pkt, a Orki 7
- to 3 wyjazdowy mecz Minnesoty
Typ: własny lód i lud na trybunach to na pewno handi dla Orek i stąd 1X

Do góry
#1015822 - 04/03/2007 14:20 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: lemex]
Ralph Offline
Pooh-Bah

Witam!
Wczoraj gra na "dogi" nie przyniosła zysków ale St.Louis było blisko. Na dziś:

Pittsburgh- Philadelphia 1 1.60 5j.Bwin
Pittsburgh (-1,5)- Philadelphia 1 1.95 2j.Bwin
Pittsburgh-Philadelphia over 6 1.70 3j. Bwin
W przeciwieństwie do lemex'a ja dziś walę ostro na Pingwiny. I nawet niski kurs mnie nie przeraża...

Atlanata- Carolina 1 (OT+SH) 1.65 4j. Bwin
Drozdy jeszcze w tym sezonie u siebie nie wygrały z Carolcią więc może dziś..?

Chicago-Ottawa under 6 1.75 3j. Bwin
Dallas-SJS 2 2.65 3j. Bwin
Dallas-SJS 2 (OT+SH) 2.10 4j. Bwin
NJD-Boston 1 1.70 4j. Bwin
Vancouver-Minnesota 2 (OT+SH) 2.10 2j. Bwin

Wczoraj:2-6 (-12,86j.)
Stan: 278W-330L-13 (+171,39j.)

Pozdr

Do góry
#1018104 - 05/03/2007 09:22 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: Ralph]
Ralph Offline
Pooh-Bah

Witam!
Gratulacje dla lemex'a za wyczucie wczorajszej kolejki! Zawiedli mnie całkowicie gracze z Pittsburgha i New Jersey. Jednak stara zasada, że kursy 1.6 -1.7 to "wielkie miny". I chociaż nieraz trzeba takie grać, to z reguły lepiej je omijać Miałem okazję na Sopcast obejrzeć mecz Pingwinów z "Nielotami" ( a raczej wypadałoby napisać, że ten mecz to generalnie wyglądał jak mecz "nielotów") i wcale się nie dziwię, że Pingwiny tak się męczyły. Mecz był generalnie mało interesujący, pierwsza tercja w wykonaniu Pittsburgha słaba, grali wolno, bez pomysłu i wiary. Od drugiej tercji mecz się trochę ożywił, Pittsburgh wyrównał ale to nie było jeszcze to co chcielibyśmy oglądać.W koncu zasłużony chyba punkt dla Philly i zwycięstwo gospodarzy w karnych. Ale z taką grą to Pingwiny na razie nie wyglądają dla mnie "ciekawie"...
Dziś jeden mecz i gram zwycięstwo "gości". Dlaczego? - zapytają niektórzy...Przecież NYR musi zbierać punkty aby awansować do PO i zabierać je bezpośrednim rywalom w walce o awans do "8" a Isles przecież do takich należą. Ja spróbuję jednak odwrotnie , bo Islanders dobrze gra się w roli gości w MSG i prezentują się naprawdę dobrze w tym sezonie. NYR w zeszłym sezonie awansowali do PO po bodajże 10-ciu sezonach "posuchy"...W tym już jednak tak nie "błyszczą" i bardzo prawdopodobne, że ekipa "milionerów" z NY znów może tylko "powąchać" klamkę do wrót czołowej ósemki Konferencji Wschodniej. Chciałbym się mylić, bo lubię ten team ale najbliższe mecze pokażą "kierunek" w którym zmierza ekipa Rangers. Ostatnio zagrałem na zwycięstwo St.Louis w NY. Nie udało się , bo w trzeciej tercji Rangersi dogonili Bluesmanów i w karnych uratowali 2 punkty. Czy dziś też będą mieli tyle "farta"..?

NYR-NYI 2 (OT+SH) 2.20 5j. Bwin

Wczoraj:3-4-2 (-1,05j.)
Stan:281W-334L-15 (+170,34j.)

Pozdr

Do góry
#1019141 - 05/03/2007 19:28 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: Ralph]
lemex Offline
veteran

NYRangers-NYIslanders
- Islandersi 6 meczy bez porażki w regulaminowym czasie i 11 pkt na liczniku z tych meczy
- Islandersi na granicy awansu do PO, ale 3 mecze w zanadrzu nad 9 Montrealem i tylko 3 pkt przewagi nie pozwalają na "olewanie" rywali
- w 3 meczach wyjazdowych do NYRangers same zwycięstwa 7:4, 4:3 i 5:3
- na swoim lodzie Islandersi przegrali 2:0
- w meczach wyjazdowych wewnątrz Dywizji w tym sezonie NYI nie zanotowali jeszcze OT odnosząc 7 zwycięstw i 5 razy przegrali
- Islandersi na wyjeździe przegrali ostatni raz 8 lutego, ale też tych okazji nie było zbyt wiele, bo tylko 3(2 razy win po OT i zwycięstwo)
- Rangersi z resztkami nadziei i szans na awans do "8"
- rozegrali o 3 mecze mniej niz 8 Carolina i tylko 4 punkty do odrobienia, ale po drodze jeszcze są 3 ekipy z Northeast Division
- w derbowych pojedynkach z rywalami z własnej Dywizji nie wygrali u siebie tylko z Islandersami
- najbliższe mecze Rangersów to pojedynki w domu i na wyjeździe z Islandersami, wyjazd do Pittsburgha i w domu z Caroliną, gdzie już prawdopodobnie będzie po "rebusie" czy NYR zachowali nadal szanse
Typ:1x

Do góry
#1022347 - 06/03/2007 19:40 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: lemex]
lemex Offline
veteran

Toronto-Washington
-Washington gra tylko po to, aby "psuć krew" innym ekipom i od czasu do czasu wk... typerów
-Capitals już raz "zagrali na nosie" Toronto i wygrali u nich 2:3, co zresztą w historii między tymi ekipami zdarza się dość często lub ewentualnie OT
-Washington znajduje się na szarym końcu tabeli klasyfikującej sukcesy ekip w meczach wyjazdowych
-Toronto jeśli ma zamiar włączyć się do PO to jest dzisiaj na najlepszej drodze do osiągnięcia tego celu, bo może zrównać się punktami z Caroliną, oczywiście jeśli wygra to spotkanie
-Klonowe Liście przegrały 3 ostatnie spotkania w domu, strzelając w nich zaledwie 2 bramki, a tracąc 12
-dwa następne mecze Toronto rozegra z Ottawą(strach się bać), więc o punkty może w tamtych meczach być ciężko
Typ:1X wydaje się mało zyskowny, ale warty zaryzykowania

Do góry
#1025438 - 07/03/2007 19:29 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: lemex]
Ralph Offline
Pooh-Bah

Witam!
Na dziś wybrałem coś takiego:

Columbus - LAK 1 2.05 4j. Bwin
Columbus (-1,5) - LAK 1 2.75 3j. Bwin
Anaheim-Phoenix over 5,5 1.77 4j. Bwin
Dziś bez żadnych opisów i uzasadnień.

Ostatnio:0-1 (-5,0j.)
Stan:281W-335L-15 (+165,34j.)

Pozdr

Do góry
#1026162 - 07/03/2007 21:46 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: Ralph]
olejajo Offline
addict

Meldunek: 29/12/2005
Moim zdaniem dzisiaj w meczu Anaheim-Phoenixnie powinno byc zadnej niespodzianki. Kurs niski, ale chyba wart grania. Anaheim regularnie wygrywa w tym sezonie z Phoenix tylko jedna porazka przy pieciu zwyciestwach.Ostatnie mecze pokazuja ze z Anaheim nie jest zle natomiast martwic moze forma Phoenix... 2 zwyciestwa w ostatnich meczach dlatego uwazam ze wygrana zostanie w Anahiem

Do góry
#1029730 - 08/03/2007 23:19 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: olejajo]
Homraj Offline
old hand

witam

nikt dzisiaj nic nie gra?
jako że jestem w stanie takim sobie, bardzo krótko:

Montreal (ot+so) 2.75
poziom 2 z 4

Canadiens aktualnie na 10 miejscu w konferencji. Do ósemki tracą 1 punkt ale mają też i 1 mecz rozegrany więcej. Jeśli myślą o playoff (a myślą) to muszą wygrać choć z raz w najbliższej przyszłości - @Atlanta, @St.Louis, Islanders.
drużyny jak najbardziej w zasięgu.
Z Atlantą nie mieli póki co większych problemów
Nov 18---@Montreal---MON 3-1
Jan 9----@Montreal---MON 4-2
Jan 18---Atlanta-----MON 4-1
będzie sweep? mam nadzieje.
---
Colorado ostro zdecydowało sie walczyć o playoff więc trzeba będzie to jakoś wykorzystać. (szkoda że do tej pory tego nie zrobiłem ale cóż, chciałem mieć pewnośc. Co ma wisieć i tak nie utonie).
---
troszke o Orkach na koniec. od Świąt Bożego Narodzenia rozegraliśmy 30 spotkań nie zdobywając punktów w tylko czterech z nich
22-4-4 -> co daje 48 punktów na 60 możliwych
piękna wiosna sie zapowiada \:\)

---

Do góry
#1033198 - 10/03/2007 08:23 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: Homraj]
Tommy Lee Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 22/07/2004
Witam
Czy ktoś wie coś o Edmonton. Przegrali właśnie 6 mecz z rzędu w kompromitującym stylu, a ja mam ich na 5 poziomie progresji :/
Jakieś kontuzje?

z góry dzięki za pomoc

Do góry
#1033883 - 10/03/2007 15:00 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: Tommy Lee]
Mieszko Offline
stranger

Meldunek: 12/01/2006
Tommy Lee odpuść sobie granie na Edmonton bo oni odpuścili sobie walkę o playoffy już 6 spotkań wcześniej...

Jak mam Ci coś podpowiedzień to całą kasę z progresji zagraj dzisiaj na NYI przeciwko Washingtonowi, który podobnie jak Edmonton olał ten sezon już. Jak napisał ostatnio lemex grają tylko po to żeby napsuć krwi... ;\)

Wracając do meczu to dzisiaj widzę masakrę typu 6:1 lub coś w tym stylu. NYI muszą wygrywać jeśli chcą załapać się do playoff.
Mecz typu must win. Kurs 1,7 biorę z pocałowaniem.
Blake, Smyth, Sillinger, Satan, Kozlov, Yashin, Bergeron, Robitaille, Hunter, Poti i bramkarz DiPietro to nie byle jaka ekipa i zanosi się na łatwe zwycięstwo. Polecam, pozdro...

Do góry
#1034373 - 10/03/2007 17:39 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: Mieszko]
lemex Offline
veteran

Pomysł Mieszko z zagraniem dzisiaj na Islandersów nie jest zły, ale w łatwe zwycięstwo to ja jednak nie wierzę. Starzy bywalcy tego Forum dobrze zapewne pamiętają, kogo "ochrzciłem" mianem "ciot sezonu" kilka lat temu i oby historia nie powtórzyła się. Ja z lekką obawą postawiłem na NYIslanders, ale bez nadmiernej fantazji finansowej.
Jeśli chodzi natomiast o sprawę Tommy Lee, to faktycznie gorzej nie mogłeś trafić z wybraniem progresji, ale zgodnie z powiedzeniem "pukajcie, a będzie Wam otworzone" - nie rezygnowałbym. Zrób sobie "rachunek sumienia"(policz kasę) i w mojej ocenie win Edmontonu powinno nastąpić najpóźniej w meczu z Colorado 21.03

Do góry
#1034755 - 10/03/2007 19:32 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: Tommy Lee]
Homraj Offline
old hand

Originally Posted By: Tommy Lee
Witam
Czy ktoś wie coś o Edmonton. Przegrali właśnie 6 mecz z rzędu w kompromitującym stylu, a ja mam ich na 5 poziomie progresji :/
Jakieś kontuzje?

z góry dzięki za pomoc

28 luty (gdy mieli na koncie dopiero pierwszą porazke z właśnie trwającej serii) napisałem:
Originally Posted By: Nicpoń

zacznijmy może od "super last-minute" która bardzo ale to bardzo mnie ucieszyła.
Ryan Smith - symbol, kapitan wicemistrzów z poprzedniego sezonu (Edmonton) odchodzi do New York Islanders zaś w drugą strone wędrują Ryan O'Marra, Robert Nilsson i first-round pick in 2007.
Po wcześniejszym oddaniu Bergerona (również do Isles), wymiana Smitha oznacza ni mniej ni więcej jak to, że Nafciarze już definitywnie rezygnują z pogoni za playoffs.
Musi mnie to weselić bo jednego rywala po prostu z głowy.

heh. o kontuzje pytasz. ano troche ich tam mają:
Tom Gilbert (D), Jan Hejda (D), Ales Hemsky (RW), Ethan Moreau (LW), Petr Nedved (C), Marty Reasoner (C), Mathieu Roy (D), Steve Staios (D), Jarret Stoll (C), Daniel Tjarnqvist (D).

mecz z San Jose dopiero jutro, ale skład (według miejscowych mediów) bedzie wyglądał coś koło:
atak:
Raffi Torres--Shawn Horcoff--Kyle Brodziak
JF Jacques--Petr Sykora--Joffrey Lupul
Brad Winchester--Marc Pouliot--Fernando Pisani
.......X.......--Brad Winchester--Zack Stortini

X - nie wiadomo kto, najprawdopodobniej prospekt Robert Nilsson z farmy do którego prawo dostali od Islanders przy wymianie Smitha.
obrona:
Jason Smith--Matt Greene
Bryan Young--Ladislav Smid
Danny Syvret, Toby Petersen
tu też ciekawie bo Bryan Young to chłopak który wczoraj zagrał po raz pierwszy w NHL a Toby Petersen jest skrzydłowym ale skoro nie ma obrońców- bedzie grał na obronie:
"If he can play there and do OK, we will keep him there," said Oilers head coach Craig MacTavishlol...

Jedyne pocieszenie w całej sytuacji jest takie że Oil Country ciągle wypełniają komplety widzów.
masz tu troche info- i tak jak napisał lemex, postaraj sie odnaleźć teraz swoje miejsce. sytuacja nie wygląda dobrze choć kiedyś napewno wygrają.
Jutro w San Jose raczej lanie. Wyjazd do LA i może tam w końcu sie uda. Lepiej aby tak było bo następny mecz to z walczącą o playoff Minnesotą. Na koniec St.Louis i tu też jakieś szanse chyba są (choć wbrew moim oczekiwaniom Nutki grają ostatnio bardzo bardzo 'fajnie'). Później już o zwycięstwo może być masakrycznie trudno a poziomy progresji troche kosmiczne (dla mnie nie pozwalające zrobić rozsądnego zysku i chyba wręcz nierealne- no, chyba że zaczynasz od stawek groszowych).

Jest sens grania Islanders? może i jest ale kurs z ot+so nie wchodzi w gre. czy wygrają w regulaminowym?
Może to zbyt proste podejście lecz gdy myśle o tym meczu od razu widze 2 zera w dwóch ostatnich występach Capitals. Nieubłagalna logika wydarzeń zdaje sie tu podpowiadać iż Ovechkin + spółka w końcu coś postrzelają. Myślenie może wręcz i śmieszne ale głupio by było polec na kursie 1.66 bo bedzie np 3-3.
Co nie znaczy oczywiście że Islanders nie wygrają np 5-2 - jakby nie patrzeć są faworytem.

Ja osbiście dzisiaj zupełnie lajtowo jade z Montrealem.
ci to dopiero są pod ścianą- dzisiaj wtopa, we wtorek wtopa i żegnajcie playoffs.
Ostatnio wyszły jakieś cudowne info że w klubie są podziały, że nie słuchają trenera, że nie lubią rusków (ciekawe czemu ) i że ogólnie klapa. Na ile jest to prawdą nie wiem, ale postaram sie dowiedzieć już za kilka godzin oglądając mecz- musze dokonać orientacji.
Po raz pierwszy w sezonie wchodze na trzeci poziom. Kursy są na szczęście bardzo wysokie (o wiele wyższe niż zakładałem) i albo uda sie wydłużyć do 16 marca albo zrezygnuje po dzisiejszej (ewentualnej) porażce.
Generelnie jadnak licze że wygrają z Nutami i sprawa sie skończy.
zabawa w przewidywanie- Montreal po OT (może z 5-4)

Montreal (ot+so) 2.10
poziom 3 z 4

---
Orki 2 x Win i mamy już 24-4-4 od Świąt

Do góry
#1035141 - 10/03/2007 21:28 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: Homraj]
Hans Offline
old hand

Meldunek: 21/09/2005
Witam starych wyjadaczy \:\)

Dziś na Islanders z handi (-1,5) taki pojedyńczy strzał, przed wyjazdami do rywali z innej półki powinni dziś we własnej hali roznieść w pył drużyne z Waszyngtonu...
oraz Montreal i tu myśle zapuścić jakąś progresyjke max 5 poziomów i już dziś z ot+sh przeciwko Blusmenom dobry kurs 2,10...

Obydwa typki lajtowo za drobne dla zabawy po blisko 3 miesiącach od czasu rozwodu z NHL \:p na poważny związek w tym sezonie jest już za późno... pozdro

Do góry
#1035258 - 10/03/2007 22:09 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: Hans]
Tommy Lee Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 22/07/2004
Dzięki z góry za radę apropo Edmonton! Zapomniałem że sezon zasadniczy się kończy i jedni grają o coś, inni już o nic..

Do góry
#1036859 - 11/03/2007 15:19 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 8 [Re: Tommy Lee]
VOLODYA Offline
enthusiast

Meldunek: 03/03/2006
ależ dawno mnie tu nie był ;\)

niedługo wracam do 'pracy' i poszukuje jakiegoś ciekawego underka do upolowania \:\)

p.s.

zapraszam na świeżo otwarty serwis na temat US SPORTS (m.in. NHL) - http://www.ussports.pl

pozdrawiam

Do góry
Strona 3 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >

Moderator:  rafal08