Według mnie wszystkie mecze powinne być rozgrywane w stolicy Polski, i tak jak Anglicy mają swój Wembley to i my powinniśmy mieć stadion narodowy w Warszawie.
Ale dopóki takiego stadionu nie ma to reprezentacja będzie przypominała cyrk jeżdżący z jednego miasta do drugiego.
Zgadzam się z tobą Conrad w 100%.
Wiem że w polskiej piłce nie dzieje się ostatnio najlepiej ale czy musi się to przekładać również na piłke reprezentacyjną?

Troche szkoda że mimo tego iż nasza reprezentacja gra coraz lepszą piłke, już drugi raz z rzędu zakwalifikowała się do MŚ to mimo to nadal nie ma stadiony na którym mogła by rozgrywać wszystkie mecze.
Nie mówie tutaj o zbudowaniu nowego stadiony, ale mam na myśli modernizacje np. Stadionu Śląskie czy chocby rozgrywanie meczy na wcześniej wspomnianym stadionie Korony Kielce, który jest rewelacją jak na nasze polskie warunki

Z całym szacunkem do warszawiaków muszę przyznąć że stadion przy ulicy Łazienkowskiej nie przekonuje mnie do konca. Jest mało atrakcyjny i nie pasuje do meczy reprezentacji. Wiem że stolica to stloica i nie mam nic do tego aby to tam było rozgrywane mecze reprezenatcji ale jakaś modrnizacja z cała pewnością by mu sie przydała

Misiu Listkiewicz i całe brygada z PZPN chciaby aby to tam był rozgrywany każdy mecz ale jeśli chca mieć wspaniałe mecze to stadion musi być równie wspaniały. Nie wiem jak to jest dokładnie ale nasz zwiazek powinien chyba miec otwartą kieszeń na potrzeby tego obiektu a jakoś za specjalnych ruchów tam nie widze.

No ale jeśli mamy takich ludzi w zarzadzie polskiej piłki to nie mam zbytnio sie co dziwić