#966460 - 16/02/2007 16:23
Re: Tomasz Hajto Morderca
[Re: odgdog]
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Moze lepiej poczekać z nazwą tematu  Troche szacunku dla człowieka!
|
Do góry
|
|
|
|
#966467 - 16/02/2007 16:25
[Re: Jose]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/04/2005
|
Moze lepiej poczekać z nazwą tematu  Troche szacunku dla człowieka! To powiedz mi jak sie nazywa osoba ktora pozbawila druga osobe najwiekszego daru od BOGA-ZYCIA zlodziej,kretacz?
|
Do góry
|
|
|
|
#966537 - 16/02/2007 16:45
[Re: borysek 78]
|
Io sono Interista
|
Tak jak napisał Zbigniew, jeszcze za mało o tej sprawie wiemy aby wskazać winnego! Poczekajmy zapewne na dniach bedziemy wiedzieć wiecej, byc może to kobieta była pijana, być moze to ona wtargneła na jezdnie, byc moze to on był pijany i za szybko jechał! Niewiadomo jeszcze nic do konca... Poczekajmy 
|
Do góry
|
|
|
|
#966544 - 16/02/2007 16:46
|
Io sono Interista
|
Tak jak napisał Zbigniew, jeszcze za mało o tej sprawie wiemy aby wskazać winnego! Poczekajmy zapewne na dniach bedziemy wiedzieć wiecej, byc może to kobieta była pijana, być moze to ona wtargneła na jezdnie, byc moze to on był pijany i za szybko jechał! Niewiadomo jeszcze nic do konca... Poczekajmy 
|
Do góry
|
|
|
|
#966552 - 16/02/2007 16:48
[Re: th0mas]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Zgodze się z tym co napisał powyżej kolega Morderca nazwać go nie możemy .. Z tego co wyczytałem to niby babcia weszła na jezdnię w niedozwolonym miejscu i Hajto był trzeźwy. No chyba, że mam stare info 
|
Do góry
|
|
|
|
#966553 - 16/02/2007 16:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2006
|
tytul jak zywcem wziety z jakiego brukowca
|
Do góry
|
|
|
|
#966558 - 16/02/2007 16:49
[Re: Zbigniew]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/10/2002
|
A skąd wiesz, ze to nie był wypadek? Skąd wiesz czy ta baba nie wtargnęła na jezdnię? Nieraz widzę jak stare baby wpierdalają się na jezdnię pod pędzący samochód lub autobus, bo myślą, że jak są na przejściu to samochód nie prawa ich potrącić. Pogoda jaka jest każdy widzi. Jezdnia śliska. Wszystko się mogło zdarzyć.
Nie wyciągaj zbyt pochopnie wniosków. ta, moja 87-letnia prababcia ktora poruszala sie autentycznie z predkoscia slimaka zostala potracona na przejsciu dla pieszych wracajac z kosciola. Za kolkiem jechal swiezo upieczony kierowca - syn wojt tej wsi i jak sprawe zakonczono? STARUSZKA WTARGNELA NA JEZDNIE... to nic ze koles uciekl a swiadkowie zeznali ze jechal ponad 100. Przeleciala przez maske i spadla glowa na kraweznik. Nie chce oceniac Hajty, bo wiem jak piesi sie zachowuja, ale pewnie mu sie upiecze
|
Do góry
|
|
|
|
#966583 - 16/02/2007 16:57
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Dudka przejechal kogos na przejsciu dla pieszych, byl nawalony, chyba z poltora promila, czlowiek zginal na miejscu, mial byc koniec kariery pilkarzyka, wiezienie itp. Tak mu zalatwili, ze dostal zawiasy i prawko na rok odebrane... Gra w reprezentacji, a nawet na MS spieprzyl mecz z Niemcami, ogolnie sprawiedliwosci nie ma, liczy sie kasa i uklady.
Natomiast odnosnie Hajto to kazdego z nas moglo to spotkac, ilu kretynow na drodze spotkalem ktorzy wchodzili mnie pod samochod, naprawde linia jest cienka i czasami wiele nie mozna zrobic. jak jakis czlowiek nie mysli a wchodzi pod nadjezdzajacy samochod.
|
Do góry
|
|
|
|
#966633 - 16/02/2007 17:22
[Re: Lokus]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Stuknac ponad 70letnia kobiete tak by sie zabila to nie problem. Wystarczy ja nawet potracic. To drugi wypadek Hajty w ostatnim czasie. 17 sierpnia ubiegłego roku uczestniczył w kraksie, także w Łodzi. Wtedy to jednak on był poszkodowany, a po tym jak w jego auto uderzyło rozpędzone bmw narzekał na ból głowy. Jednak już dwa dni poźniej piłkarz zagrał w meczu przeciwko Legii. Wtedy zawodnik jeździł volkswagenem golfem, podarowanym mu przez sponsora i właścieciela ŁKS-u Daniela Goszczyńskiego (wraz z bezpłatnym tankowaniem i serwisem). Po tym jak samochód został rozbity Hajto przesiadł się do chryslera 300C hemi. 
|
Do góry
|
|
|
|
#966648 - 16/02/2007 17:25
[Re: asghan]
|
Io sono Interista
|
tytul jak zywcem wziety z jakiego brukowca Tylko fakt ma lepsze 
|
Do góry
|
|
|
|
#966826 - 16/02/2007 18:28
[Re: Kylo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Supertemat ,taki hmmm....polski
Jezeli był trzeźwy to tylko nalezy mu współczuc ,a zrozumie to kazdy ,kto prowadzi(ł) auto.
|
Do góry
|
|
|
|
#966888 - 16/02/2007 18:48
[Re: Pierniczek]
|
antimadrista
|
Ale jest różnica robic coś dla zysku czy innych korzyści, a zrobić coś czego się zrobić nie chciało... Oczywiscie ja nie wydaje na niego wyroku, ale jesli przycial ja po pijaku, juz ma przekichane, jesli przycial ja, bo przekroczyl dozowlona predkosc tez jest winny. Jesli ona mu wyszla to juz go to usprawiedliwia, ale przycial ja na pasach, a nie na zakrecie. Panuje na forum jakas wybaczania czynow komus ktos cos niby zrobil chocby dla reprezentacji
|
Do góry
|
|
|
|
#966916 - 16/02/2007 18:56
[Re: Stoin]
|
old hand
Meldunek: 16/03/2002
|
Devastator prawda jest taka, że każdy coś ma na sumieniu. Kiedyś tylko nie było dziennikarzy, którzy by się zajmowali wynajdowaniem grzeszków takiej czy innej elity. A Hajcie należy wspólczuć
|
Do góry
|
|
|
|
#966998 - 16/02/2007 19:16
|
Carpal Tunnel
|
Panowie !!!! Ale my tu dyskutujemy o konkretnym przypadku,konkretnej osobie,konkretnej sytuacji... Tomasz H jest osobnikiem zadufanym w sobie widzacym swiat poprzez pryzmat hazardu( casina LODZ WARSZAWA ) osobiscie go widzialem co najmniej 2 razy w Warszawce. Moim skromnym zdaniem <przejechal> sie nie po raz pierwszy i powinien w koncu poniesc okreslona kare Tomkowi H mowimy stanowczo NIE Pozdrawiam Borysek ,bo zaraz odniese wrażenie ,ze dobrze mu tak  Rozgraniczmy pare spraw. Nieważne kto prowadzi samochód ,znani ludzie nie jeżdżą ani lepiej ani gorzej ,obowiazuja ich te same przepisy. Dla mnie kardynalne znaczenie ma czy kierowca był pod wpływem alkoholu czy nie.
|
Do góry
|
|
|
|
#967128 - 16/02/2007 19:47
[Re: Amkwish]
|
Io sono Interista
|
Ponoc nie był amkwish, przynajmniej tak wytrzytałem na kilkuch portalach internetowych. To z Interi: Jak poinformował podinsp. Mirosław Micor z Komendy Miejskiej Policji w Łodzi, przyczyną wypadku było niezachowanie przez kierowcę szczególnej ostrożności i nieustąpienie pierwszeństwa pieszemu. Dodał, że piłkarz przyznał się do stawianych mu zarzutów. Do zdarzenia doszło w czwartek wieczorem na jednej z ulic Łodzi. 74-letnia kobieta weszła na przejście dla pieszych i tam została uderzona przez jadące auto, prowadzone przez Tomasza H. W miejscu tym obowiązuje ograniczenie prędkości do 40 km na godz. Kierowca auta był trzeźwy. gazeta.pl, onet.pl piszą podobnie  Ja osobiscie niespotkałem sie jeszcze z informacją że tomek Hajto był pijany.
|
Do góry
|
|
|
|
#967473 - 16/02/2007 21:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
Panowie !!!! Ale my tu dyskutujemy o konkretnym przypadku,konkretnej osobie,konkretnej sytuacji... Tomasz H jest osobnikiem zadufanym w sobie widzacym swiat poprzez pryzmat hazardu( casina LODZ WARSZAWA ) osobiscie go widzialem co najmniej 2 razy w Warszawce. Moim skromnym zdaniem <przejechal> sie nie po raz pierwszy i powinien w koncu poniesc okreslona kare Tomkowi H mowimy stanowczo NIE Pozdrawiam Głos narodu k.... przemówił! Stanowczo NIE, to ja mówię Tobie na tym forum. Żenujący temat.
|
Do góry
|
|
|
|
#967496 - 16/02/2007 21:11
[Re: kfjatek]
|
Carpal Tunnel
|
Panowie !!!! Ale my tu dyskutujemy o konkretnym przypadku,konkretnej osobie,konkretnej sytuacji... Tomasz H jest osobnikiem zadufanym w sobie widzacym swiat poprzez pryzmat hazardu( casina LODZ WARSZAWA ) osobiscie go widzialem co najmniej 2 razy w Warszawce. Moim skromnym zdaniem <przejechal> sie nie po raz pierwszy i powinien w koncu poniesc okreslona kare Tomkowi H mowimy stanowczo NIE Pozdrawiam Głos narodu k.... przemówił! Stanowczo NIE, to ja mówię Tobie na tym forum. Żenujący temat. Czlowieku k... ty jestes zenujacy Nie rozumiesz ze znany cwaniaj,ham,prostak itd ktorego nic nie nauczylo zycie (przemyt,wypadki itd) ZABIL CZLOWIEKA!!!! K>>>> kogo wy bronicie!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#967563 - 16/02/2007 21:35
[Re: Boubson]
|
antimadrista
|
Boubson, Otylie tez pewnei gryzie sumienie, bo zabila brata, ale go zabila, i powinna pojsc siedziec i niewazne, ile ona ma medali i jak jest popularna, zabila to ma siedziec.
Tu podobnie, to ze Hajte gryzie sumienie to tej kobiecie zycia nie zwroci, poza tym jak fajki szmuglowal, to jakos go nie gryzlo?
|
Do góry
|
|
|
|
#967621 - 16/02/2007 21:49
[Re: lupus]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Dudka nawalony zabil, Otylia jechala 150km/h tez zabila, to przeciez trzezwy Hajto nie bedzie siedzial. Pamietam Hajto jak jeszcze gral gdzies na slasku, chyba w gorniku zabrze, beztalencie, drewniak, ale pracowity, chlopak sie wybil, bo byl ambitny, przeszedl do niemiec za jakies smieszne pieniadze i dostal sie do podstawowego skladu, nikt sie tego po nim nie spodziewal. Cwaniak, faktycznie, ale dopiero wtedy gdy mu sie udalo na zachodzie, chyba jako jeden z nielicznych w reprezentacji mial mature  Na zgrupowaniach zawsze szpanowal garniturami od armaniego  Jakby mial nick na forum to moglby sie wpisac do lanserskeigo tematu w to i owo, ile kosztujesz 
|
Do góry
|
|
|
|
#967622 - 16/02/2007 21:50
[Re: bkbk]
|
antimadrista
|
|
Do góry
|
|
|
|
#967696 - 16/02/2007 22:32
[Re: quincy]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004
|
ok odpowiedz na temat kary dudki znalazlem na pierwszej stronie chcialbym inna kwestie poruszyc Nie chce oceniac Hajty, bo wiem jak piesi sie zachowuja, ale pewnie mu sie upiecze co znaczy jak sie zachowuja? banalny przyklad - czekalem ostatnio na babcie - siedzialem w aucie, przejscie dla pieszych bylo jakies 50 metrow ode mnie mala dziewczynka stala przed przejsciem i z zegarkiem w reku stala 15 minut zanim ktos sie zatrzymal i ja puscil - to jest skandal moze niezbyt rozsadne ale sam stosuje agresywne wejscie na przejscie - czekam, ale jezeli przez dluzsza chwile zaden z pseudkierowcow sie nie zatrzymam wchodze na przejscie - oceniajac w miare trzezwo sytuacje
|
Do góry
|
|
|
|
#968015 - 17/02/2007 10:03
[Re: nOcnY]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
No coz stalo jak sie stalo ,albo ta kobieta za pozno wyszla albo za wczesnie...Taki wypadek moze sie kazdemu z nas przytrafic nawet po trzezwemu ,chwila nie uwagi i bum zonk. Tomaszowi grozi do 8 lat wiezienia ale mi sie wydaje ze napewno nie pujdzie i w dodatku na tyle.
Nie ma to jak w Anglii na przejsciach dla pieszych ,nie musisz czekac bo kierwoca ma obowiazek sie zatrzymac jak tylko podejdziesz ,bo na przejsiach sa takie swiatla jak ktos podchodzi to sie swieca i to jest kierowcy obowiazek zatrzymac sie ,jakby kogos potracil i nie cos zabil to by mial ciezko i to bardzo.Powinni w Polsce takie cos wprowadzic.
|
Do góry
|
|
|
|
#968034 - 17/02/2007 10:17
[Re: wafe(L)nica]
|
addict
Meldunek: 11/01/2005
|
no widze ze sporo sedziow mamy na tym forum, wyrok wydany w tempie natychmiastowym i na podstawie konkretnych dowodow i przeslanek! brawo!mamy bardzo zdolny narod!
|
Do góry
|
|
|
|
#968060 - 17/02/2007 10:41
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Po pierwsze pozdrowienia dla autora tematu i za jego pierwszy post który jest na poziomie  Przecież takie nieszczecie moze się przytrafić każdemu! A,że był to akurat piłkarz to jets to tak rozdmuchane ile osób ginie dziennie na Polskich drogach? No własnie to smutne bo dużo,ale nie o wszystkich jest tak głośno,teraz pismaki mają pole do popisu... Jakoś własnie jesli chodzi o Jędrzejczak to wszyscy latali nad nia jak nie wim co,ale to dopiero ona jest mordercą jak jechała i jak wyprzedzała! Nie mówie,ze stoje plecami za Hajto bo nie w tym cel ale zastanówcie się co piszecie troche jak zakładacie tematy :smrik: Wspomniałeś ''pryzmat hazardu''?? a co ma piernik do wiatraka?? 
|
Do góry
|
|
|
|
#968070 - 17/02/2007 10:49
Re: Tomasz Hajto potrącił śmiertelnie kobietę
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
A za te fajki on mial jakis wyrok? Bo juz nie pamietam. Tomcio kupował od sąsiada lewe fajki żeby oszczędzić parę fenigów. Niestety kara dla niego wyniosła kilkaset tysięcy euro (200.000?) jeśli dobrze pamiętam, tak więc te fajki okazały się baaaaardzo drogie. Natomiast co do wypadku to szkoda mi zarówno starszą panią jak i jego. W każdym bądź razie potrącił ją na przejściu do pieszych, a to nie wróży dobrze w sądzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#968120 - 17/02/2007 11:16
[Re: 19marcin08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
Witam Ignorator  No własnie tego do końca nie wiadomo trzeba czekać na decyzje sądu wtedy będzie wszystko wiadomo. Denerwują mnie bardzo tylko gazety co wypisują! Pogon za tania sensacja. tak jak napisales ginie mnostwo osob ale nie kazdy ginie pod kolami pilkarza, polityka, innego znanego sportowca itd itp!!
|
Do góry
|
|
|
|
#968137 - 17/02/2007 11:26
[Re: Dziabor]
|
journeyman
Meldunek: 05/02/2007
|
Ja tam mimo to że nie lubie Hajta, to wierze że było tam wszystko ok. Witam Ignorator  No własnie tego do końca nie wiadomo trzeba czekać na decyzje sądu wtedy będzie wszystko wiadomo. Denerwują mnie bardzo tylko gazety co wypisują! Pogon za tania sensacja. tak jak napisales ginie mnostwo osob ale nie kazdy ginie pod kolami pilkarza, polityka, innego znanego sportowca itd itp!! no wlasnie. wtedy sie robi afera
|
Do góry
|
|
|
|
#968820 - 17/02/2007 14:46
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/09/2005
|
W dzisiejszym sparingu z Mazowszem zagrał Tomasz Hajto i to bezbłednie  Tomek trzymaj się! na adwokata musi zarobic, przyda mu sie dobry...
|
Do góry
|
|
|
|
#968857 - 17/02/2007 14:52
[Re: Ojciec RYZYKo]
|
veteran
Meldunek: 18/11/2006
|
Jakby grał w Widzewie to by krzyczał : " HAJTO Modrerca ! "
|
Do góry
|
|
|
|
#968873 - 17/02/2007 14:55
|
antimadrista
|
W dzisiejszym sparingu z Mazowszem zagrał Tomasz Hajto i to bezbłednie  Tomek trzymaj się! Mdli mnie jak czytam cos takiego
|
Do góry
|
|
|
|
#968880 - 17/02/2007 14:55
[Re: Ojciec RYZYKo]
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
A przecież był królem życia. Kiedy opowiadał o kanapkach, to nie miał na myśli chleba z żółtym serem, ale zwitek banknotów o wielkich nominałach. Niby przypadkiem mu te kanapki wypadały z kieszeni, a tak naprawdę lubił pokazać, że ma przy sobie kilka tysicy euro. Szpanował. Potrafił zdjąć zegarek i podać go młodszemu piłkarzowi, mówiąc: "Masz, kup sobie za niego jakiś ładny samochód...
W dodatku stracił kolegów i przyjaciół. Brał od nich pieniądze, a potem nie oddawał. Gdy dzwonili, nie odbierał telefonów. W tym względzie nie miał żadnych skrupułów. Od jednego wyciągał 50 złotych, od następnego 50 tysięcy. Od jeszcze innego 50 tysięcy, ale euro. Pożyczał nawet od najmłodszych piłkarzy. "Młody, daj, pójdę do bankomatu i zaraz ci oddam" - mówił. I nie oddawał. Dlatego nikogo nie zdziwiło, że gdy ze zgrupowania reprezentacji Polski Kamil Kosowski wyjeżdżał do Southampton, żeby podpisać kontrakt z klubem, w którym był Hajto, to Mariusz Lewandowski krzyczał: "Powiedz mu, że ma mi oddać kasę!"
Wszystkie jego problemy mają związek z hazardem, w którego szpony wpadł bardzo dawno temu, jeszcze przed wyjazdem na Zachód. Przecież gdyby nie stracił całego majątku, nie trafiłby do Łodzi. I tym bardziej nie jeździłby pożyczonym od dealera samochodem, tylko raczej swoim luksusowym mercedesem, z ekskluzywnej serii AMG. Jednak na własne życzenie jego życie potoczyło się tak, że w czwartek o godzinie 21.49 jechał ulicą Rzgowską..." Ciekawe czy ten wypadek nauczy go w końcu pokory...
|
Do góry
|
|
|
|
#968899 - 17/02/2007 14:59
[Re: miazoo]
|
ŁKS Łódź
|
Jakby grał w Widzewie to by krzyczał : " HAJTO Modrerca ! " Chyba nie? Zastanów się co piszesz tu chodzi o wypadek  Nie kieruje się tutaj patriotyzmem klubowym bo nie chodzi o klub tylko o piłkarza a to róźnica chyba nie? Chodzi mi tylko o to,że taka tragenia mogła się przytrafić każdemy z Nas tak cz nie? A że trafiło na piłarza to już media zrobiły swoje.
|
Do góry
|
|
|
|
#969297 - 17/02/2007 16:37
|
Carpal Tunnel
|
W dzisiejszym sparingu z Mazowszem zagrał Tomasz Hajto i to bezbłednie  Tomek trzymaj się! Mdli mnie jak czytam cos takiego Mnie również. Brakuje jeszcze ,zeby jakiś dres napisał "Tomek ,nic sie nie stało ".
|
Do góry
|
|
|
|
#969331 - 17/02/2007 16:53
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
Tak a ciekawe jakbyście się czuli jakby któryś z Was kogos potrącił...i ktoś założył temat: "Moderator mecz.pl mordercą!!!" Ale by Wam było do śmiechu...
Co do tego, ze był kozakiem to mam pytanie: czy ktoś Wam broni nim być?! Tak??? Proste, że NIE!!! i każdy ma taki sposób bycia na jaki sobie pozwala. Tylko bez odpisów w stylu: "tak i każdy może być mordercą...". Nie o to mi chodzi. Są ludzie którzy graja cwaniaków i pokazują kim to oni nie są i są tacy, którzy są szarymi myszkami. Wybór nalezy do poszczególnej osoby, bo ktoś kiedyś powiedział, ze z tego świata możesz sobie wziąć tyle na ile dasz sobie pozwolenie. Czy Wy naprawdę nic nie czaicie?? Nie wiem Wy to chyba myślicie, że on jest jakimś ku.rwa zamachowcem czy terrorystą?! Przecież nikt nie wsiada do samochodu z zamiarem: "dzisiaj se kogos pie.rdolne na przejściu". NIKT! Chyba, ze jest niespełna rozumu...Jesteśmy tylko ludźmi, każdy może popełnić błąd ale ważne by umieć naprawić go. To takie POLSKIE od razu kogoś skreślić ale trzeba dać komuś szanse na wyjaśnienie. Nikt jeszcze nie powiedział, ze przekroczył prędkosć, czy był na podwójnym gazie. NIKT! Czy Wy nie rozumiecie, ze Hajto też ma rodzinę, dzieci(nie wiem na pewno...), że on również boi sie o ich przyszłość! Ciekawy jestem czy jak okaże sie, ze Hajto nie przekroczył przepisów czy każdy z Was odwoła wszystko co na niego powiexdział, czy bedzie miał jaja zeby przyznać się do błędu!!! Jeden z kolegów pisze tutaj, ze Hajto jest frajerem...a czy kolega wie w ogóle co to słowo oznacza?! chyba nie...a poza tym Twój nick panie kolego też wskazuje na to, ze niezły z Ciebie kozaczek...
|
Do góry
|
|
|
|
#969342 - 17/02/2007 16:59
|
Carpal Tunnel
|
@amkwish
Po pierwsze nie jestem dresem a po drugie nigdzie i nigny nie napisałem,że jestem za tym by Hajto nie ponosił odpowiedzialnosci za swoje czyny. Gdzie napisałem ,ze jesteś dresem ??? Ujałemtosarkastycznie w tym znaczeniu ,ze jezeli temat bedzie sie staczał w kierunku infantylizmu to znajdzie sie taki (tu rzeczony dres) ,który i takagłupote napisze.
|
Do góry
|
|
|
|
#969345 - 17/02/2007 17:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
kur... ale o czym wy gadacie? widze ze paru z was ( ojciec ryzyko, borysek itp) zabija zwykla zazdrosc ze jemu udalo sie wybic a wam nie.... i to was zaslepia... boli was ze on lansujac sie na cwaniaka jest kims a wy siedzcie przed tym kompem i sobie piszcie ze hajto - morderca podwyzszajac swoje ego... niekt tutaj nie napisal ze Hajto jest niewinny... ale jakbyscie mieli choc ciut we lbie to byscie nie pisali "Morderca Tomasz Hajto" ... (tak poza tym  dla tego co zmienil nazwe tematu)... po cholere tak pisac??!! pamietacie o podstawowym prawie domniemanej niewinnosci... dopoki go nie skaza wiec milczcie... poza tym... nawet jak dostanie wyrok dla mnie zalosne jest okreslenie morderca... mordetstwo - Jest to czyn polegający na umyślnym pozbawieniu życia... co ty na to borysek???
|
Do góry
|
|
|
|
#969367 - 17/02/2007 17:08
|
ŁKS Łódź
|
@amkwish
Po pierwsze nie jestem dresem a po drugie nigdzie i nigny nie napisałem,że jestem za tym by Hajto nie ponosił odpowiedzialnosci za swoje czyny. Gdzie napisałem ,ze jesteś dresem ??? Ujałemtosarkastycznie w tym znaczeniu ,ze jezeli temat bedzie sie staczał w kierunku infantylizmu to znajdzie sie taki (tu rzeczony dres) ,który i takagłupote napisze. OK nie ma problemu popristu odpowiedzieliscie na mojego posta wiec myślałem,ze mówisz o mnie. Wiece o tej sytacji napisałem post wczesniej. Pozdrawiam Cię amkwish...
|
Do góry
|
|
|
|
#969396 - 17/02/2007 17:20
|
Carpal Tunnel
|
Wiece o tej sytacji napisałem post wczesniej.
Pozdrawiam Cię amkwish...
Ja również 
|
Do góry
|
|
|
|
#969631 - 17/02/2007 19:20
[Re: Conrad]
|
Sparta Wrocław
Meldunek: 01/05/2005
|
Dowódów nie mam ale i tak nie dowiemy sie prawdy ! Mnie denerwuje jedno... Jak by to zrobił zwykły człowiek to napewno dostanie duży wyrok a że to zrobil Tomasz Hajto to i tak znając życie mu sie upiecze... Jedna Mafia! Sorry za OT !   ---> Śląsk Wrocław Hej! Hej! Korona 
|
Do góry
|
|
|
|
#969745 - 17/02/2007 20:18
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/01/2005
|
Muszę od siebie dodać, że widziałem chyba wszystkie drużyny "w akcji" na stadionie Korony i najgłośniejszy doping z wszystkich przyjezdnych ma właśnie ŁKS.
A Hajto jak na naszą ligę to jest obrońca z najwyższej półki. Bardzo, bardzo dobrze gra. Oj Conrad, Scyzory w tym dniu zaprezentowali doping poniżej okrągłego zera. Według mnie w tej rundzie najlepszy w Kielcach był Kolejorz. Ciągneli jedną pieśń przez większość drugiej połowy spotkania i naprawde robiło to duże wrażenie. Mecz ułożył się dobrze dla nich (2:0 dla nas,a potem wyrównanie 2:2), więc byli na gazie. Choć oczywiście ŁKS też nieźle pokazał się w szczególności na tle gospodarzy. Ogólnie to mecz z ŁKSem to była porażka z naszej strony, kto był ten wie.  ale zrobiłem OT, bana mu ;P
|
Do góry
|
|
|
|
#970088 - 17/02/2007 22:36
[Re: Boubson]
|
Carpal Tunnel
|
[quote=Boubson]kur... ale o czym wy gadacie? widze ze paru z was ( ojciec ryzyko, borysek itp) zabija zwykla zazdrosc ze jemu udalo sie wybic a wam nie.... i to was zaslepia... boli was ze on lansujac sie na cwaniaka jest kims a wy siedzcie przed tym kompem i sobie piszcie ze hajto - morderca podwyzszajac swoje ego... niekt tutaj nie napisal ze Hajto jest niewinny... ale jakbyscie mieli choc ciut we lbie to byscie nie pisali "Morderca Tomasz Hajto" ... (tak poza tym  dla tego co zmienil nazwe tematu)... po cholere tak pisac??!! pamietacie o podstawowym prawie domniemanej niewinnosci... dopoki go nie skaza wiec milczcie... poza tym... nawet jak dostanie wyrok dla mnie zalosne jest okreslenie morderca... mordetstwo - Jest to czyn polegający na umyślnym pozbawieniu życia... co ty na to borysek??? [/quote BOUBSON czy jak tam posralo cie ??? czego ja mu mam zazdroscic???? Dlugow braku rodziny znajomych Mam 28 lat dobra prace ( uczciwa i ciezka ) dobre zarobki (2500Pln ) kochajaca zone Mam wszystko co chce wyjscia do Casina Marioot Victoria raz do roku urlop za granica . I czego mam temu fredzlowi zazdroscic to czego??? Byl prostakiem jest i bedzie Zasluzl na kare ( nie pierwszy raz) niech w koncu poniesie odpowiedzialnosc za swoje h.. zachowanie!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#970475 - 18/02/2007 10:05
[Re: Zbigniew]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/02/2004
|
A skąd wiesz, ze to nie był wypadek? Skąd wiesz czy ta baba nie wtargnęła na jezdnię? Nieraz widzę jak stare baby wpierdalają się na jezdnię pod pędzący samochód lub autobus, bo myślą, że jak są na przejściu to samochód nie prawa ich potrącić. Pogoda jaka jest każdy widzi. Jezdnia śliska. Wszystko się mogło zdarzyć.
Nie wyciągaj zbyt pochopnie wniosków. a jak jak go skaża to na ile powinni skazać otylke ? głupia piz.de ?
|
Do góry
|
|
|
|
#970536 - 18/02/2007 10:47
[Re: buldog]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/06/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#971041 - 18/02/2007 14:01
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
|
Pytanie, czy tak się zdobywa uznanie w Liverpoolu, czy też Dudek jest tak zdesperowany, że liczy, iż po tym incydencie wreszcie się go pozbędą z klubu?
Wszędzie sie rodzimi pajace pokażą z "dobrej" strony. Kiedyś ,dopóki nie powąchali "sałaty" kradli w sklepach lub gwałcili w pociągu ,teraz ,gdy maja sporo własnej kasiory zachowuja sie jak pies podwórzowy ,spuszczony z łańcucha. trzeba czy nie trzeba ,ale kazda sztachetew płocie ,z radości, obsika ,by zaznaczyc swą obecność. A wydawało sie ,że przynajmniej Dudek potrafi sie zachować ,do czasu..
|
Do góry
|
|
|
|
#971072 - 18/02/2007 14:07
|
old hand
Meldunek: 02/06/2002
|
Dowódów nie mam ale i tak nie dowiemy sie prawdy ! Mnie denerwuje jedno... Jak by to zrobił zwykły człowiek to napewno dostanie duży wyrok a że to zrobil Tomasz Hajto to i tak znając życie mu sie upiecze... Jedna Mafia! Sorry za OT !   ---> Śląsk Wrocław Hej! Hej! Korona  na Twoja wypowiedz, co ona ma wogole wspolnego z tym tematem??
|
Do góry
|
|
|
|
#971100 - 18/02/2007 14:12
[Re: norbi_071]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 03/09/2003
|
Dowódów nie mam ale i tak nie dowiemy sie prawdy ! Mnie denerwuje jedno... Jak by to zrobił zwykły człowiek to napewno dostanie duży wyrok a że to zrobil Tomasz Hajto to i tak znając życie mu sie upiecze... Jedna Mafia! Sorry za OT !   ---> Śląsk Wrocław Hej! Hej! Korona  na Twoja wypowiedz, co ona ma wogole wspolnego z tym tematem?? Co mozna się spodziewać po takim buldogu, szczeka, a nawet nie wie o czym jest temat, załosny 
|
Do góry
|
|
|
|
#971767 - 18/02/2007 17:02
[Re: dimes]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
Trochę mnie to dziwi, ale dla większości wypowiadających się istotne są nie fakty dotyczące wypadku, ale osoby biorące w nim udział! Ofiara wypadku zapewne była czyjąś matką czy babcią - co to ma do rzeczy! Hajto zawsze był jednym z mniej lubianych przeze mnie piłkarzy - kluby w których grał, styl bycia, wywiady, zgrywanie gwiazdora itd. wszystko do nastrajało mnie do niego negatywnie. Nie przyszłoby by mi jednak do głowy uzależniać opinii w sprawie wypadku od moich osobistych sympatii  Hajto był trzeźwy, a to już coś znaczy; potrącona kobieta była w takim wieku, w którym uraz średnio groźny dla trzydziestolatka może być śmiertelny! Poza tym istotne jest z jaką prędkością jechał Hajto - jest róznica pomiędzy 60, a 100 km/h Każdy kto jeździ samochodem po dużym mieście wie jak blisko czasami ociera się o poważny wypadek - niektórzy kierowcy jeżdżą jak pomyleni, piesi też miewają ciekawe pomysły! Pożyjemy zobaczymy, ale nazywanie Hajty mordercą jest na razie (może nowe informacje to zmienią!) zdecydowanie nie na miejscu...
|
Do góry
|
|
|
|
#971773 - 18/02/2007 17:05
[Re: Grzena]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Dokładnie jak ktos wyzej napisał , czy jak by była to np Twoja babcia tez współczulibyscie Hajcie ?? Troche zastanowcie sie ludzie jak cos piszecie ,bo nie Hajto jest tutaj ofiara...
odpowiem pytaniem na pytanie... a jakby to Wasz ojciec/brat/syn byl na miejscu Hajty tez byscie powiedzieli morderca i domagali sie wyroku???
|
Do góry
|
|
|
|
#973043 - 19/02/2007 10:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2003