Apropo przygotowań do spadków i nietylko. Gra ktoś może CFD na akcje ? I gdzie ?
Global Market Services,platforma Dealbook .Maja w Polsce przedstawiciela -chyba Efix ,ja podpialem sie bezposrednio .Nic lepszego niestety nie znalazlem pytalem sie wielu osob ,znajomi Anglicy sa zachwycenie ta platforma .Ja niestety nie -za bardzo przyzwyczajony jestem do VT .Mozesz sobie sciagnac demo i popatrzec -ale od razu mowie ,ciezko sie przechodzi pierwsze dni .Ze wzgledu na przejrzystosc mam male zaufanie do swoich analiz -choc malymi kroczkami kapitalu przybywa .Problemem dla wielu moga byc spore prowizje przy malych pozycjach .
Co do GPW za wczesnie chyba na spadki .Dopiero co wyszedl indeks z odwroconego RGR i jednoczesnie z kanalu -wiec najpierw chyba okolo 300 pkt w gore -choc duze obroty ktore niedawno wystapily (zgodnie z teoria poprzedzaja uksztaltowanie sie szczytu) zapowiadaja ,ze nastepnie powinna wystapic dosyc istotna fala spadkowa .Tak wiec poki co obstawialbym wzrosty ale w miare zblizania sie do przedzialu 3800-4000 redukowalbym swoja pozycje .Sytuacja zdaje sie jak na dloni wymaga tylko odpowiedniego rozegrania -jednak nie polecam grac tym ktorzy "biora slub " z kontraktami .