Monaco zaczalem jeszcze raz, 5 sezon juz pykam
1 sezon to cienizna, zreszta z budzetem transferowym 4M Ł na poczatku duzo nie zdzialasz, 3 miejsce po walce do konca z PSG o 2, z pucharow juz na poczatku odpadlem (wogole przez 5 sezonow najdalej gdzie bylem to polfinal).
2 sezon, w lidze 3 miejsce, w lidze mistrzow 1/8 finalu z milanem przegrana (na wyjezdzie 1:0 wygralem a u siebie 0:2)
3 sezon,w lidze 2 miejsce, LM w 1/8 z Interem kompromitacja
Przez 3 lata w lidze rzadzil i dzielil Lyon, w pierwszym sezonie przewaga nademna (3) wynosila ok. 20pkt...
ale w 4 sezonie i to sie musialo skonczyc, Houllier poszedl do manchesteru a ja wygralem lige
ale co wiecej, doszedlem do finalu LM eliminujac po drodze Valencie, Real Madryt i St Etienne (ten team wyrasta u mnie na drugi Lyon) a w finale z Milanem porazka 2:4, mimo ze prowadzilem juz 1:0 i 2:1, Klose 3 bramy mi wladowal i po meczu
teraz 5 sezon i chyba po raz pierwszy nie wyjde z grupy w LM, 2 mecze mi zostaly ktore musze wygrac z tym z interem na wyjezdzie, ale narazie nie mam czas
Rodallega N na pocatku, (nie wiem ale chyba nikt nie wymienial tutaj, w 4 sezonie ma juz na koncie 100 bramek dla klubu i teraz jest wart 12,5M Ł)
Monnet-Paquet N na poczatku, poldarmo z Auxerre, a w 3 sezonie wicekrol strzelcow (za Rodallega ;))
Kevin Larsen O L
Roman Jezek O LS ale on dopiero pozniej przychodzi
Wollf-Weikren OP S (nie pamietam pisowni, pozniej sprawdze) miedzy 1 a 2 sezonem Manchester go kupil za 250K Ł, ja go w polowie sezonu odkupilem za 3M Ł, a zanim do mnie przyszedl w lipcu juz byl wart 5M Ł, w pierwszym sezonie gry u mnie 18 asyst (w tym 8 w pierwszych 3 meczach), teraz bija sie o niego najle
Robin BR, pojawia sie po 4 sezonie, ma 15lat, ale ma statsy lepsze niz moj number 1 czyli Scmeichel
na srodek obrony El-Mourabit, troche za niego dalem (4M Ł) ale warto bylo
tez na obrone Teaaudors, za grosze go kupilem w pierwszym sezonie, a teraz jest solidnym zmiennikiem