#920072 - 01/02/2007 21:51
Re: Polska w finale MS w reczna :) Czyli co bukmacherstwo robi z ludzmi...
[Re: Pierniczek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/08/2006
|
Już Wam się w mocherach coś robi?? Jesteśmy w finale, a Wy już za Niemcami...sędziowie i tak nie będą z Niemiec. Poza tym pół świata to ogląda więc zbyt dużych wałków zrobić nie mogą. A po drugie primo to sędziowie nie grają na boisku i to zawodnicy rzucaja, a nie sędziowie. Dajcie spokój. chcecie to stawiajcie na Niemców ale proszę bez publicznych wyznań o wałkach, bo z takim podejściem kazda pomyłka na rzecz Polaków będzie traktowana jako wałek. A myśle, ze wszyscy chcą jutro obejrzeć wspaniałe widowisko  pzdr Ja na Niemcow napewno nie postawie, ale jak nie moga duzo robic ? Mecz z Francja tez pol swiata ogladalo i co sie dzialo... M.in. nie uznana bramka w 69:49 min. chyba dla Francji co spowodowalo ze nie bylo karnych ... Ja na Niemcow nie postawie, bo nawet nie lubie ogladac meczu i myslec ze mi kupon nie wejdzie ... 
|
Do góry
|
|
|
|
#920290 - 01/02/2007 23:17
[Re: Stoin]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/10/2002
|
Zwykle jestem daleki od narzekania na niesprawiedliwośc, ale sędziowie się pogubili pod koniec meczu Niemcy - Francja i wydymali Francuzów. Najpierw podyktowali karny dla Niemiec mimo, że faul był daleko przed rzutem i polem bramkowym, a potem nie uznali bramki Francuzom po podobno był tam jakiś faul (Francuz został pogłaskany). Normalnie trochę to smutne. Trochę to wątpliwe.
W meczu z Polską 2 minuty kary dla Lijewskiego (do końca meczu) też z kapelusza bo to Lijewski był ciagnięty za koszulkę. Ale się udało.
|
Do góry
|
|
|
|
#920647 - 02/02/2007 07:55
[Re: loipop]
|
enthusiast
Meldunek: 27/12/2006
|
hehe panowie Wenta juz robi zaslone hehe czytajcie:
"Znów przyjdzie nam zmierzyć się z Niemcami, ale o naszym zwycięstwie w grupie trzeba już zapomnieć. Szkoda tylko, że wokół nas wszystko stoi na głowie - nawet nie wiem, jak dostaniemy się do Kolonii na finał - podkreślił Bogdan Wenta."
hehe bedzie ze do Koloni polacy nie stawia sie na trening sobotni hehe tylko pojawia sie w sama niedziele przed spotkaniem o 15 zerby wyjsc na boisko o 16. hehe problemy z transportme niezle niezle hehe
|
Do góry
|
|
|
|
#920685 - 02/02/2007 08:46
[Re: kajtek]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
"Znów przyjdzie nam zmierzyć się z Niemcami, ale o naszym zwycięstwie w grupie trzeba już zapomnieć. Szkoda tylko, że wokół nas wszystko stoi na głowie - nawet nie wiem, jak dostaniemy się do Kolonii na finał - podkreślił Bogdan Wenta."
hehe bedzie ze do Koloni polacy nie stawia sie na trening sobotni hehe tylko pojawia sie w sama niedziele przed spotkaniem o 15 zerby wyjsc na boisko o 16. hehe problemy z transportme niezle niezle hehe W planach nie bylo wyjazdu Do Kolonii.  pokrzyrzowaly sie plany chlopakom pewnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#920690 - 02/02/2007 08:52
[Re: kajtek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/10/2002
|
Przeczytaj to tak jak napisales "hehe" 
|
Do góry
|
|
|
|
#924868 - 03/02/2007 12:10
[Re: donic]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
|