#877332 - 19/01/2007 17:09
Re: Australian Open - 15-28, 2007
[Re: buszmen]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/11/2005
|
To znaczy co? Religia, misja czy postawiłeś majątek na Szkota, że oburzasz się jakby co najmniej Twoją matkę krytykował? Może załóż drugi nick, żeby poprzeć swoje tezy, w pisaniu pod różnymi jesteś mistrzem Zresztą, co ja się będę kłocił. Safin też miał dziś ograć Roddicka, więc nie będę przeszkadzał Szkoda mi takich jak ty , ktorzy potrafia jedynie krzyczec i obrazac nic po za tym, ale napisac cos konkretnego przed meczem swoja analize to juz nie sposob , wiec nie dziwie sie przez takich jak ty dzial kort tenisowy umiera. I nie bede prowadzil z toba dyskusji na temat tenisa bo nie masz o niz pojecia
|
Do góry
|
|
|
|
#877333 - 19/01/2007 17:09
|
Carpal Tunnel
|
To znaczy co? Religia, misja czy postawiłeś majątek na Szkota, że oburzasz się jakby co najmniej Twoją matkę krytykował? Może załóż drugi nick, żeby poprzeć swoje tezy, w pisaniu pod różnymi jesteś mistrzem Zresztą, co ja się będę kłocił. Safin też miał dziś ograć Roddicka, więc nie będę przeszkadzał Szkoda mi takich jak ty , ktorzy potrafia jedynie krzyczec i obrazac nic po za tym, ale napisac cos konkretnego przed meczem swoja analize to juz nie sposob , wiec nie dziwie sie przez takich jak ty dzial kort tenisowy umiera. I nie bede prowadzil z toba dyskusji na temat tenisa bo nie masz o nim pojecia
|
Do góry
|
|
|
|
#877347 - 19/01/2007 17:13
|
Carpal Tunnel
|
Może się nie wygrywa, ale za to bardzo latwo przegrać. Murray oprócz serwisu ma także poważne problemy z psychiką na korcie. Problemy z psychika to masz ty piszac takie bzdety. Widze ze bardzo dokladnie obserwujesz poczynania Andrewa Murray'a A to ze Murray ma problemy z psychika swiadcy mecz z Ginperim z wrzesnia tego roku
|
Do góry
|
|
|
|
#877357 - 19/01/2007 17:15
|
Meldunek: 17/06/2003
|
dobra jeszcze jeden post, sorry wszystkim, no ale tak wyszło. Powiem Ci o co chodzi: szukasz bohaterów wszędzie, nawet wśród zwykłych choć trochę wyróżniających się juniorów. Naczytałeś się wywiadów, obejrzałeś kilka lepszych meczów Andrew Murraya i myślisz już, ze to jakiś super kozak, heros, bohater, nadczłowiek. A na razie to tylko obiecujący junior, który raz gra lepiej, raz gorzej, a przyciśnięty na poważnie - gubi się jak dziecko we mgle. Mimo, że w wywiadach może gadać o podbijaniu świata
|
Do góry
|
|
|
|
#877367 - 19/01/2007 17:17
[Re: Lokus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2004
|
Nie rozumiem tez dlaczego az tylu ludzi chce koniecznie zagrac mecz Groszka z Nalbem?? A dlaczego nie?
|
Do góry
|
|
|
|
#877372 - 19/01/2007 17:18
|
Carpal Tunnel
|
dobra jeszcze jeden post, sorry wszystkim, no ale tak wyszło. Powiem Ci o co chodzi: szukasz bohaterów wszędzie, nawet wśród zwykłych choć trochę wyróżniających się juniorów. Naczytałeś się wywiadów, obejrzałeś kilka lepszych meczów Andrew Murraya i myślisz już, ze to jakiś super kozak, heros, bohater, nadczłowiek. A na razie to tylko obiecujący junior, który raz gra lepiej, raz gorzej, a przyciśnięty na poważnie - gubi się jak dziecko we mgle. Mimo, że w wywiadach może gadać o podbijaniu świata Czlowieku ty nie wiesz o czym piszesz. Tak sie sklada ze kariera Murray'a interesuje sie od momentu kiedy jeszcze byl juniorem prosto po Akademii w Barcelonie i wiekszosc jego meczow mam nagranych wiec takie teksty sobie mozesz wstawiac kolegom spod sklepu. Bez odbioru.
|
Do góry
|
|
|
|
#877384 - 19/01/2007 17:21
|
Carpal Tunnel
|
No spoko: śledzisz jego karierę od początku, tylko czy to znaczy, że musi być wielki? Musi bo co? Bo go wybrałeś? Widze ze jestes typem czlowieka jak twoj idol Korwin , nie wazne czy ma sie pojecie czy nie , wazne zeby tylko mowic. Wiec jezeli masz jakis problem to na priv.
|
Do góry
|
|
|
|
#877447 - 19/01/2007 17:40
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2004
|
wczoraj Skra troche wiecej szczescia i weszlaby , a over pkt spokojnie ! no ja bym spokojnie zagral na Nalbandiana , jeszcze jak widze kurs 1.4 to szczena opada , spodziewalem sie cos kolo 1.25 nie wiecej ,wiec grzech nie skorzystac , wogole to mysle ze skonczy sie max z jednym setem Grosjeana ! przeciez on jakiegos wielkiego tenisa nie gra tutaj a wlasnie ten styl gry chyba Nalbiemu odpowiada szczegolnie , nie bedzie mial problemow , nie wierze ze odpadnie . przeciez serwisy Grosjeana w meczu z Rochusem po 120-130 km/h to Nalbi WYKORZYSTA ODPOWIEDNIO !! No Skra zawiodła, ale szacunek za Twój typ na handi dla Vojvodiny, że mecz nie skończy się 0-3. Niewiele brakowało, a wygraliby ten mecz. Wracając do Nalbiego- widzę, że myślimy podobnie. Oby ten scenariusz się sprawdził, mam nadzieję że Nalbandian najgorszy mecz turnieju ma za sobą, 3 godziny przy 40-stopniowym upale.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|