Jak już napisałem promocja 100 $ za 100$ nie działa, a wie ktoś czy z polecenia działa? Może ktoś coś o niej powiedzieć?
Polecenie działa, ale bodog nie lubi graczy z Polski więc raczyłbym być ostrożny ja u nich grać przestałem i dopuki nie zmienią polityki co do naszych rodaków nie wrócę, nikomu też bodoga nie polecam.
Chciałbym wypłacic kasę od nich na neteller czy mogłby mi ktoś pomóc bo nie bardzo sobie moge poradzic u innych buków nie było z tym problemów. Dostałem takiego maila od nich Thank you for your payout request dated Tue, Mar 6, 2007 for the amount of ..... Your Payout Reference Number is ........
Your payout will be reviewed in the next 24 hrs. All payouts are reviewed in the order in which they are received. Please review the messages in your Bodog account for any updates relating to your payout request. ,moje gg 6921260
To znaczy czekaj i miej swoją pocztę na uwadze bo mogą coś jeszcze przysłać albo zwyczajnie wypłacić kase. Jeśli sporo wygrałem to pewnie będą chcieć skany a następnie postraszą Cię że chcesz ich oszukać i to muszą sprawdzić żeby zniechęcić Cię do grania u nich. Mimo to i tak wypłacą Ci kasę.
W ogóle dziwna się ta firma zrobiła, może z 10 razy od nich wypłacałem i wpłacałem kase aż ostatnio kiedy wreszcie mi się powiodło skutecznie zniechęcili mnie do grania w bodogu dalej