[QUOTE]Oryginalnie wysłał nathan:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Hubi:
[qb]Zdecydowanie
A , każde forum dyskusyjne powinno się rozwijać , wybierając punkt B skazujemy siebie na krok w tył. Przypuszczam że profesjonalny typer który wszedłby na forum mecz.pl poraz pierwszy , inaczej spojrzy na strone która posiada sponsora w postaci znanej firmy bukmacherskiej jaką jest napewno Blue Square,
niż na szaraczka który bierze oferte z profa i jeszcze nie czerpie z tego żadnej korzyści.
Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]O kim mówisz, że nie czerpie z tego korzyśći? Bukmacher czy gracz? Bo jak bukmacher to chyba dobrze, że nie czerpie z tego (swojej działalności) korzyści. Jeśli mówisz o graczu, to zapewniam Cię, że w ofercie profa jest wystarczająco dużo spotkań, żeby dobry gracz miał z tego odpowiednią korzyść.
Nie mówię, że w BS też nie można się wykazać
Również pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Nie zrozumiałeś mnie.
Nie chodzi mi tu o oferte z kursami ale o zysk z wygrania całego playof lub zajęcia czołowego miejsca.
Grając ofertą BS oprócz satysfakcji otrzymamy pewną kwote. Natomiast grając ofertą profa żadnych pieniędzy nie dostaniemy.
Więc po co reklamować profa jeżeli nic nam nie daje.?
Biorąc oferte z BS za wygranie mamy (satysfakcje i kase) ,a czerpiąc oferte z profa satysfakcje.
Osobiście wole te pierwsze.Ty te drugie.
Mam nadzieje że teraz mnie zrozumiałeś.
Pozdrawiam