Strona 2 z 3 < 1 2 3 >
Opcje tematu
#874955 - 18/01/2007 19:55 tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: pawcio1]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Zaraz Tomaszewski bedzie na tvn24 wymiatal, polecam - calkiem niezly kabaret.

Do góry
Bonus: Unibet
#875940 - 19/01/2007 00:48 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: connor]
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Po pierwsze to bardzo dobrze że zamkneli tego kretyna,bo już go słuchac nie mogłem,jakie farmazony wygaduje na C+ .To stara,spasiona bolszewicka świnia i niech go zamkną bo to jeden z największych pzrekręciaży w ostatnim dwudzistoleciu polskiej piłki, typowy ubecki koleś z układu,co nakradł ile wlezie i ustawiał mecz za meczem.

Wychowany na N. Twoja lista jest leko przykórtka,każdy klub z 1-3 ligi praktycznie ma udział w aferach,jedni kupowali by przetrwać,inni sprzedawali by zarobić, a już dziwi mnie czysta Legia i Wisła,choć pamietamy kolejkę cudów i słusznie odebrany Legii tytuł o który do dziś płaczą , a wiadomo,ze jak był tam Wójcik to byl pzrekręt na 100% , bo ten koleś to jest dopiero chodzący przekręt,czasem się zastanawiam czy on nawet tego medalu na olimpiadzie nie kupił........

A jeszcze nie wspomne jak Legia kupiła mecz z Motorem aby nie spaść wiele lat temu,jeszcze wtedy im to załatwił grajacy w Lublinie stary Legionista-Leszek Pisz, załatwił ustawke i sam jeszcze kontuzje symulował,żeby nie grać,ale jemu można wybaczyć bo kręcił rogale z wolnych jak Platini \:\)

Do góry
#876838 - 19/01/2007 12:41 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: boca juniors]
miazoo Offline
veteran

Meldunek: 18/11/2006
Originally Posted By: boca juniors

W a już dziwi mnie czysta Legia i Wisła,choć pamietamy kolejkę cudów i słusznie odebrany Legii tytuł o który do dziś płaczą

A jeszcze nie wspomne jak Legia kupiła mecz z Motorem aby nie spaść wiele lat temu,jeszcze wtedy im to załatwił grajacy w Lublinie stary Legionista-Leszek Pisz, załatwił ustawke i sam jeszcze kontuzje symulował,żeby nie grać,ale jemu można wybaczyć bo kręcił rogale z wolnych jak Platini \:\)

Kompleksik Legii? Masz dowody to je przedstaw a nie rob z siebie pajaca.

Do góry
#876871 - 19/01/2007 12:56 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: miazoo]
hbr Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/05/2005
Nie jestem kibicem, ale uważam, że ulubione slowo każdego kibica Legii to KOMPLEKS.

Do góry
#876905 - 19/01/2007 13:08 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: Wychowany_Na_Nalewce]
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
Originally Posted By: Wychowany_Na_Nalewce

Belchatow - kolejki cudow gdy jeszcze grywali o utrzymanie

Pamiętam mecz bodajże z 1998 roku (mogę się mylić z rokiem) - kiedy to Pogoń w ostatniej kolejce grała mecz w Bełchatowie. Stawką było utrzymanie (obie drużyny musiały wygrać by się utrzymać) i wały szły na potęgę.

Przy stanie 1-1 w drugiej połowie Leszek Pokładowski z Pogoni niesłusznie wyrzucony z boiska, potem karny z kapelusza i Bełchatów wygrał, a Pogoń spadła.

Jakiś rok temu w tygodniku "Piłka nożna" był tekst o korupcji i notatka o tym, że emerytowany już sędzia, który sędziował tamten mecz (nie jestem pewien, ale chyba Wójcik się zwał) wziął od Bełchatowa 80tys zł za tamten mecz. Według tygodnika potwierdzali to anonimowo piłkarze ówcześnie grający w Bełchatowie.

I co?

I nic...

Do góry
#876914 - 19/01/2007 13:11 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: hbr]
miazoo Offline
veteran

Meldunek: 18/11/2006
Originally Posted By: cHaBeR
Nie jestem kibicem, ale uważam, że ulubione slowo każdego kibica Legii to KOMPLEKS.

A tak nie jest? Pewne osoby gdzie tylko zobacza napis Legia to wypisuja w jej kierunku glupoty. Prokuratora sprawe zamknela bo nie ma dowodow to taki Boca jest przekonany ze mistrzostwo bylo slusznie odebrane bo przeczytal taka wersje na forum Arki.

Bez odpowiedzi bo odbieglismy od tematu.

Do góry
#876977 - 19/01/2007 13:49 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: miazoo]
Hajzel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/03/2006
miazoo sam wiesz że w Polskiej piłce nie ma czystych klubów a co do Warszawy to Polonia wiecej ostatnio ma na sumieniu w końcu ich duchowy wódz to drukarz Listkiewicz ;\)

Do góry
#877138 - 19/01/2007 15:52 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: Hajzel]
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Jestem załamany bezczelnością PZPNu!!!
Właśnie na TVN24 trwa transmisja na żywo z konferencji PZPN. Oczywiście stawiła sie cała "wielka" czwórka czyli: Kolator, Lato, Listkiewicz i ten przydupas Kocięba (rzecznik prasowy Związku). Oczywiście, nie widzą nic złego w zatrzymaniu Wita Żelezko ("nie ma odpowiedzialności zbiorowej" - cytat Lato) tak samo zresztą jak nie widzieli nic nieprawidłowego w systemie rozprowadzania biletów na Mundial (zresztą "umoczenie" PZPNU w tej sprawie dokładnie udowodnił TVN). Naprawdę nie mam już słów na bezczelność tego Kółka Wzajemnej Adoracji!!! Pomocy!

PS: Jestem za wprowadzeniem komisarza do PZPNu. Marcowy zjazd i wybory nowych władz Związku i tak nic nie załatwią bo...będzie nowy prezes ale skład osobowy Zarządu wybiorą niemalże ten sam! Przeżyję wykluczenie klubów z europejskich pucharów (to akurat żadna strata bo i tak odpadają w I rundach) a reprezentacja jakoś się obroni dzięki presji opinii publicznej i może ją dopuszczą do dalszych elim.ME

Do góry
#877249 - 19/01/2007 16:34 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: DJ SOSNA]
tomo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/12/2004
PZPN zawieszony, kurator wprowadzony !!!

Brawo panie Lipiec !!!

Do góry
#877250 - 19/01/2007 16:35 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: DJ SOSNA]
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
godz.17-23
Minister Sportu wprowadza Kuratora!

Nie jestem wielbicielem pana Lipca (nie ufam mu) ale należą mu się brawa za odwagę!!! Dyplomatyczne środki rozmowy z p.Listkiewiczem się skończyły a jego bezczelność przekroczyła w ostatnich dniach ostatnie granice przyzwoitości!!!

Do góry
#877290 - 19/01/2007 16:55 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: DJ SOSNA]
Belisariusz Offline
old hand

Meldunek: 16/03/2002
Co do legii i ich uczciwości to przypominam mecz wisła - legia 0-6 i genialne bramki Kowalczyka
A w prztpadku Górnika to też mi się przypomina przed kilku laty taka seria spotkań punkty za puchar.

Do góry
#877690 - 19/01/2007 19:11 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: Belisariusz]
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
Quote:
Wit Ż. mówi, że prokuratura ma porażającą go wiedzę. W piątek postawiono mu dwa zarzuty dotyczące korupcji. Miał między innymi - w porozumieniu z innym działaczem, Ryszardem F. pseudonim "Fryzjer" - wpływać na sędziów, aby forowali drugoligową Hydrobudowę Bydgoszcz oraz wziąć 8 tysięcy złotych łapówki. Dzisiaj uważa, że był to błąd.

Alleluja

Ciekawe kiedy Baniak zawita do Wrocławia

Do góry
#877724 - 19/01/2007 19:23 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: boca juniors]
Podroznik Offline
veteran

Meldunek: 16/06/2003
Originally Posted By: boca juniors

Pisz nie zagrał w tamtym meczu ponieważ na jesieni miał wrócic do Legii i nie chciał aby go posadzono ze mecz ustawił a Motor sprzedał Legii mecz zeby spaśc z ligii wez daj sobie spokój z takimi bzdurami

Do góry
#877748 - 19/01/2007 19:36 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: Belisariusz]
yaaho Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2005
Originally Posted By: Belisariusz
Co do legii i ich uczciwości to przypominam mecz wisła - legia 0-6 i genialne bramki Kowalczyka
A w prztpadku Górnika to też mi się przypomina przed kilku laty taka seria spotkań punkty za puchar.

taaaaa, final PP z Polonia Warszawa...2:3 sie skonczylo z tego co pamietam, tylko Kaondera biegal po boisku w tym meczu (pewnie mu nie umieli wytlumaczyc, ze Gornik ma przegrac), pozniej w lidze Gornik latwo wygral 2:0...

Do góry
#877808 - 19/01/2007 19:59 Re: Wit Ż. zatrzymany przez prokurature [Re: Dziabor]
jackm Offline
pewny piniądz

Meldunek: 05/12/2004
oj chyba wiekszosc dzialaczy(pseudo) na juz zarezerwowany bilet do Wrocławia... W PZPN wiekszosc jak nie wszyscy,sa w to zamieszani,inaczej napewno nie odkladaliby wyborow i zmian w nieskonczonosc... A co do ujemnych punktow i degradacji, to PZPN i tak bedzie dalej ostrozny bo im sie jeszcze Szczakowianka odbija... Zreszta na kazdy klub,pierwszej drugiej czy trzeciej ligi pewnie cos znajda... Nawet na "czysta" Wisle czy Legie...

Do góry
#877852 - 19/01/2007 20:09 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: Wychowany_Na_Nalewce]
Twin Peaks Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/01/2003
Originally Posted By: Wychowany_Na_Nalewce
Quote:
Wit Ż. mówi, że prokuratura ma porażającą go wiedzę. W piątek postawiono mu dwa zarzuty dotyczące korupcji. Miał między innymi - w porozumieniu z innym działaczem, Ryszardem F. pseudonim "Fryzjer" - wpływać na sędziów, aby forowali drugoligową Hydrobudowę Bydgoszcz oraz wziąć 8 tysięcy złotych łapówki. Dzisiaj uważa, że był to błąd.

Alleluja

Ciekawe kiedy Baniak zawita do Wrocławia

Alleluja i do przodu
Jeszcze tylko Ruch i witamy się w esktraklasie

Do góry
#877917 - 19/01/2007 20:24 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: Twin Peaks]
codi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/12/2005
Ja pierd*le co za koles ten Kolator, no masakra LOL!

Do góry
#877928 - 19/01/2007 20:31 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: codi]
mamuska26 Offline
addict

Meldunek: 03/03/2006
Canal+ bedzie musial jakiegoś sędziego z zagranicy do kontrowersji sciagnać.

Do góry
#877948 - 19/01/2007 20:38 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: codi]
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
A propos tego meczu Motor-Legia to o ustawce boca nie ma mowy - Motor też grał o utrzymanie (jak napisał Podróżnik)

Zresztą ten mecz wspomina też Wojtek Kowalczyk:
Quote:
Wszystko miało się wyjaśnić w przedostatniej kolejce, w Lublinie. Motor też walczył o życie. Kto przegra, ten spada. Była ewentualność, że także remis daje utrzymanie, lecz wtedy nie można było przegrać w ostatniej kolejce u siebie z ŁKS. A ŁKS to była wtedy mocna drużyna. Wiedzieliśmy, że jest spółdzielnia, cała Polska chce spuścić Legię. W dodatku z Łodzi przyszły wiadomości, iż w ostatniej kolejce ŁKS gra na całego. Wprawdzie z tego klubu miał do nas przyjść po sezonie Julek Kruszankin, ale wiadomo, że Julek nie decydował o tym, jak zagra drużyna, co zrobi. Mieliśmy wieści, że na pewno się nie podłoży. Nie ma wyboru, trzeba wygrać z Motorem.

Przez cały tydzień Andrzej Łatka i Zbyszek Robakiewicz rozmawiali z Leszkiem Piszem, który był na zsyłce w Lublinie. Leszek nawet nie chciał do nas przyjechać dzień przed meczem do hotelu, żeby tylko nie padły na niego żadne podejrzenia. Zresztą, w meczu z nami nie wystąpił. Miał lekką kontuzję, a że za dwa tygodnie miał wracać do Legii, to uznał, że lepiej będzie, jeśli nie zagra. Tracił na tym kasę, bo w Motorze miał prywatnego sponsora - pięć milionów złotych za każdy mecz. Jednak my się cieszyliśmy. W końcu Pisz był zdecydowanie najlepszy z całego Motoru, co tydzień miał miejsce w jedenastce kolejki.

i dalej:

Quote:
To była 40 sekunda spotkania. Tamci nawet chyba nie zdążyli piłki dotknąć, a ja już trafiłem po raz pierwszy. Niby wszystko pięknie, a zagraliśmy... prowincjonalnie. Do przerwy Motor powinien nas powieźć ze 4:1. - Ładnie zaczęliśmy i jak zwykle wszystko spieprzymy - pomyślałem. I oto znów stał się cud! Ledwo zaczęła się druga połowa, a już jest 2:0 dla nas. I tym razem znów ja strzeliłem gola, w typowy dla siebie sposób. Nawinąłem obrońcę "na zamach" i uderzyłem po krótkim rogu. W tym momencie nie dało się już przegrać, Motor się załamał. Na stadionie słychać było tylko naszych kibiców. Dołożyliśmy jeszcze na 3:0 i było pozamiatane. Zostajemy!

Do góry
#879533 - 20/01/2007 11:57 Re: tomaszewski w tvn24 o 21h [Re: Wychowany_Na_Nalewce]
pettersen Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2005
Wit Ż. wyszedł za kaucją

ak poinformował PAP w sobotę rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu Leszek Karpina, Wit Ż. przyznał się do stawianych mu zarzutów, wpłacił 50 tys. złotych kaucji i został zwolniony.

ale oni pojebani \:o

Do góry
Strona 2 z 3 < 1 2 3 >

Moderator:  Biszop, rafal08