#870074 - 17/01/2007 09:46
Re: PSG - TOULOUSE - spotkanie zaległe
[Re: mumin]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/05/2003
|
http://forum.bettingadvice.com/viewtopic.php?t=58891..................... Touluse in alter form with last home win over lider Lion, ( last 8)LWLWLLLW (which letter missing ) with GD 6:12 and with lots injury: Cherfa, Aubey, Fofana, Ebondo, Pentecôte, Santos, Camara, Fort. Dieuze was hero in last game. Touluse 18 :Douchez, Benvegnu - Arribagé, Dao, Mathieu, Congre - Dieuze, Emana, Sirieix, Fabinho, Mansaré, Bonnet, Batlles, Taïder, Robic, Constant - Bergougnoux, Elmander.
|
Do góry
|
|
|
|
#870141 - 17/01/2007 10:23
[Re: grajekkk]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Nowy trener, fatalna pozycja w tabeli, 8 meczy bez zwycięstwa, kazda passa kiedys sie musi skonczyc nawet ta najgorsza............
Jeśli drużyna jest słaba, a pokazują to wyniki, to nie warto na nią grać i liczyć, że się nagle przełamie. Nie wiem, czy nowy trener coś tu zmieni. Jeśli nawet PSG wygra, to i tak nie będzie to jego zasługą. Ja wolę sobie ten mecz odpuścić i poczekać, czy przełamanie rzeczywiście nastąpi. Przecież są inne mecze do grania
|
Do góry
|
|
|
|
#870173 - 17/01/2007 10:34
[Re: DJ SOSNA]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
witam Sosna.
nie traktuj tego jako atak na Ciebie ale nie zgadzam sie z Tobą. wiadomo że rotacja na lawce psg była w ostatnich latach spora i mimo usilnych prób nikt niczego od dawna nie osiągnał mowa raczej o mistrzostwie bo takie aspiracje ma taki klub) chociaż próbował Lacombe, próbował też Fournier, Halihodzic czy Fernandez.
le Guen rzeczywiście nie sprawdził się na Wyspach, co może trochę dziwić bo niektórzy francuscy coach'owie niexle sobie tam radzą/radzili. być może jednak z Paulem jest inaczej, nie potrafił okiełznać gwiazd z Glasgow, zreszta w takich klubach nie wszyscy nie sprawdzają a informacje o konfliktach w drużynie pojawiały się już dawno. tymczasowo można zamknąć tamten rozdział, jednak nie wolno zapomnieć że z OL wyśrubował 3 tytuły z rzędu, co nawet przy takiej ekipie, corocznej coraz bardziej zdeterminowanej konkurecji łatwe nie było. tym bardziej że le Guen zastał klasowy zespół jako trener bez doświadczenia.
tak jak wspomniałem historia wiąże go z Paryżem na zawsze, zdobywał z PSG mistrzostwo, wicemistrzostwa i puchary krajowe, a także święcił triumf w PZP. takie miasta jak Paryż czy Marsylia są jednak osobliwe i myślę że jest to człowiek który MOŻE wydźwignać klub z ogromnego dołka.
nawet jeśli uda mu się poskłądać zespół to czy już tak szybko? hm łatwe to nie będzie ale ja kibicuję PSG i wierzę że dziś zwyciężą, tym bardziej że wobec oferowanych kursów obojętnie nie przejdę.
po tragicznym meczu w sobotę (gdzie również na trybunach było piknikowo i pusto), na dziś zapowiadana jest wielka mobilizacja wśród kibiców.
pozdrawiam, i życzę celnych typów
|
Do góry
|
|
|
|
#870334 - 17/01/2007 11:36
[Re: DJ SOSNA]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
dzisiaj na pewno łatwo o zwycięstwo nie bedzie ale patrząc na absencje trzeba przyznać że większe są one u gości. zresztą w wypadku psg ciężko mówić o oslabieniach bo każdy gra tak że gorzej być nie moze szczerze mówiąc już dawno nie widziałem paryżan w akcji, docierają do mnie jedynie opisy z meczów, wiec nie wiem jak dokładnie kto się prezentuje ale myśle ze Le Guen jest w stanie zmontować silną ''11'' na dzisiejszy wieczór. wynik w dużej mierze będzie zależał od psychiki, od zmiany metalności graczy, a czy ta sztuka się mu uda - to się okaże. no bo jednak landreau w bramce to wydaje sie pewny punkt, obrona z mendym, rozenhalem, yepesem i armandem wydaje sie na papierze mocna. szkoda że rothen się cofnął, są pogłoski o jego odejściu choć po zmianie trenera może nei bedzie takiej potrzeby, pauleta to stary wyga jednak bądź co bądź ale bramki jeszcze strzela ''łowca goli'' frau tez jakby sie zablokowal, kolejny kalou równiez nieco zwolnił z ekspolatacją talentu. jak bedzie zobacymy - PSG fight!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#870952 - 17/01/2007 15:42
[Re: 19_OuLu_88]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
.Guen zostaje nowym trenerem PSG tak więc może on coś wniesie(wiadomo,że nie po kilku dniach). No pod wzgledem ustawienia/taktyki/schematów gry napewno nie da rady zaszczepić swojej filozofii gry w kilka dni, jednak jest spora szansa, ze po zmianie trenera... zespol odzyje... uwierzy w siebie ? Trener z sukcesami w Francji, wiec pewnie jako taki autorytet wsród pilkarzy ma. Wiekszosc bedzie chciala sie pokazac...heh... plytkie to wszystko... bo wtopie z beniaminkiem pewnie sporo osob stracilo zaufanie do PSG... idzisiaj odpusci. Zobaczymy. Ja probuje lekko home win.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|