Bart87 jestem przekonany że podałeś wcześniej 2gi typ nietrafny :/ który był odnotowany przez szefa imprezy, tymczasem nagle on znikł tak jak i częśc postów usuwanych przez modów po których nie ma śladu :/ nie podoba mi sie to tym bardziej że dzieje sie to w finale i tym bardziej że wpłyneło to na mój system zagrania finału :/ jeżeli sie myle to przepraszam ale naprawde mi tu coś nie gra :/
pozdrawiam
Bastek szczerze mowiąc po przeczytaniu tego posta uśmiech pojawił się na mojej twarzy i miałem napisać zgoła inną odpowiedź ale nie zrobię tego ze względu na szacunek do Twojej osoby.
W zasadzie to nie będę się rozwodził i napisze tylko, że
Katowiczanin popełnił już w konkursie parę błędów ale nie ma się co dziwić bo i tak chwała mu za to, że sam potrafi to wszystko ogarnąć i wszystko należycie funkcjonuje. Poza tym nie mam kolegów tu i ówdzie (tj. grupa trzymająca władzę) więc nie posadzałbym kogoś o tak pozytywne działanie w moim kierunku. Zauważ również, że pod moim postem jest post
Zulusa, a w nim identyczny kurs jak ten niby na moim koncie. Nie gramy o grubą kasę więc nie ma sensu szargać sobie opinii na forum rozmaitymi przepychankami w boju o zwycięstwo.
Tyle ode mnie i pamiętaj, że ciągle walczymy
Pozdrawiam