M/53 kupon(
Bwin)
2z3+1p.
p.15:00 Marion Bartoli-Akiko Morigami-1(1,45)
a)20:15 Academica Coimbra-Sporting Lizbona-2(1.45)
b)20:15 Pacos Ferreira-FC Porto-2(1.55)
c)20:15 Vitoria Setubal- Benfica-2(1.50)
stawka 150
wygrana(podam po zakonczeniu wszystkich spotkan)
ps.Ja ogolnie staralem sie omijac ta lige szerokim lukiem z kilku wzgledow(jeden z nich to gl sponsor) ale tej kolejki(2 od konca) nie moglem odpuscic poniewaz jeszcze wszystkie 3 zespoly maja realne szanse na zdobycie korony mistrzowskiej w tym kraju.
Przypomne tylko ze o wyzszej lokacie(czyli w tym przypadku miejscu na pudle decyduja bezposrednie spotkania) I tak Porto ma lepszy bilans od Benfiki,Benfika na lepszy bilans od Sportingu a ten ma lepszy bilans od Porto czyli wychodzi nam potrojny remis i z tego wynika ze w tej kolejce kazdy bedzie chcial wygrac aby nie stracic szansy na wywalczenie mistrzowskiej korony.To tak w skrocie bo argumentów jest jeszcze wiele ale nie mam tu czasu się nad nimi wywodzić(mam nadzieje ze opisalem to w przejrzysty sposob i w miare czytelny)
No nie to co zrobila Morigami to jest wyczyn sezonu:
-polfinal z Azarenka(awans Japonki z powodu kreczu jej przeciwniczki)
-final to podobny numer Francuzki(grala z kontuzja) i oczywiscie nie dakla rady przegrywajac gladko 6:1,6:3) Tak wiec Morigami odniosla swoj zyciowy sukces w pieknym stylu(brawo)
Ja oczywiscie przegralem caly kupon i troche mi szkoda tych spotkan pilkarskich i postanowilem ze je jeszcze raz zagram
M/55 kupon(
Bwin)
2z3
a)20:15 Academica Coimbra-Sporting Lizbona-2(1.45)
b)20:15 Pacos Ferreira-FC Porto-2(1.55)
c)20:15 Vitoria Setubal- Benfica-2(1.50)
stawka 600
wygrana(podam po zakonczeniu wszystkich spotkan)