przyjrzyj sie dokladnie tej kwocie... jest marnie zrobiona w paincie, chlopak nie opanowal chyba jeszcze photoshopa
Paint jak nic

a propos spraw kradziezy i oszustw. To poza sprawa Kanciastego gdzie oszust wyraznie popelnil blad a ze Kanciasty dobry detektyw to sprawa zostala rozwiazana, to czy reszta co tak pierdoli ze zglosila sprawe na policje itd cos zalatwila? Watpie...w policji to sie wola zajac ze ktos na ulicy towar sprzedaja pod sklepem albo ze przejdzie na czerwonym swietle. Szczerze ale wszystkie wypowiedzi ze ma ktos znajomych w policji czy cos to tylko chyba wymuszenie na oszuscie oddania kasy bo nikt sie w policje bawic nie chce.
I tak na dobra sprawe to oszusci dalej beda dzialac niestety.
Moze jak jednemu by obili ryj i nieco naglosnili to moze by jeden oszust z drugim pomyslal zeby nie krasc..
p.s. oczywiscie mojego kumpla Teddy(ktorego tez oszukano :() ten post sie nie tyczy( bo wiem ze sprawe doprowadzi do konca po swojemu

)
Tyle w temacie
No chyba ze ktos z oszustem zagral mocniej i doprowadzil sprawe do konca mam na mysli policje ewentualnie przejechanie sie do takiego delikwenta to chcialbym to uslyszec z przyjemnoscia
Bo poki co konczy sie tylko na grach slownych wszystko