Strona 3 z 13 < 1 2 3 4 5 ... 12 13 >
Opcje tematu
#783605 - 13/12/2006 19:18 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: Robak1984]
Ralph Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 31/01/2003
Do Robak 1984!
Sprawdź sobie dokładnie co znaczy "punkt" w Betgun. Kiedyś grałem takie zakłady w B&W (ostatnie PO)i okazało się że ten punkt to jest gol. Trochę z B&W walczyłem o to nazewnictwo ale potem oni dalej swoje.

Pozdr

Do góry
Bonus: Unibet
#783629 - 13/12/2006 19:24 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: Ralph]
Robak1984 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/01/2006
Originally Posted By: Ralph
Do Robak 1984!
Sprawdź sobie dokładnie co znaczy "punkt" w Betgun. Kiedyś grałem takie zakłady w B&W (ostatnie PO)i okazało się że ten punkt to jest gol. Trochę z B&W walczyłem o to nazewnictwo ale potem oni dalej swoje.

Pozdr

W Betgun punkt = gol lub asysta

Do góry
#783689 - 13/12/2006 19:51 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: Robak1984]
raiders_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/03/2004
To ze betgun jest nowy na rynku to nie znaczy ze pogrywa sobie tak jak b&w.Gram sam u tego buka i jak naraazie jestem bardzo zadowolony ,nawet jak sie pomyla przy rozliczaniu kuponu wystarczy jeden mail z uwaga ze cos jest nie tak i zaraz poprawiaja i dostajesz odp z przeprosinami.

A teraz na temat
Dzisiaj mamy 3 mecze z czego w 2 spotkaniach nie widze innego rozwiazania jak win gospodarzy.

Colorado-St.Louis troche kontuzji w obu zespolach ,jak ktos napisal Colorado sredniaczek ktory tutaj wygra tam przegra i tak sie trzyma srodka tabeli.NO ale potencja personalny lawiny maja nie watpliwie duzo wiekszy niz nutki.
St.louis od poczatku sezonu bez jakich kolwiek rewelacji ,druzyna w kompletnej rozsypce psychicznej i motywacyjnej. Graja bo grac musza gdyby nie musieli pewnie wogole by nalod nie wychodzili.Nic im nie wychodzi obecnie seria 8L i 9 porazka zapewne dzisiaj.
BO nie widze innego rozwiazana jak ogromna LAWINA zasypoje nutki.

PITSBURGH-Philadelphia pingwinki leja w tym sezonie nie-lotnikow bez zadnych skrupolow i bardzo dobrze .dzisiaj powinny wpas pingwinom kolejne 2 oczka bez wiekszych problemow .Phila przetrzebiona kontuzjami na kazdej pozycji .

w obu spotkaniach zastanawiam sie nad -1,5 ladne kursy .

Trzeci mecz tu juz ciezko ze wskazaniem winera Kaczuchy w gazie ,Atlanta nieco zwolnila.Zwyciestwo atlanty owszem ale nie w 60' dla tego OT . Kaczory latwo skory nie oddadza .

Do góry
#783701 - 13/12/2006 19:55 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: raiders_]
nivet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/01/2006
Wszyscy dzis graja Lawiny i Pingiwny.

Ja dzis na opak zagram Flyers i Blues

To tylko hokej.

Pozdro

Do góry
#784266 - 13/12/2006 22:53 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: nivet]
Ralph Offline
Pooh-Bah

Witam ponownie!
W oczekiwaniu na mecze dzisiejszej nocy, przeglądnąłem sobie ofertę B&W i postanowiłem zagrać coś takiego:

Grand Salami: Home Goals (-2,5) 1.91 za 4j.
Liczę na to, że w dzisiejszej kolejce gospodarze strzelą minimum o 3 gole więcej od drużyn przyjezdnych.Tak więc trzymamy kciuki!

Pozdr

Do góry
#784464 - 14/12/2006 07:37 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: Ralph]
Salihamidzic Offline
enthusiast

Meldunek: 30/11/2004

Wyniki 13.12 (środa)

Atlanta Trashers - Anaheim Ducks 1-2 FT

Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers 8-4 FT

Colorado Avalanche - St. Louis Blues 4-1 FT

Dzisiejsze mecze :

01:00 Boston Bruins - New Jersey Devils
01:00 Buffalo Sabres - Florida Panthers
01:30 Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning
02:00 Nashville Predators - Ottawa Senators
02:30 Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings
02:30 Dallas Stars - NY Rangers
03:00 Edmonton Oilers - Minnesota Wild
03:00 Phoenix Coyotes - Columbus Blue Jackets
04:00 Vancouver Canucks - Calgary Flames
04:30 San Jose Sharks - Los Angeles Kings

Pzdr

Do góry
#784480 - 14/12/2006 08:01 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: Salihamidzic]
raiders_ Offline
Carpal Tunnel

NO i weszlo slicznie Crosby gol i 5 asyst :D,
Ralph ladne typy \:\)

Do góry
#784606 - 14/12/2006 10:46 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: raiders_]
A-Rod Offline
journeyman

Meldunek: 25/11/2006
Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings 1X 1,66

[od zmiany trenera i powrotu po kontuzji Havlata Chicago to juz nie chłopcy do bicia;) ]

czy zdobędzie punkt : J.Iginla? tak 1,5

[18 bramek-19asyst...postanowiłem grać po niezłym kursie]

czy zdobędzie punkt : J.Thornton? tak 1,37

[tutaj natomiast kurs trochę za niski, ale 8 goli i 28 asyst na 32 mecze mówi samo za siebie, z takim kursem to tylko dorzucić do jakiego zabawnego kuponu]

W/L - 3/4

Do góry
#784960 - 14/12/2006 14:02 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: A-Rod]
Ralph Offline
Pooh-Bah

Witam!
Nie udało się jednak zatrzymać Atlancie rozpędzonych Kaczorów. Dobrze ,że na live skontrowałem p I-szej tercji gdy zobaczylem stosunek strzałów 11-1 dla Anaheim.Atlanta później się obudziła ale na ich zwycięstwo trzeba będzie jeszcze trochę poczekać...

Na dziś jak dla mnie to do grania jest:

Phoenix-Columbus 2 2.50 2j. B&W
Phoenix-Columbus 2 (OT+SH) 2.00 5j. B&W
Po prostu wykorzystuję świetną passę Kurtek w ostatnim czasie. Columbus prezentuje się ostatnio świetnie i nie myślę aby popuścili dziś przeciętnym Kojotom...

Nashville-Ottawa 2 (OT+SH) 2.15 3j. B&W
Porażki "wieśniaków" szukałem już w meczu z Edmonton. Nie lubię grać przeciwko "swoim" ale dziś kolejny trudny rywal i chcąc być konsekwentny muszę zagrać na win Senators.

Montreal-TBL 2 2.90 B&W
Montreal-TBL 2 (OT+SH) 2.30 3j. B&W
Dziś tu może być naprawdę zacięty mecz. Tampa musi zbierać punkty, po rozgromieniu Atlanty przyszły dwie jednobramkowe przegrane. Po obejrzeniu 2-óch tercji meczu w Toronto, stwierdziłem, że Błyskawice grają naprawdę dobrze zorganizowany hokej i mimo porażki warto dziś na nich postawić.

SJS-LAK X 4.30 4j. B&W
4-ty etap progresji na X SJS. Cóż tu więcej napisać..

Wczoraj:1-2 (-2,36j.)
stan:183W-216L-4 (+87,60j.)

Pozdr

Do góry
#785103 - 14/12/2006 14:55 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 *DELETED* [Re: Ralph]
cylu Offline
old hand

Meldunek: 04/09/2006
Post deleted by lupus

Do góry
#785177 - 14/12/2006 15:40 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 *DELETED* [Re: cylu]
Gr3g Offline
addict

Meldunek: 08/11/2005
Post deleted by g00niek

Do góry
#785446 - 14/12/2006 17:58 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: Gr3g]
kamikazeeeee Offline
member

Meldunek: 03/08/2004
ja dzisij na przekór ralphowi garam phinix - 1 1/2 ale racjinalnych powodów nie mam po prostu progresja ale jednak wierzę że dziś się skończy, phinix maja 3 porażki z rzedu i około 10 meczy bez wygranej minimum 2 bramkami

i oczywiście sjs \:\(

Do góry
#785800 - 14/12/2006 19:43 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: kamikazeeeee]
VOLODYA Offline
enthusiast

Meldunek: 03/03/2006
Chicago - Detroit UNDER 5,5
W bramce gospodarzy Nikolai Khabiubulin. Rosjanin od czasu powrotu po komtuzji gra rewelacyjnie i trzyma stały bardzo wysoki poziom (2.02 GAA 6-2-2). W bramce gości niezawodny Dominik Hasek, który także gra bardzo solidny hokej (1.89 GAA w tym 4 czyste konta bramkowe). Obydwa zespoły spotkały się już w tym sezonie w Chicago kiedy to goście zwyciężyli 1:2. Sądze, że to bardzo mocny i wart zagrania typ.

Do góry
#785847 - 14/12/2006 19:52 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: kamikazeeeee]
lemex Offline
veteran

Meldunek: 12/12/2002
Faktem niezaprzeczalnym jest, że Ralph jest skutecznym typerem w tym sezonie i jego typy są godne uwagi. Ja jednak na dzisiejszą noc "urodziłem" coś innego, bo ani zwycięstwa Columbus, Ottawy i Tampy nie znalazły się w sferze mojej wyobraźni. San Jose pozostawimy bez dalszej dyskusji, bo "młócenie słomy" nic nie da - czekamy wspólnie.
Phoenix-Columbus 1
Kojoty po "wypoczynku" jaki zafundowały im władze NHL na przełomie listopada i grudnia nie mogą "zaskoczyć" i oprócz pierwszego meczu jaki rozegrali po przerwie pozostałych 5 nie potrafili wygrać w reg.czasie, a dokładnie pisząc, tylko jeden wygrali po OT. Wierzę jednak w ich przebudzenie, bo potrafili pokonać u siebie Chicago 3:2ot i Nashville 3:2, więc Columbus, który przecież nie jest "katem" w tej dywizji, także może punkty zostawić do dyspozycji Kojotów. Pomijam już fakt poruszony przez Ralpha, gdzie wspomina o świetnej passie Kurtek, nie przegrywa tylko ten, kto nie gra.

Nashville-Ottawa 1
Senators zakpili z wielu graczy wygrywając w Detroit, gdzie niby byli skazani na pożarcie, bo kto jak kto, ale Dominik-Dominator, powinien ich zatrzymać sam, trzymając jedną rękę w d....Nic z tego. Jeśli ktoś próbuje być tu mądry, to jak mi wytłumaczy w takim razie porażkę Ottawy w Columbus 2:6? Być może Ottawa na mecze z rywalami, którzy nie ukrywają swoich zapędów na Play Off-y wyjeżdża bardziej umotywowana i stąd takie wyniki. Zobaczymy dzisiaj, bo na pewno "wieśniaczki-cwaniaczki" celują w przedłużenie sezonu. Gdyby nie daj Boże typ nie siadł, to można "walnąć repleya" na win Nashville w dwumeczach z St.Louis.

Montreal-Tampa Bay 1
Canadiens w 4 meczach zdobyli 6 pkt(2 zwycięstwa i 2 porażki po OT), a Tampa w tym samym okresie 2 punkty(zwycięstwo 8:0 nad Atlantą i 3 porażki). Tampę pokonało w ostatnim meczu nawet "kulejące" Toronto, które przerwało swoją "parszywa serię". Rywale Montrealu nie należeli do grupy "klientów zakładów fryzjerskich", których można ogolić bez mydła, bo ani Boston, ani Buffalo, ani NYIslanders czy nawet New Jersey do takich nie należą i mając głównie to na uwadze, więcej szans na sukces w tym meczu daję jednak gospodarzom.

Vancouver-Calgary 1
O ile Pittsburgh "leje" Philę w tym sezonie jak chce i gdzie chce, to chyba taka sytuacja nie może mieć miejsca pomiędzy rywalami takimi jak Orki i Płomienie. To 3 mecz pomiędzy nimi i oba wygrały Płomienie, zarówno na wyjeździe jak i w domu strzelając w dwumeczu 8, a tracąc 5 goli. Czas na punkty dla Orek, ale aż mi się skóra na pośladkach marszczy jak spojrzę na ostatnie wyniki Calgary - 6 meczy 11 pkt!!!!! I jak się tu nie bać? Płomienie tym meczem rozpoczynają przedświąteczne kolędowanie do Orek, Kojotów, Kaczek, Królów, Lawin i Rekinów. Już mają całkiem pokaźną serię bez porażki i gdyby z wymienionymi wyżej rywalami nie przegrali w reg.czasie, to taka seria punktowa może powalić każdego hazardzistę, który chce ich "ustrzelić". Do domu wrócą na wigilię i wtedy też okaże się czy warto było podjąć ryzyko czekania na ich "wtopę"-no chyba, że polegną wcześniej i nie trzeba będzie się martwić.

Do góry
#785937 - 14/12/2006 20:10 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: lemex]
VOLODYA Offline
enthusiast

Meldunek: 03/03/2006
jeszcze jedno spotkanko na dziś:

Vancouver - Calgary UNDER 5,5
Ostatnie spotkanie pomiędzy tymi drużynami zakończyło się zwycięstwem Orek 5:3. Słabą noc wtedy miał Roberto Luongo, ale nie sądze by popełnił podobny błąd po raz kolejny. Luongo przed własną publicznością gra bardzo równo, notując jedne z lepszych wyników w lidze (2.40 GAA), to bardzo solidny bramkarz i nie wpadki zdarzają mu się żadko - szczególnie "w domu". W bramce gości Fin Mika Kiprusoff (2.04 GAA, w tym 4 mecze bez straty bramki) - ten Pan znajduje się w bardzo dobrej dyspozycji i nie powinien dziś dać plamy. Vancouver ma spore problemy ze strzelaniem bramek, a i Płomienie na wyjeździe nie błyszczą - sądze, że to doskonała okazja na kolejny "underowy" pojedynek.

Do góry
#786078 - 14/12/2006 20:35 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: kamikazeeeee]
Rafek Offline
enthusiast

Meldunek: 20/04/2005
To już brzmi jak hinduska mantra: " San Jose X". 30 meczy bez dogrywki. Gram na NHL-u już 6-sty sezon; przeżyłem Dallas 21 meczy bez remisu 2001/2002, ale to teraz to coś niesamowitego. Dzięki Bogu dopatrzyłem się serii San Jose dopiero po 20 meczach bez OT. Dziś 4-ty poziom. Teraz to już (dla mnie) tylko ciekawostka statystyczna - gram rekreacyjnie tylko aby w tym (historycznym wydarzeniu) uczestniczyć. Pamiętam, że w 2001/2002 zaczynałem progresję na remis po 7 meczach bez remisu (w 2000/2001 Florida miała w sezonie zasadniczym coś ze 24 mecze z OT).

Wszyscy progresowicze na SJX - trzymajcie się.

I cytat (z siebie)

:#477623 - 01/28/06 02:50 AM

A pro pos Minnesota (o 02.45 jest 3:1 dla Minn.)

Pod koniec sezonu 2001/2002 Dallas miało 21 meczy bez remisu. Potem zremisowało... w ostatnim meczu sezonu zasadniczego.
Ja odpusciłem wcześniej, ale i tak sporo wtopiłem.

Pewnik dla grających konsekwentnie progresją: jeśli akurat się zdarzy jakiś nowy rekord wszechczasów "kogoś" (np. Minnesota) bez "czegoś" (np. OT) - to na 100% się na TO nadziejesz.

Jeśli masz stalowe nerwy i KASĘ - nie masz się czego obawiać. Jeśli nie - ...

Do góry
#786412 - 14/12/2006 21:43 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: Rafek]
Robak1984 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/01/2006
Edmonton Oilers - Minnesota Wild --> under 5,5 /@ 1,70 Betgun

Na ostatnie 10 spotkań między tymi drużynami 6 razy padało mniej niż 6 goli. Na ostatnie 10 spotkań rozgrywanych w Edmonton under 5,5 padał 7 razy. W ostatnich 2 spotkaniach Minnesoty padało odpowiednio: 9 i 7 bramek. Bramkarz Wild - Manny Fernandez - aż 8 razy przepuszczał krążek lecący w stronę bramki. Liczę na to, że dzisiaj ten zawodnik zagra już znacznie skuteczniej. Będzie miał trochę ułatwione zadanie, gdyż w ekipe Oilers nie zagra najlepszy strzelec tego zespołu Ryan Smith oraz jeden z najlepiej asystujących Ales Hemsky. W bramce Edmonton wystąpi natomiast Dwayne Roloson, który po 2 wspaniałych występach przeciwko Vancouver i Dallas kiedy to zaliczył 2 shutouty, w ostatnich 2 meczach puścił 6 bramek (po 3 w każdym). Podobnie, jak w przypadku bramkarza Wild, dzisiaj liczę na to, że Roloson zagra znacznie skuteczniej.

Dallas Starts - New York Rangers --> 1 (OT i SH) /@ 1,73 Betgun

Rangersi są już nie pokonani od 4 spotkań, jednak trzeba zaznaczyć, że przeciwnicy, z którymi ostatnio się spotykali nie zaliczają się do ścisłej czołówki NHL. Dzisiaj w nocy przyjdzie im się zmierzyć z drużyną zajmującą 6 miejsce w ogólnej tabeli NHL. Tak więc przeciwnik będzie napewno bardziej wymagający niż osłabiona wieloma kontuzjami drużyna Philadelphii Flyers. Dallas ostatnio znalazło się w lekkim dołku. Szwankuje u nich przede wszystkim skuteczność co napewno spowodowane jest brakiem Modano. Jednak dzisiaj ten zawodnik być może wróci do składu co napewno wzmocniłoby siłę ofensywną Gwiazd. Do gey wraca również Lindros. Myślę jednak, że nawet bez swojego najlepszego strzelca gospodarze wygrają ten mecz. U siebie spisują się bardzo dobrze: 11 zwycięstw i 4 porażki. Z racji tego, że są w jednej dywizji zarówno z San Jose, jak i Anaheim, to zajmują dopiero 3 miejsce w swojej dywizji. Jeżeli więc myślą o awansie do playoff to muszą gromadzić, jak największą ilość pkt. Mecz u siebie to dobra okazja do tego.

Do góry
#786465 - 14/12/2006 22:06 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: lemex]
A-Rod Offline
journeyman

Originally Posted By: lemex
(...)
Phoenix-Columbus 1
Kojoty po "wypoczynku" jaki zafundowały im władze NHL na przełomie listopada i grudnia nie mogą "zaskoczyć" i oprócz pierwszego meczu jaki rozegrali po przerwie pozostałych 5 nie potrafili wygrać w reg.czasie, a dokładnie pisząc, tylko jeden wygrali po OT. Wierzę jednak w ich przebudzenie, bo potrafili pokonać u siebie Chicago 3:2ot i Nashville 3:2, więc Columbus, który przecież nie jest "katem" w tej dywizji, także może punkty zostawić do dyspozycji Kojotów.(...)

Takie mam uwagi tylko co do Twoich uzasadnień, mecz z Chicago u siebie wygrany 3-2 po OT miał miejsce 16listopada a mecz z Nashville wygrany 3-2 4 grudnia, czyli 10 dni temu, nie bardzo więc rozumiem Twoja argumentacje...bo jakie to ma dzisiaj znaczenie przed meczem u siebie z Columbusem \:\) ?

Takie pytanie retoryczne trochę, bo ja nie widze specjalnych związków.

Mój typ jeszcze:

Edmonton - Minnesota 1 2,00

[oczekiwanie powrotu Gaborika w Minnesocie potrwa jeszcze conajmniej do 19grudnia, a zapewne i dluzej...wydaje mi się, żę Oilers to wygrają dysponujac wieksza sila ognia]

Do góry
#786510 - 14/12/2006 22:58 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: A-Rod]
raiders_ Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: A-Rod

Takie pytanie retoryczne trochę, bo ja nie widze specjalnych związków.

Mój typ jeszcze:

Edmonton - Minnesota 1 2,00

[oczekiwanie powrotu Gaborika w Minnesocie potrwa jeszcze conajmniej do 19grudnia, a zapewne i dluzej...wydaje mi się, żę Oilers to wygrają dysponujac wieksza sila ognia]

NO tak tylko pokaz mi gdzie ta iweksz sila ognia jest ??? na liscie kontuzjowanych chyba ,no ale nic jak bys dokladnie pzresledzil pojedynki tych ekip i wyciagna wnioski czysto statystycznie i matematyczne masz jak byk czarno na bialym ,ze edmonton nie wygralo z MINESOTA w 60 u siebie od 7 mspotkan to jest 2 sezonow 03/03-05/06.Wcale nie twierdze ze dzisiaj nie wygraja tego spotkania owszem noze sie przelamia ,ale najprawdopodobniej wygraja po dogrywce jesli wogole wygraja :).

A na dzisiaj

Vancover-Calgary no kurde w morde jak moje pupilki wtopia 3 mecz z rzedu z Calgary to dostane bialej goraczki nie intreresuje mnie jak to zrobia i po ilu dogrywkach czy seriach karnych ale dzisiaj wygrywaja ORKIZ z plomykami i juz .

Chicago-Detroit-Czerwone skrzydal maja znakomity bilans z Chicago i mysle ze tak pozostanie nadal ,dzisiaj kolejne zwyciestwo i punkty mzoe po OT ale wygrana dla DET. Powrot Havlata nie powinien narazie zbytnio pomoc Chicago napewno nie fizycznie no moze psychicznie.Bo nie wieze ze zawodnik po tak dlugiej przerwie i kontuzji zaczyna grac pelna pora od 1 spotkan.

P.S.
Jeli liczby nie klamia a podobno matematyka zawsze prawde Ci powie i to dzisiaj padnie upragniony OT rekinow .Analizowalem to spotkanie w zdluz i wszesz z kazdej strony i najnize prawdopodobienstwo ze padnie X wynioslo mi 8/10 czyli bardzo duzo .Zobaczymy jak to bedzie .
Tak na marginesie ..... rekiny nie wygraly z LA 3 spotkan z rzedu w 60' jak juz wygryaly 3 razy pod rzad to 2 w 60' i trzeci mecz po OT.
tak wiec dzisiaj LA X2 & OT \:D

Do góry
#786531 - 14/12/2006 23:32 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: raiders_]
A-Rod Offline
journeyman

Originally Posted By: raiders_

NO tak tylko pokaz mi gdzie ta iweksz sila ognia jest ??? na liscie kontuzjowanych chyba ,no ale nic jak bys dokladnie pzresledzil pojedynki tych ekip i wyciagna wnioski czysto statystycznie i matematyczne masz jak byk czarno na bialym ,ze edmonton nie wygralo z MINESOTA w 60 u siebie od 7 mspotkan to jest 2 sezonow 03/03-05/06.Wcale nie twierdze ze dzisiaj nie wygraja tego spotkania owszem noze sie przelamia ,ale najprawdopodobniej wygraja po dogrywce jesli wogole wygraja :).

jeśli dobrze przeczytales napisalem "wydaje mi sie" co wybitnie sugeruje, wyczucie,intuicje itp. czym sie wlasnie kierowalem

4ostatnie pojedynki to 4 wygrane Wild w 60 minut, co jeszcze bardziej mnie przekonuje to wygranej Edmonton, przy obecnej formie Minnesoty

Originally Posted By: raiders_

Jeli liczby nie klamia a podobno matematyka zawsze prawde Ci powie i to dzisiaj padnie upragniony OT rekinow .Analizowalem to spotkanie w zdluz i wszesz z kazdej strony i najnize prawdopodobienstwo ze padnie X wynioslo mi 8/10 czyli bardzo duzo .Zobaczymy jak to bedzie .
Tak na marginesie ..... rekiny nie wygraly z LA 3 spotkan z rzedu w 60' jak juz wygryaly 3 razy pod rzad to 2 w 60' i trzeci mecz po OT.
tak wiec dzisiaj LA X2 & OT

strasznie mnie trapi jak to wyliczyles ;\) szczegolnie ze ostatnie 10 meczy w historii spotkan obu klubow San Jose wygrywalo 9-cio krotnie w tym raz po OT ...hmm nawet wynik podales

Do góry
Strona 3 z 13 < 1 2 3 4 5 ... 12 13 >

Moderator:  rafal08