konto założyłem wczoraj -pierwsze spostrzeżenia
- kursy są całkiem ok, na sporty amerykańskie standardowa marża 4.5% europejska piłka podobnie ale tylko na asiany i u/o na 1X2 marża wynosi 9%. Czy to dużo? sporo typowo "amerykańskich"(do takich chyba należy zaliczyć mayagaming, oferta na sporty amerykańskie jest zdecydowanie bogatsza niż na europejskie, maya oferuje chociażby Ncaaf i Ncaab) buków ma taką albo jeszcze wyższą marże na europejski soccer 1X2. Na asiany 4.5% to juz nienajgorszy europejski poziom, zaś 4.5% na u/o to bardzo dobrze -zaledwie kilka buków nakłada na totale w europejskim soccerze niższą marże.
- bonus faktycznie jest na troche dziwnych zasadach, od każdego zakładu 5% leci z freebet balance. Ciekawe czy jak nasz bilans real money sięgnie zera, będzie można grać za freebet balance czy tez należ dopłacić kase.
- interface nawet nienajgorszy, w miare szybko można sie przyzwyczaić
Cuż buk zrobił na mnie wrażenia nader pozytywne, spodziewałem sie czegoś gorszego. W tej sytuacji jedyne co mnie trapi to jak u nich będzie z wypłacalnością. Nie ma sie co oszukiwać 4000$ obrotu za szybko sie nie zrobi, więc pierwsze wieści dopiero za jakiś czas na ten temat