Strona 2 z 13 < 1 2 3 4 ... 12 13 >
Opcje tematu
#780108 - 12/12/2006 09:21 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: raiders_]
Hans Offline
old hand

Meldunek: 21/09/2005
No i cud sie nie zdarzył...SJS pewnie wygrali zgodnie z przewidywaniami...

Mnie coś bierze jak pomyśle o tej bramce Pavelskiego na 3:2 w meczu z Detroit na 5,9 sekund przed końcem meczu i remisie Dallas w tym samym dniu...

Na koniec pozostaje mi życzyć powodzenia wszystkim tym, którym jeszcze ciąży progresja na remis Rekinów, a tym którzy pękli szybkiego powrotu do gry \:p

Do góry
Bonus: Unibet
#780233 - 12/12/2006 12:12 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: Hans]
aigel7 Offline
newbie

Meldunek: 15/01/2005
co powiecie na takie typy na dziś
Dallas - graja u siebie, columbus juz i tak dużo wygrała jak na nich pod rząd
Minesota ponieważ Calgary musi wkońcu przegrać u siebie ,maja chyba z 7 albo osiem wygranych pod rząd na sojej tafli

SJS wiadomo OT musz coś odrobić z tej kasy co postawiłem na nich nie liczą juz na zysk lecz na to aby minusik bł jak najmniejszy.

Toronto po 7lost graja u siebie i to z Tampą wiec raczej dziś win to rywal w ich zasięgu

a poza tym
Philadelfia
Ottawa
mniej niż 5,5 w meczu z VAncouver

Do góry
#780346 - 12/12/2006 13:32 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: aigel7]
Roberto116 Offline
old hand

Meldunek: 11/06/2006
co myslicie o meczu Detroit-Ottawa??

Do góry
#780434 - 12/12/2006 14:20 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: Roberto116]
kynia83 Offline
stranger

Meldunek: 12/01/2006
wie ktoś cos na temat Haseka i Alfredssona czy będą grali?

Do góry
#780516 - 12/12/2006 15:00 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: kynia83]
A-Rod Offline
journeyman

Meldunek: 25/11/2006
Dallas Stars - Columbus Blue Jackets 1 1,75

[Blue Jackets sobie zbyt dobrze ostatnio radzili, nie wierze w ich 5 zwycięstwo z rzędu]

Do góry
#780552 - 12/12/2006 15:14 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: kynia83]
Pawel555 Offline
addict

Meldunek: 20/09/2003

Edited by lupus (12/12/2006 15:20)

Do góry
#780855 - 12/12/2006 16:56 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: kynia83]
Homraj Offline
old hand

Meldunek: 20/08/2006
Originally Posted By: kynia83
wie ktoś cos na temat Haseka i Alfredssona czy będą grali?

Hasek gra.
Alfredsson brał uział we wczorajszym treningu i.... dzisiaj podobno nie wystąpi. Redden też jeszcze nie zagra (obrońca Senators).

Tak przynajmniej donosi Ottawa Sun

Do góry
#781008 - 12/12/2006 17:53 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: Homraj]
Robak1984 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/01/2006
Detroit Red Wings - Ottawa Senators --> 1 (z OT i SH)

Ottawa bez Alfredssona jakoś zatraciła swoją skuteczność. W 3 ostatnio przegranych spotkaniach strzelili tylko 5 goli. Dzisiaj na ich drodze stanie drużyna, która na własnym lodowisku traci najmniej bramek w całej lidze (27 straconych goli w 14 spotkaniach). Czerwone Skrzydła, w przeciwieństwie do Senators, wygrały 3 ostatnie mecze (2 u siebie, 1 na wyjeździe) i wydaje się, że wracają do formy, którą prezentowali na początku sezonu. Dodatkowo w Ottawie nie wystąpi dzisiaj Redden co znacząco osłabia defensywę Sens. W ostatnich sezonach obie ekipy nie spotykały się ze sobą. Ostatni mecz między sobą rozegrały 12 października 2003 roku w Ottawie, gdzie lepsi okazali się hokeiści Detroit, wygrywając 3-2. Mam nadzieję, że Hasek powstrzyma dzisiaj swoich byłych klubowych kolegów.

Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning --> 1 (60')

Typ przede wszystkim na przełamanie fatalnej passy Toronto - 7 przegranych z rzędu. Tampa, poza nieoczekiwanym zwycięstwie z Atlantą 8-0, w ostatnich meczach również zawodzi - 5 porażek w 6 spotkaniach. W tym sezonie już raz się spotkali i lepsi okazali się hokeiści Maple Leafs, którzy wygrali 4-2 i to na wyjeździe. Mam nadzieję, że dzisiaj wykorzystają atut własnego lodowiska i pokonają ekipę Tampy po raz drugi.

Dallas Starts - Columbus Blue Jackets --> under 5,5

Obie ekipy w ostatnich 5 meczach odniosły po 4 zwycięstwa. W przypadku Dallas może to nie dziwi, jednak postawa Columbus napewno jest dla niektórych zaskoczeniem. Drużyna ta przez długi czas zajmowała wraz z St.Louis ostatnie miejsce w ligowej tabeli. W chwili obecnej grają jednak bardzo dobrze. Są niesamowicie skuteczni i do tego grają bardzo dobrze w defensywie: w ostatnich 5 spotkaniach stracili tylko 5 goli. Drużynie Dallas przeciwnicy w ostatnich 5 grach strzelili tylko 8 goli. Obaj bramkarze zanotowali niedawno również po 2 shutouty z rzędu. Pozatym defensywa Stars z Turco w bramce traci najmniej bramek w całej lidze. Dlatego uważam, że po ostatnich festwialach strzeleckich ekipa Columbus dzisiaj zdobędzie góra 1-2 bramki. Dallas natomiast w dalszym ciągu osłabione brakiem Modano i Lindrosa również za wiele goli nie powinno strzelić.

Do góry
#781226 - 12/12/2006 18:55 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: Robak1984]
raiders_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/03/2004
Dlugo tu nie pisalem ,ale NHL sledzilem caly czas i czasami pogrywalem ale furory nie zrobilem.Ostatnie tyg. w NHL daly mi ostro w kosc i przyprawily nie raz o spory bol glowy .Bo jak moglo byc inaczej jak bity faworyt przegrywa czy remisuje z druzyna przetrzebiona kontuzjami,z ktora ma znakomity bilans meczowy i bramkowy.....no ale takie sa uroki NHL.

Dzisiaj dzu o spotkan w oko wpadlo mi :

Vancover-Phonix-Orki powinny to wygrac mimo kilku kontuzji ale to 2 punkty leza na ich lodzie tylko trzeba je wyjezdzic.
Los Angeles-San Jose-dzisiaj stawiam na Rekiny i znajac moje szcescie z ostatnich tyg to pewnie padnie OT :/
Dallas-Columbus-Gwiazdy maja sporo kontuzji czolowych zawodnikow tak ze moze tu byc jakis "walek" przyjze se dokladniej temu spotkaniu.

Zastanawiam sie nad Edmonton-Nashvile -1- Vokoun kontuzja to duze o slabienie ,blizej meczu bedzie waidomo wiecej co i jak

CAlgary-Minesota -1-Minesota takze ze sporymi oslabieniami ,a Plomyki w komplecie i w duzym gazie na wlasnym lodzie nie daja sobie w kasze dmuchac.Moga dzisiaj strasznie pogonic dzikich ....

Do góry
#781262 - 12/12/2006 19:13 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: raiders_]
Robak1984 Offline
Carpal Tunnel

Do mojego wcześniejszego zestawu dodałbym jeszcze New York Rangers. W Philadelphii "mały" szpital, kontuzje mają zawodnicy wszystkich pozycji poczynając od bramkarza Escha, a kończąc na Forsbergu. Rangersi w pełnym składzie. Powinni sobie poradzić z Flyers.

Do góry
#781274 - 12/12/2006 19:18 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: Robak1984]
slogan Offline
old hand

Meldunek: 29/11/2005
St. Louis – Chicago
Typ: Chicago
Nutki mają problem jeśli chodzi o bramkarzy gdyż podstawowi golkiperzy Curtis Sanford i Manny Legace są kontuzjowani i w bramce stanie nr 3 Jason Bacashihua, dlatego też większe szanse na wygraną daję drużynie z Chicago.

Dallas – Columbus
Typ: Dallas
Kurtki ostatnio poczynają sobie nadzwyczaj dobrze, ale jakoś nie mieści mi się w głowie by mogli lać wszystkich po kolei. Dallas to bardzo nie wygodny przeciwnik dla Columbus, o czym świadczy h2h. Jeżeli moje statystyki mnie nie kłamią to w 20 spotkaniach tych drużyn 17 razy górą były Gwiazdy.

Philadelphia - NY Rangers
Typ: NY Rangers
Lotnicy w tym sezonie są dostarczycielami punktów dla większości ekip a co śmieszniejsze lepiej radzą sobie w meczach wyjazdowych (o ile można w ogóle mówić w tym wypadku lepiej?) niż na własnych śmieciach (presja?). Lista kontuzjowanych zawodników jest dość długa a ostatnio dołączył do niej Peter Forsberg co znacznie osłabia ofensywę tej ekipy.

Toronto – Tampa Bay
Typ: over 5,5

Do góry
#781350 - 12/12/2006 19:35 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: raiders_]
lemex Offline
veteran

Meldunek: 12/12/2002
Dzisiaj wyciągnąłem z "głębokiej" skrytki swoje "szamańskie akcesoria" i przez kilka minut "odczyniałem uroki", które jakaś menda(większa niż Paździoch) rzuciła na Rekiny. Czy jest ktoś na tym Forum, kto pamięta dłuższą serię bez OT? - ja "wysiadam", NIE PAMIĘTAM!!!!
Dwa mecze z LA i dokładka z Kaczkami, to kres moich "psychicznych" możliwości, wiara czyni cuda, więc wierzmy głęboko, że wreszcie ta zasr...a seria padnie.
Jeśli chodzi o szukanie "winerów" w dzisiejszej nocce, to najbliżej mi jest do Kanadyjczyków z Montrealu, Vancouver, Calgary i chyba z Toronto.
2 tygodnie temu w ciemno można by stawiać na Gwiazdy, ale "ekspert od zagadek kryminalnych" tchnął ducha w Columbus i dzisiaj ten mecz może być w stylu "sławnego Alfreda", czyli zagadka do ostatniej minuty. Nie namawiam, ale ja po wdepnięciu w "rekinie g...." wychodzą na ląd i "zaczynam jazdę" na porażkę Kurtek, które w najbliższym czasie grają z Dallas i Phoenix na wyjazdach oraz Chicago i Detroit w domu. Ostatecznie zostanie 5 próba z Detroit na wyjeździe.

Do góry
#781813 - 12/12/2006 21:19 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: lemex]
BlueMen Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/09/2004
Los Angeles-San Jose Sharks....3 ostatnie pojedynki w tym sezonie pomiędzy tymi teamami to 3 razy over 5,5.Ja spróbuję, mam nadzieję,że rekiny nie nazbyt zmęczone.Do tego tak na czuja Toronto,Dallas,Anaheim i Detroit w rozpisie.

Do góry
#781969 - 12/12/2006 22:18 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: BlueMen]
kamikazeeeee Offline
member

Meldunek: 03/08/2004
ja podobnie jak większość (tak przynajmniej uważam) jadę jeszcze na wozie zwanym remis san jose i mam zamiar na nim jechać do stacji pod nazwą kaczory ale nie tej pierwszej a tej 27 grudnia - może jakiś prezent świąteczny. Mam jednak nadzieję, że zarobię jeszcze na nich w tym tygodniu, czego wszystkim życzę

Kolejny mój mecz to przegrana NJD - mam ich rozpisanych na kolejne 4 mecze i w ich ciągu moim zdaniem polegną

i ostatnia propozycja pod nazwą przegrana columbus przy + 1 1/2

Do góry
#781982 - 12/12/2006 22:26 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: kamikazeeeee]
VOLODYA Offline
enthusiast

Meldunek: 03/03/2006
Calgary - Minnesota UNDER 5,5
Mika Kiprusoff w tym sezonie radzi sobie wprost fenomenalnie (2.04 GAA w tym 4 czyste konta). Szczególnie przed własną publicznością Fin jest nie do przejścia (1.51 GAA w 14 meczach!). Rywalami Płomieni będą Dzikusy z Fernandezem w bramce. Mimo tego, że Wild nie grają rewelacji to w linii defensywnej z Fernandezem w bramce stanowią mocną zaporę dla ofensywy przeciwnika. Goście powinni do tego spotkania podejść zachowawczo i skupić się na defensywie, gospodarze także nie strzelają dużo i swoją dobrą grę opierają głównie na dobre defensywie. Sądze, że to bardzo dobry typ na undera i tak też zamierzam zagrać.

New Jersey - Buffalo UNDER 6
Moim zdaniem Bwin niezwykle wysoko ustawił linię bramek na to spotkanie. Diabły przed własną publicznością niezwykły notować overowych wyników. W znakomitej formie jest Martin Brodeaur (2.19 GAA w tym 4 czyste konta bramkowe) i sądze, że dzisiaj jeszcze raz udowodni na co go stać. W bramce gości zobaczymy Ryana Millera, który jest dosyć solidnym bramkarzem (2.70 GAA) i przy dobrej postawie defensorów Sabres nie powinien dzisiaj zawieźć. Szable potrafią dużo strzelić, ale zazwyczaj dzieje się to w pojedynkach z słabszymi drużynami gdzie obydwa zespoły nastawiają się ofensywnie. Dzisiaj przewiduje zachowawcze podejście obydwu teamów i przede wszystkim dbanie o tyły.

Dallas - Columbus UNDER 5
W szeregach Gwiazd w dalszym ciągu brakuje filara ofensywnego drużyny Mike'a Modano, a także Morrowa, Lindrosa i Miettinena, którzy także należą do czołowych strzelców ekipy z Dallas. Turco jest w wyśmienitej formie i nie pozwala na wiele swoim rywalom, dzisiaj oczekuje od niego mocnej postawy w bramce Gwiazd. W bramce gości debiutant Fredrik Norrena, który spisuje się znakomicie - 2.09 GAA w ośmiu spotkaniach, w tym dwa czyste konta - jak na debiutanta wynik wprost niesamowity. Młody Fin jest w doskonałe formie, w ostatnich 4 spotkaniach puścił tylko trzy bramki. Wobec osłabień w ofensywie Gwiazd i o wiele lepszej gry Kurtek pod wodzą Kena Hitchcocka (szczególnie w obronie) wydaję mi się, że doskonałym rozwiązaniem w tym spotkaniu będzie under.

Do góry
#782062 - 12/12/2006 23:29 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: VOLODYA]
Ralph Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 31/01/2003
Witam!
Godzina duchów minęła więc czas pojawić się na forum...
Dziś jest z czego wybierać. Co do wczorajszego meczu SJS to było tak jak miałem przeczucie- pewne zwycięstwo Rekinów.Cudu więc nie było.

Moje typy na dziś:
LAK-SJS X 3.60 4j. B&W
Dla mnie to będzie trzeci poziom progresji na X Rekinów. Fanem tego typu "gier" nie jestem ale do piątego poziomu spróbuję.Czyli w przypadku niepowodzenia w odwodzie pozostają jeszcze dwa mecze: z LAK i Anaheim.Lemex obyś był dobrym szamanem!!!

Philadelphia - NYR 1 3.60 B&W
Philadelphia - NYR 1 (OT+SH) 2.65 2j. B&W
Rangers mają trzy wygrane a że to drużyna grająca nierówno więc postawiłem na Nielotów. Kurs był w południe 3.15 a teraz 3.60 więc spróbowałem. Może się uda...

Detroit-Ottawa 2 3.05 2j. B&W
Detroit-Ottawa 2 (OT+SH) 2.55 4j. B&W
Postawiłem na Ottawę, bo już 3 porażki z rzędu to dużo jak na nich. Liczę na walkę i zwycięstwo Senators.Detroit ostatnio 2 zwycięstwa nad Nutkami i przeżywającymi kryzys Leafs więc dziś poprzeczka powinna być zawieszona wyżej. Po tym kursie biorę Ottawę.

Dallas-Columbus 2 3.55 B&W
Dallas-Columbus 2 (OT+SH) 2.70 3j. B&W
W ostatnich 4 meczach bilans bramkowy Kurtek 18-3. Ja spróbuję ten trend Columbus wykorzystać i dziś.

Nashville-Edmonton 2 3.00 B&W
Nashville-Edmonton 2 (OT+SH) 2.45 3j. B&W
Nashville chyba mały kryzysik. Nie lubię grać przeciwko nim ale po ostatnich wynikach i spodziewanej absencji Steve'a Sullivana,Jasona Arnotta i Davida Legwanda widzę dziś wielką szansę na zwycięstwo dla Nafciarzy.

St.Louis- Chicago 2 2.20 B&W
St.Louis- Chicago 2 (OT+SH) 1.77 4j. B&W

Toronto- TBL 1 2.35 B&W
Toronto- TBL 1 (OT+SH) 1.87 3j. B&W

Calgary-Minnesota 2 3.40 B&W
Calgary-Minnesota 2 (OT+SH) 2.70 3j. B&W

Trochę mi dziś "dogów" powychodziło ale zobaczymy rano.

Wczoraj:0-2 (-6,0j.)
Stan:174W-207L-4 (+78,77j.)

Pozdr

Do góry
#782164 - 13/12/2006 07:59 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: Ralph]
Ralph Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 31/01/2003
Witam!
Jak na razie to czary nie pomagają ale bądźmy dobrej myśli ;\)
Wczoraj nawet niezły zysk. Nieloty nie dały jednak rady, Edmonton też mnie trochę zawiódł ale ogólnie nie jest źle. Ottawa i Columbus zrobiły swoje więc można z "nadziejami" patrzeć w przyszłość...

Na dziś:
Atlanta- Anaheim 1 2.35 2j. B&W
Atlanta- Anaheim 1 (OT+SH) 1.87 4j. B&W
Anaheim to bezsprzecznie najlepsza obecnie drużyna ligi. Zagram jednak przeciwko nim, bo Atlanta w tym sezonie mierzy wysoko. Po dwóch porażkach 0:8 z TBL i 3:4 (OT)z Pingwinami nie widzę jakiś konkretnych przesłanek aby byli w tym meczu faworytem ale liczę na walkę z ich strony. Dla Kaczorów będzie to 5-ty mecz w ostatnich ośmiu dniach więc dawka nie byle jaka. I chociaż w tych ostatnich czterech spotkaniach zagrali świetnie i zdobyli komplet punktów to kiedyś musi przyjść "zmęczenie materiału". Po cichu liczę, że to będzie właśnie dziś.

Wczoraj:8-7 (+11,19j.)
Stan: 182W-214L-4 (+89,96j.)

Pozdr

Do góry
#782663 - 13/12/2006 14:23 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: Ralph]
lelu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/11/2006
Juhu piekna noc dzisiaj panowie \:D mogloby byc jeszcze piekniej ale niestety detroit sie nie popisalo ale i tak jest grubo \:\) -> http://img297.imageshack.us/img297/1271/1sa4.jpg

moje typy na dzisiaj:

Pitsburgh - Philadelfia
Pitsburgh u siebie. Ostatnie 3 mecze to remisy, wczesniejsze jeszcze 3 to przegrane... 7 kolejek temu zaliczyli dopiero wygrana w 60'. Mysle ze dzisiaj sie odegraja, okazja jest dobra, zwazywszy na to ze 4 spotkania w tym sezonie byly dla Pittsow... no a typ dla wariatow to typ na phile :]

Colorado - St. Louis
bo: colorado jest lepsze; colorado gra u siebie; st.louis nie wygralo od 10 kolejek (w 60') no i colorado bedzie chcialo rewanzu za ostatni meczyk tego sezonu ktory przegrali z st louis

typy troche ryzykowne ale taki jest hoki ;]

pozdr

ps. przychylam sie tez do typu na Atlane ktory sugeruje ralf
ps2. zwazywszy na to ze wygralem troche funduszy, odpuszcze chyba sobie dzisiejsza noc bo nie zdarza sie wygrywac 2x pod rzad

pozdrawiam \:\)

Do góry
#783232 - 13/12/2006 18:00 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: lelu]
_enhael_ Offline
stranger

Meldunek: 13/12/2006
Witam fanów hokeja na lodzie \:\)

Dzisiaj jedynie 3 mecze, ale można coś wybrać ;\)

Atlanta - Anaheim + over
Najbardziej interesująco zapowiada się ten mecz. Znakomita gra od początku senu Kaczorów, napawa ich fanów optymizmem oraz graczy którzy w tym sezonie na nich wygrali droszke grosza(w tym ja :]). Dzisiejszy rywal niezmiernie wymagający, ale ostatnio w słabszej formie. Dwie porażki z rzędu, zwłaszcza ta z Tampą zabolała ich najbardziej. Ale nie da się ukryć że więcej spodziewano się po Kovalchuku i spółce. Według mnie padnie w tym meczu sporo bramek i minimalnie lepsi powinni okazać się gracze przyjednych.

Pittsburgh - Philadelphia + over
Mecz z "najwyższej półki". Lotnicy czy Nieloty jaki ich już tu tak nazwano \:p mają fatalny okres, który w tym sezonie się chyba już nie polepszy. Pingwiny zaś to zespół nie równy, ale potrafiący wygrywać mecze z takimi rywalami. Myśle że ostatnie wspaniałe zwycięstwo nad stołecznymi doda im wiary w siebie. Drużyny które sporo bramek łupią, dlatego overek jak najbardziej prawdopodbny i home win rónież.

Colorado - St.Louis X
Ten mecz wydawać by się mógł prosty. Nutki fatalna postawa. Zawirowanie z kipperami i koszmarna seria 8 porażek pod rząd nie napawa optymizmem. Z kolei ekipa Colorado to typowy średniak. Tu wygra tu przegra, nigdy nie wiadomo jak zagrają. Ze słabszymi rywalami w domu nie szło im najlepiej CHI 3-5, WAS 3-5, CBJ 0-3. Dlatego dzisiaj w tym meczu poszukam remisu. Może się uda.

zdravim

Do góry
#783238 - 13/12/2006 18:01 Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 6 [Re: lelu]
Robak1984 Offline
Carpal Tunnel

Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers --> 1 /@ 1,70 Betgun

W Philadelphii dalej mamy szpital. Brakuje zawodników w każdej formacji. Jeśli do tego dodamy bilans ostatnich pojedynków między tymi zespołami to wychodzi tylko jeden faworyt Pingwiny. W tym sezonie Pittsburgh wygrał wszystkie 4 spotkania z Flyers. Widać, że lubią i potrafią grać z Flyers, tak więc myślę, że dzisiaj nie będzie niespodzianki.

Czy Sideny Crosby zdobędzie w tym meczu punkt --> TAK /@ 1,45 Betgun

Młoda gwiazda NHL uwielbia chyba grać przeciwko Flyers. W dotychczasowych 4 spotkaniach z tą drużyną zdobył 6 bramek i zaliczył 3 asysty. W obliczu słabej formy oraz wielu kontuzji w ekipie Philadelphii myślę, że Sidney przynajmniej jedną bramkę dzisiaj strzeli lub też zaliczy jakąś asystę.

Do góry
Strona 2 z 13 < 1 2 3 4 ... 12 13 >

Moderator:  rafal08