#772823 - 07/12/2006 15:48
Re: Radio Maryja kończy 15 lat
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
Na TV Trwam jest teraz relacja na żywo z Mszy Sw.
Jak pieknie tymi flagami machają 
Usmiechnięte buzie, rozspiewanie buzie, spokojne mordy!!!
To cud O. Rydzyka
Zobacz jaka srednia wieku 
|
Do góry
|
|
|
|
#772825 - 07/12/2006 16:00
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Quote:
Na TV Trwam jest teraz relacja na żywo z Mszy Sw.
Jak pieknie tymi flagami machają 
Usmiechnięte buzie, rozspiewanie buzie, spokojne mordy!!!
To cud O. Rydzyka
Powiedzcie mi tylko co Wam przeszkadza w radiu Maryja i TV Trwam? Bo troche tego wszystkiego nie rozumiem. Osobiście nie słucham ani nie ogladam w/w stacji ale jednocześnie nic do nich nie mam bo po co? Głupie są te komentarze,radia tego bądz telewizji słuchają osoby które tego chcą i które czują swoją wewnętrzną potrzebe tego.I co Wam do tego? To samo wszyscy jadą równo na Kaczyńskiego ale do końca nie mają mu nic do narzucenia.
Sorry ale takie jest moje zdanie.
|
Do góry
|
|
|
|
#772826 - 07/12/2006 16:07
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/11/2004
|
Mi w RM i TV Trwam przeszkadza, ze w perfidny sposob wyciagaja pieniadze od najbiedniejszych ludzi w Polsce. Emerytki ktore dostaja po kilkaset PLN na miesiac oddaja czesc na utrzymanie o. Rydzyka bo wmawia im sie, ze jak nie dadza to RM upadnie i zapanuje Szatan itp. bzdury.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#772827 - 07/12/2006 16:09
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
Powiedzcie mi tylko co Wam przeszkadza w radiu Maryja i TV Trwam? Bo troche tego wszystkiego nie rozumiem. Osobiście nie słucham ani nie ogladam w/w stacji ale jednocześnie nic do nich nie mam bo po co? G
To wlacz sobie i posluchaj pare razy tych tzw rozmow nocnych, gdzie zapraszaja jakiegos goscia a potem dzownia sluchacze.
Az dziw bierze, ze tylu debili mamy w kraju, ale jak juz Szypior wspomnnial, to gatunek wymierajacy 
|
Do góry
|
|
|
|
#772828 - 07/12/2006 16:12
|
old hand
Meldunek: 02/01/2004
|
Quote:
Powiedzcie mi tylko co Wam przeszkadza w radiu Maryja i TV Trwam? Bo troche tego wszystkiego nie rozumiem. Osobiście nie słucham ani nie ogladam w/w stacji ale jednocześnie nic do nich nie mam bo po co? Głupie są te komentarze,radia tego bądz telewizji słuchają osoby które tego chcą i które czują swoją wewnętrzną potrzebe tego.I co Wam do tego?
No sorry ale mowisz jak zagorzaly zwolennik ojca dyrektora, oni tez chca zeby radio zostawic w spokoju. A ja sie pytam czy w demokratycznym panstwie mozna robic takie rzeczy jak pan Rydzyk, chodzi konkretnie o: defraudacje zebranych pieniedzy na stocznie (podobno kilkadziesiat mln $), jawne gloszenie nienawisci do wszystkich ktorzy sie z nim nie zgadzaja, wpajanie ludziom spiskowej teorii dziejow, namawianie do przestepstw, wyludzanie pieniedzy od ludzi i panstwa...itp. 
Miliony omamionych ludzi w imie falszywie pojetej milosci do boga i ojczyznyn to jest prawdziwy dorobek tego hochsztaplera.
|
Do góry
|
|
|
|
#772830 - 07/12/2006 16:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
Słuchaj nic nie mam przeciwko idei religijnego radia z naukami, modlitwami, mszą itd ale kiedy takie radio zajmuje się w 40 % religią a w 60 % polityką, to chyba nie jest wszystko w porządku  do tego ograniczenie się do jednego z mediów, czyli w tym przypadku do RM wielu starszych ludzi, oraz rownie dużo nawet po 50-siątce, wywołuje ciemnotę i zaślepienie ludzkie, bo trudno jest odróżnić czarne od białego w świecie cienia i gdy wszyscy na białe mówią czarne, psychologia się kłania, zresztą posłuchaj sobie wiadomości w radiu m, tvn polsacie i tvp  zobaczysz różnice
|
Do góry
|
|
|
|
#772831 - 07/12/2006 16:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/08/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#772834 - 07/12/2006 17:12
|
ŁKS Łódź
|
Quote:
Ja doskonale zrozumialem twoja wypowiedz. Przeciez nie mowie, ze jestes zwolennikiem Rydzyka tylko, ze uzywasz argumentow identycznych jak jego zwolennicy. Zawsze jak pojawia sie jakas proba krytyki radia czy osoby jej dyrektora to od razu jej zwolennicy wyskakuja z haslemi, ze: sluchaja radia bo chca, pieniadze daja tez bo chca a innym nic do tego.
Wiesz ja nawet nie mówie o samej krytyce bo to rozumiem,ale o chodzi mi tylko o to wyśmiewanie i nabijanie się. Nie słucham i staram się nie wypowiadać niegatywnie czy tez krytkowac owe radio czy telewizje.I nigdy też nie mówiłem jakie to radio jest super czy coś tam... Bo no nie moja w tym głowa. Ale są ludzie którzy słuchają,chcą żeby to radio czy telewizja funkcjonowały i okey ja nic do tego nie mam.

|
Do góry
|
|
|
|
#772837 - 07/12/2006 17:19
|
ŁKS Łódź
|
Quote:
Ale wiesz jest takie stwierdzenie: "zlo triumfuje wtedy gdy dobrzy ludzie nic nie robia" moim zdaniem to jak ulal pasuje do sprawy Rydzyka.
I oczywiscie tego nie kwestjonuje. Radio gdyby skupiło swoje działanie bardziej na religii a nie polityce to dla wszystkich lepiej by wyszło.
Dobra czas zając się meczykami a nie 
|
Do góry
|
|
|
|
#772841 - 07/12/2006 18:25
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Quote:
Moim zdaniem niech radio maryja sobie bedzie tylko żeby się nie wtrącało w polityke
bez tego by nie było Radia Maryja 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|