#6706754 - 30/06/2016 00:41
Re: Prosba o pomoc
[Re: arth]
|
addict
Meldunek: 11/06/2001
|
Witaserdecznie, Po ok 1,5 tygodniowej przerwie spowodowana awaria dysku twardego Na szczescie dzien przed awaria udalo sie wplacic za fakture za prad - za co z calego serca bardzo dziekuje wszystkim ktorzy mi pomogli. Jestescie Wielcy. Teraz mam porzyczony komputer od kolegi, ktory niestety bede musial oddac. Sytuacja jest traz jeszcze gorsza, ze musze kupic dysk twardy, to przyszla kolejna faktura za prad za ponad 200 zl. I powiem szczerze ze jestem podlamany tym wszystkim. Bardzo licze na Wasza pomoc. Dziekuje i pozdrawiam Artur
|
Do góry
|
|
|
|
#6706779 - 30/06/2016 09:15
|
addict
Meldunek: 28/11/2009
|
Ja mam tylko pytanie (nie jestem od początku z twoim problemem - jak coś to przepraszam z góry). Co miesiąc dostajesz fakturę na prąd w kwocie 200zł. Dlaczego tak dużo?
|
Do góry
|
|
|
|
#6708734 - 01/07/2016 14:09
[Re: sebek2812]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2001
|
Ja mam tylko pytanie (nie jestem od początku z twoim problemem - jak coś to przepraszam z góry). Co miesiąc dostajesz fakturę na prąd w kwocie 200zł. Dlaczego tak dużo? jak ma w domu wszystko na prad to nie za duzo
|
Do góry
|
|
|
|
#6735779 - 11/08/2016 10:38
|
addict
Meldunek: 11/06/2001
|
Witaj Bullet, Bardzo dziekuje za wsparcie, masz wspaniale serce. W chwili pisania posty jeszcze nie doszedl ten przelew. Bardzo dziekuje. Moja sytuacja jest kiepska niestety, w dodatku lekarze nie pozwalaja pracowac, a zreszta kto niepelnosprawnego zatrudni, jesli zdrowi nie mqaja pracy. Ja sie nie nadaje nawet do pracy w sklepie czy cos Finansowo jest bardzo kiepsko, nie mam na naprawe mojego okna na swiat (nie mam telewizora w domu). Na wszystko brakuje, na jedzenie, na poszciel czy cos Dlatego zasze bardzo dziekuje za wszelka pomoc. Pozdrawiam, Artur
|
Do góry
|
|
|
|
#6757897 - 14/09/2016 18:56
|
old hand
Meldunek: 09/02/2004
|
potrzebuje pomocy w sprawie o rozdzielnosc majatkowa...chodzi mi o porade....bardzo prosze o kontakt na maila ewentualnie o kontakt telefoniczny paolo10@o2.pl.....to dla mnie bardzo wazne rzeklbym SPRAWA GARDLOWA
|
Do góry
|
|
|
|
#6759557 - 16/09/2016 00:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2012
|
Witaj Bullet, Bardzo dziekuje za wsparcie, masz wspaniale serce. W chwili pisania posty jeszcze nie doszedl ten przelew. Bardzo dziekuje. Moja sytuacja jest kiepska niestety, w dodatku lekarze nie pozwalaja pracowac, a zreszta kto niepelnosprawnego zatrudni, jesli zdrowi nie mqaja pracy. Ja sie nie nadaje nawet do pracy w sklepie czy cos Finansowo jest bardzo kiepsko, nie mam na naprawe mojego okna na swiat (nie mam telewizora w domu). Na wszystko brakuje, na jedzenie, na poszciel czy cos Dlatego zasze bardzo dziekuje za wszelka pomoc. Pozdrawiam, Artur nie wiem jak bardzo masz problemy ze zdrowiem, ale wież mi, że niepełnosprawnych biorą bardzo chętnie do pracy, chętniej niż normalnych:) Więc może warto spróbować? Wiem, że to bardzo się opłaca pracodawcy bo jest sporo ulg i biorą bardzo chętnie ludzi takich w grupami inwalidzkimi, wiec może się znajdzie coś co możesz robić? Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|