#764557 - 02/12/2006 18:26
Re: kto mi sprzeda prace licencjaka-ekonomia
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#764562 - 02/12/2006 22:50
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Podobno TUTAJ można kupić, ale trzeba się znać na temacie (ekonomia u ruskich działa na nieco innych zasadach) oraz załatwić sobie tłumaczenie z ruskiego. Dobrego tłumacza można znaleźć niedrogo TUTAJ.
|
Do góry
|
|
|
|
#764563 - 02/12/2006 23:39
|
addict
Meldunek: 02/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#764568 - 03/12/2006 00:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
1. Jak ktoś nie ma ochoty na pisanie pracy to niech się na studia w ogóle nie wybiera! Widocznie go one nie interesują skoro nie chce mu się napisać końcowej pracy. 2. Dlaczego ludzie, którzy uczciwie napisali swoje prace mają się legitymować takim samym dokumentem ukończenia uczelni jak jakiś oszust? 3. Tego typu działania są chyba nielegalne - no nie:) P.S A nawet jak już się na taki czyn zdecydował to niech to robi dyskretnie, a nie ogłasza na forum o zupełnie innej tematyce! Potrzeby fizjologiczne załatwia się na osobności, a nie przy ludziach; podobnie rzecz ma się z innymi wstydliwymi sprawami jak własna nieporadność i konieczność załatwienia sobie lewego sposobu na zdobycie wykształcenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#764569 - 03/12/2006 00:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2005
|
e, czepiacie sie ;-), ja za 11900pln moge swojego licencjata odsprzedac, nie jest rewelacyjny, ale do obronienia :-)
-- pisze to żartem, zeby nie bylo watpliwosci ;-)
-- pzdr.bcn1899 *???*
|
Do góry
|
|
|
|
#764570 - 03/12/2006 00:23
|
addict
|
Quote:
1. Jak ktoś nie ma ochoty na pisanie pracy to niech się na studia w ogóle nie wybiera! Widocznie go one nie interesują skoro nie chce mu się napisać końcowej pracy.
2. Dlaczego ludzie, którzy uczciwie napisali swoje prace mają się legitymować takim samym dokumentem ukończenia uczelni jak jakiś oszust?
3. Tego typu działania są chyba nielegalne - no nie:)
P.S A nawet jak już się na taki czyn zdecydował to niech to robi dyskretnie, a nie ogłasza na forum o zupełnie innej tematyce! Potrzeby fizjologiczne załatwia się na osobności, a nie przy ludziach; podobnie rzecz ma się z innymi wstydliwymi sprawami jak własna nieporadność i konieczność załatwienia sobie lewego sposobu na zdobycie wykształcenia
przynaje Ci racje , ale co mial zrobic do kazdego wyslac PW. A jak widzie takei tamaty jak Ile masz wagi czy wzrotu , czy choby powstal jakiej twoj czlonek jest wielkosci , to chyba pomyslal ze jezeli takei sa to i jego powinien byc. To moderatorzy powinni to kontrolwoac , bo dla mnie tematy o czlonkach , czy hcocby takie jak kiedys miedzioryt zalozy , ile ma stopni jaki Ci staje to sa bez sensu , fakt faktem ze sie polewalem z tego tematu , ale tak szczerze byl nie na temat.Wiem , ze teraz bedize na mnie pojezdzanie , bo porotsu go poprarlem , ale trudno , kazdy ma prawo swoje zdanie wyrazic. A napewno moderatorzy widzieli ten tema, bo kiedy wyslalem troche obrazliwa wiadomosc o 01;42 to o 01:44 zostala usunieta. Wiec , jezleli doda nie przszkadza , to tymbardziej Wam. A Temat jest prosty "kto mi sprzeda prace licencjaka-ekonomia tylko powazne ofert" Wiec jezeli nic nie macie to lejcie to , a to ze jak nie znajdzi sobie "gratsiowego" refertao to jego sprawa , wiem ze chcecie dobrze , ale on am swoja glowa , swój mózg , i stara sie dla siebie to a nie dla wszystkich.
Pozdro.
|
Do góry
|
|
|
|
#764571 - 03/12/2006 00:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2005
|
Quote:
ale on am swoja glowa , swój mózg , i stara sie dla siebie to a nie dla wszystkich.
Pozdro.
Patrząc na treść ogłoszenia można prędzej uznać, że nie ma... 
|
Do góry
|
|
|
|
#764572 - 03/12/2006 02:33
|
addict
|
Napewno ma , jedni mądrzejsza , drudz bardziej leniwa . Temacie KSW na okrągło oszustwa i sie tak nie udzielacie jak tutaj. Jego wybór , nikt mu nie moze zabronic tego , chyba ze jakeis tajne sluzby zaczna czytac ten temat  Ja juz koncze dyskusje i prosze aby nie wpisywac glupich postow , tylko konkrety dla tego Pana. I odrazu dodam ze to nie jest moje jakies 2 konto , bo pewnie zaraz pujda podejzenia , tylko poprostu kazdy sobie radzi jak chce . Nam to nie zaszkodz ,ale jedynie jemu i zostawmy ta decyzje dla Niego.
|
Do góry
|
|
|
|
#764574 - 03/12/2006 09:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2005
|
Quote:
Nam to nie zaszkodz ,ale jedynie jemu i zostawmy ta decyzje dla Niego.
Jeszcze ostatni wpis 
Czy Nam to nie zaszkodzi? Pewnie tak, ale za to ten, co ewentualnie sprzeda tę pracę może mieć przecież problemy (tak mi się wydaje przynajmniej)... 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|