nie wiem cz komuś się przyda, bo skoki w profie do 12.10, no ale dlatego też nie zdążyłem wcześniej.
Dzisiaj:
Schlierenzauer - Jacobsen 1 @1.51:
Cóż, Jaco wczoraj oddał najdłuższy skok, ale to był taki jednorazowy jego wyczyn w Lillehamer. Schlierenzauer poza wczorajszą 1 serią od 1 treningu jest ponad resztą, a owa 1 seria to wynik wiatru. Jeśli dziś nie będzie wiało - wygra i z Jacobsen i z resztą.
Adam - Matti 1 @1.34:
Matti jak zwykle w tej części sezonu nie jest w optymalnej formie, nie lata super daleko. Adam, który obchodzi dzis urodziny wczoraj mimo fatalnych warunków w 1 serii, gdyby nie upadek - byłby 3. Skacze tu dobrze i równo, bez zagrożeń, chyba że takie jak wczoraj(odpukac!!!!!).
Ahonen - VML 1 @.1.21
Na dokładkę. Kurs co prawda nie zachwyca, Ahonen też nie powala formą, ale bez żartów. "Swoje" skoczy i na 10 się załapie. VML tutaj nie powinien mu zagrazac moim zdaniem.
Morgenstern - Janda 1 @1.21
Druga dokładka i przyznam, że raczej tak nie gram i odradzam taką grę. Ale tu podobnie jak w wypadku Ahonena, nie widzę specjalnych zagrożeń. Morgenstern skacze tak na 5-6 miejsce, Janda bez formy jest całkowicie. Nie stać go na walkę ze ścisłą czołówką, w moim mniemaniu.
======
Schlierenzauer V @3.80
No nic, wczoraj się nie udało - dziś się uda! Jest tu na dziś najlepszy i jeśli nie będzie wiatrów itd, powinien wygrać. 3.80 to wciąż duże value, choć wczoraj były większe
Kuettel - Schmitt 1 @1.17
Na dokładkę. Kuettel równy i bardzo mocny, Martin też ale o poziom niżej, także tutaj chyba spokojnie...
Ze stawkami nie szalałem, bowiem małe problemy były z konkursem kombinatorów. Mam nadzieje jednak, że warunki wyników nie wypaczą i będziemy liczyć pieniądze.