Właśnie zamknęli mi konto i zabrali ponad 2k.... Wypłaciłem sobie z betsafe na
ecopayz 2300. Po zalogowaniu zobaczyłem, że zabrali z konta jakieś 86 pln. Moje konto zostało zablokowane i nie mogłem nigdzie ani wpłacić pieniędzy ani zapłacić kartą. Napisałem do nich maila to odpisali najpierw:
"Dziękujemy za kontakt z
ecoPayz!
Otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie i po zapoznaniu się z nim chcemy Cię poinformować, że potrzebujemy więcej czasu, na udzielenie odpowiedzi.
Zawsze staramy się udzielić odpowiedzi najszybciej, jak to tylko możliwe, więc nie powinno to potrwać zbyt długo, jednakże w okresach zwiększonej aktywności może to zająć kilka dni."
Później:
"Uprzejmie informujemy, że Twoje wpłaty funduszy wykonane za pomocą Sofortu w kwocie 21.13 EUR, które zostały zaksięgowane na Twoim ecoAccount w dniach 28-03-2018 zostały anulowane z uwagi na fakt, że środki nie były dostępne na Twoim koncie bankowym."
Dzisiaj napisali, że zamykają moje konto:
" W trakcie ostatniej weryfikacji Twojego rachunku stwierdziliśmy aktywność naruszającą nasze “Warunki korzystania z serwisu PSI Pay”. W związku z tym Twój rachunek
ecoPayz został zamknięty na stałe.
Zgodnie z postanowieniami punktu 23.4 “Warunków korzystania z serwisu”,
ecoPayz może ograniczyć dostęp do Twojego rachunku
ecoPayz (z uwzględnieniem, między innymi, zablokowania środków znajdujących się w rachunku, ograniczając Twoją możliwość wysłania lub odebrania ich, dokonania przelewu lub wypłaty elektronicznych pieniędzy z Twojego rachunku, ograniczając Twoje źródła płatności)."
Ktoś miał taką sytuację ? Nie wiem o co im chodzi, zawsze używałem
Ecopayz bez żadnych problemów i nigdy nie miałem problemów, a teraz oni mi wyskakują, że jakieś 2 lata temu niby wpłaciłem pieniądze, których nie miałem na koncie bankowym ? Jak to w ogóle jest możliwe ?