Witam,
Z racji tego, że nasz kolega Biczyk, który zawsze zajmował się organizacją, założeniem ligi i pierwszym wpisem w temacie FPL znalazł w wieku bliskim średniego miłość swojego życia (ponoć nigdy nie jest na to za późno, powodzenia przyjacielu), a że do rozpoczęcia ligi angielskiej zostało około miesiąca postanowiłem zająć się organizacją tematu najbardziej elitarnej Fantasy na świecie. Zapraszam serdecznie do udziału tych co grali z nami w zeszłym sezonie jak i nowych sponsorów. Myślę, że wpisowe zostawiamy na tym samym poziomie czyli 100 PLN. Mogę się podjąć bycia skarbnikiem jeśli taka jest Wasza wola. Nie mam na to parcia jakby co
Nasz kochany Biczu zasponsorował dla 1 miejsca bon na 200 PLN do wykorzystania w sklepie Media Markt, a za 2 miejsce taki sam bon tylko o nominale 100 PLN.
Kod do LIGI Classic
Code to join this league: 75uedl
Proszę o zapisywanie się chętnych do ligi i potwierdzanie tutaj uczestnictwa. Ewentualny podział ustalimy wspólnie w zależności od ilości osób zgłoszonych, które opłacą startowe.
Pieniążki powinny trafić na konto skarbnika do 08.08 (czwartek) w przeddzień startu ligi.
Zapraszam do gry.