I kolejny dzień MŚ zleciał sobie...
Wczoraj miałem w planie coś napisać co i jak z mojej strony, ale jednak wyszło tak, a nie inaczej...
Dzień bez niespodzianek... choć i tak wielu płacze, a baw liczy... Bo te Niemcy +2.5 @1.33 wyglądały bardzo pewnie.. A jednak Włosi dziś pokazali... że jeszcze walka o miejsca 1-2 trwa i jest dla nich drogą otwartą...
Francja,Bułgaria,Rosja,Serbia,Polska <--- tutaj bez histori, chociaż Serbowie z tego co czytałem, mogli bardzo ciekawie narobić... ale jednak, co klasa to klasa
Aaa.. jeszcze zapomniałem o gospodarzach... No cóż.. dziś pokazali że jak grają z typowym 'średniakiem' to potrafią wygrywać, ale jeżeli grają już z silniejszą drużyną... zbierają...
Dziś?
Polecam najmocniej zagrać:
Niemcy v
Bułgaria 2 @ 1.30
Kurs w sam raz do combosa.... Bułgarzy prezentują bardzo ciekawą a zarazem w moim odczuciu... solidną siatkówkę
Mają bardzo ciekawy `team` który już w tym roku pokazał się bardzo ciekawie w LŚ... Na tych MŚ, grają bardzo dobrze i jeżeli chcą grać o medale.. to po prostu jutro z Niemcami muszą wygrac... później czekają ich spotkania z Francją oraz Brazylią...
Japonia v Tunezja
1 @ 1.40
Kurs również w miarę przyzwoity jak na moje... Japończycy dziś pokazali że chcą jeszcze coś w 'swoim' mundialu osiągnąć.. mają ogromne szanse na zajęcie w tej grupie III miejsca, a może nawet zagrać o medale?
Wystarczy ograć Serbów i Ruskich
... Ale tak bardziej racjonalnie... no to ich 'siła' powinna wystarczyć na przeciętną drużynę Tunezji...
Kuba v
Włochy 2 @ 1.10
Włosi po dzisiejszym dość trzeba przyznać... szybkim spotkaniu z Niemcami... pokazali że jeszcze chcą coś na tym mundialu osiągnąć i jeżeli naprawdę chcą liczyć się do ostatnich spotkań... z kim jak z kim ale z Kubą - to po prostu trzeba jutro wygrać... Kurs malutki, ale na podobicie jako pewka - jak znalazł
... Nie widzę tutaj inne opcji jak zwycięstwo Makaronów
___
Francja v Usa
over 182.5 @ 1.95
Jak zobaczylem kurs... to odrazu przyszło pomyślałem o jednym... 'no bet'
Oczywiście rozumiem w jakiej formie są obydwie drużyny... No ale bez przesady, żeby dawać jakieś śmieszne @1.15 ... Francuzi grają troszkę jednak w kratkę, bo jak się wygrywa z Brazylią, a na drugi dzień przegrywa się z Niemcami, to ... Amerykanie? Niech się cieszą w ogóle że tutaj są... Nie grają nic na tych mundialu, a co oni nie mieli... przed samymi MŚ pokazać... Mimo wszystko za @1.15-1.20 Francję odpuściłbym...
Brazylia v Czechy
under 136.5 @ 1.95
No tutaj... chyba sprawa oczywista, kto wygra... Zastanawiać się możemy tylko nad u/o oraz hc. Jak dla mnie Brazyliczycy bez żadnych kłopotów powinni poradzić sobie z reprezentacją Czech, więc wychodzi underek...
Portoryko v Rosja
over 136.5 @ 1.95
Porto dziś zagrało bardzo dobre zawody z Serbią... więc dlaczego nie z Rosją? Rosjanie dziś w sumie zniszczyli reprezentację Argentyny, ale myślę że jutro aż takiego wysokiego pogromu to nie będzie... i ten overek jak najbardziej do zagrania...
A więc:
Bułgaria + Włochy + Japonia @2
50jFrancja v Usa,
over 182.5 @1.95
Brazylia v Czechy,
under 136.5 @1.95
Portoryko v Rosja,
over 136.5 @1.95