#723155 - 02/12/2006 13:51
Re: Mistrzostwa Świata - JAPONIA 2006 - mężczyźni
|
journeyman
Meldunek: 14/12/2004
|
Witam! Co myslicie o meczu o 3 miejsce? Ogladal ktos moze mecz Serbow z Brazylijczykami? Jesli tak to jak sie prezentowali? Ja sklanialbym sie raczej ku Bulgarii po kursach 1.7-1.8...
|
Do góry
|
|
|
|
#723156 - 02/12/2006 14:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Quote:
moim zdaniem nawet jesli wygramy jutro rano z Bulgarami to nie mamy szans z Brazylią w finale ... pisze to jako typer bo jako Polak kibic wierze ze wygramy polfinal i powalczymy w finale ale gdybym mial stawiac kase stawial bym ze brazylia wygra ms .... no i wlasnei tak postawilem w profie @1.75
Zgadzam sie z Toba co do meczu z Brazylia. Szanse oceniam na 60-40% dla Brazylijczykow. Nie zebym nie wierzyl w naszych, ale patrze na to trzezwo.
Co do Gacka pierdzenie przed meczowe. W te gierki personalne malo kto wierzy. Zreszta nie ma nigdzie potwierdzenia 100%. Osobiscie odpuszczam ten mecz, mysle ze powalczymy. Ale chce ostrzec tych, ktorzy tak optymistycznie widza jutrzejsze spotkanie. To bedzie ciezki mecz, brazylijczycy maja ogromne doswiadczenie i ono moze zawazyc.
Jutro wszyscy o 11:30 przed TV
|
Do góry
|
|
|
|
#723157 - 02/12/2006 14:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/04/2005
|
Quote:
No i gdzie sa ci wszyscy ktorzy mysleli ze bedzie niespodzianka przeciwko Brazylii[...]
Ja jestem tu cały czas raper. Każdy obstawia na podstawie swoich przemyśleń. To prawda, że typ na Serbię mi nie wszedł, ale cóż. Zwycięstwo Brazylii po dziadowskim kursie wytypowała by prawie każda staruszka sprzedająca marchewkę na bazarku. Ja szukałem w tym meczu niespodzianki i nie znalazłem, to fakt. Ciekawe jak dużo kasy natrzepałeś obstawiając Brazylię?
Ale i tak gratuluję Tobie i innym, którzy postawili coś na Brazylijczyków. Grunt, że gramy jutro o złoto. Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#723158 - 02/12/2006 14:17
|
addict
Meldunek: 12/04/2006
|
andreosw: jak chcesz zobaczyc ile kasy natrzepalem, zapraszam do mojego tematu w dziale privatepicks i o ile szukales niespodzianki w meczu Brazylia vs Serbia, to w meczu Brazylia vs Polska, wydaje mi sie ona jeszcze bardziej prawdopodobna Pozdrawiam Rapper
|
Do góry
|
|
|
|
#723159 - 02/12/2006 16:53
|
Felietonista
Meldunek: 09/01/2006
|
Również uważam że Polacy mają jutro wielką szanse jeśli Gacek zagra. Chłopaki zagrają na luzie, a wtedy najlepiej im się gra . Przed mistrzostwami gralismy z Brazylijczykami sparingi i o ile pamiętam to prowadziliśmy równorzędną walkę. Fakt że to tylko sparingi ale jednak zawsze jakieś portównanie. Dzisiaj nie grali rewelacji ale jednak wygrali, jutro wzbija się na wyżyny. Krótko: wierzę w nich. wreszcie mecz o normalnej godziny. Do boju Polsku. Kurs 3,20 GB. Stawka niezaduża, dla jeszcze większych emocji
|
Do góry
|
|
|
|
#723160 - 02/12/2006 17:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Quote:
1,45 w sts na brasil w finale z polska, mysle ze to stawka godna i warta gry, ale jak wtopie i polska wygra to sie nie zmartwie, jak dla mnie 65 - 35 % na brasil.
1,4 w expekcie
|
Do góry
|
|
|
|
#723161 - 02/12/2006 17:55
|
veteran
Meldunek: 23/12/2001
|
Pospolite ruszenie część IIKursy szaleją na to spotkanie. Ale po kolei. W pt. kursy na mecz Polska - Bułgaria w Bet-at-home przedstawiały się mniej więcej tak: 1.6 na BUŁ i 2.1 na POL. Następnie przez cały dzień i noc dążyły do zamiany miejscami i ostatecznie przed samym meczem dopięły celu: 1.6 na POL i 2.1 na BUŁ. Dzisiaj da się zauważyć kontynuację pospolitego ruszeniu Polaków (czyt. analogiczną sytuację). Na początek Bet-at-home wystawił na Brazylię kurs 1.3, a po chwili było już 1.35. Następnie kurs skoczył do 1.4, ale utrzymał się około 1h, bo już jest 1.45. Ci co chcą zagrać Polaków niech żałują, a Ci co mają zamiar dać na Brazylię niech jeszcze się wstrzymają z graniem. Ja osobiście zaliczam się to tych drugich i czekam...
Edited by Giertyszek (03/12/2006 20:35)
|
Do góry
|
|
|
|
#723163 - 02/12/2006 19:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/11/2006
|
Portoryko - Kanada typ 1 kurs 1.6 biuro Unibet stake 6/10 Kilka dni temu mecz tych druzyn zakonczyl sie pewnym zwyciestwem Portorykańczykow. Nie sądzę zeby od tego czasu wiele się zmieniło.
|
Do góry
|
|
|
|
#723165 - 02/12/2006 19:45
|
veteran
Meldunek: 24/09/2005
|
O zgrozo ja rozumiem, że pieniądze są ważne ale nie najważniejsze stawiając jutro na brazylie czuł bym się co tu dużo mówić jak "gówno". Dlatego też postawie sobie rekreacyjnie na Polske i będę z całych sił dopingował ich przed tv. Pomijając aspekt patriotyczny a patrząc na to od strony czysto sportowej daje 50-50. O jakim wy doświadczeniu Brazyli mówicie a Polska nie ma doświadczenia? Obie drużyny są doświadczone. Jedynym argumentem, który może zadecydować to brak Gacka ten chłopak miał kilka wybron decydujących w meczach i Giba ... ale polski blok już pokazał, że potrafi zatrzymać każdego myśle, że Gibe także. Co do Gacka to było widać, że dziś sie nie cieszyłz z naszymi po meczu jak zagra to tylko dzięki medykom napewno nie ma w tym taniej podpuchy ... zresztą wątpie aby pewni siebie Brazylijczycy przejmowali się takimi rzeczami . Polska 1/10, I przed Tv wszyscy razem Do boju Polsko ! Jeszcze Polska nie zginęła ..., wstań unieś głowę .... i tak dalej i tak dalej Jutro gramy o ZŁOTO o bycie najlepszą drużyną świata !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#723166 - 02/12/2006 20:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/08/2005
|
Quote:
mi sie udalo zagrac grubiej na polaków w betfair po kursie 3,88 jednak poczekam jeszcze do jutra, moze gdzies na brazylie 1,50 bedzie to wtedy niezly sure bet wyjdzie
w toto jest 1,6 ale jest podatek... w Brazylii nikt nie stawia przez neta, bo maja chyba zakaz odbierania nagrod pienieznych i rzeczowych z innych krajow.
|
Do góry
|
|
|
|
#723170 - 02/12/2006 23:13
|
newbie
Meldunek: 11/11/2006
|
A ja wam powiem ze jak nasze dziewczyny walczyły o zloto, to postawilem na Włoszki i bardzo tego załowalem, teraz stawiam na naszych chlopakow ale z handi +1,5 seta po kursie 2,22.
Zobaczymy! 3mam kciuki!
|
Do góry
|
|
|
|
#723171 - 03/12/2006 01:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
tak się jaracie tą Brazylią,ale ja nic w tym roku nie widziałem cudownego w ich wykonaniu.W finale LŚ zlali ich 3-0 Bułgarzy,potem Francuzi w półfinale.Na tym turnieju wygrali z lepszych ekip z Bułgarami i makaronami,dostali znów z żabami,żadna rewelka,moim zdaniem myśmy ograli lepsze ekipy po drodze.Wczorajszy półfinał był tragiczny w wykonaniu obydwu stron i załuję,że nie trafiliśmy na cvanarihnios w półfinale,bo byśmy już mieli złoto w kieszeni:( Brazylijczycy są wiekowo zaawansowani,słabo idzie im zagrywka,słabo też grają w obronie. Jeżeli nasz blok nadązy za ich błyskawicznymi akcjami a nasi atakujacy beda szybko kończyli akcje,to szanse są wyrównane,bo gramy naprawde rewelacyjnie i mamy Lozano,dzięki czemu doskonale nauczylismy się wygrywać w decydujacych momentach:) Jak dla mnie wygramy ten turniej i po 30 latach znów będziemy mistrzami świata!!!!
A jeszcze jedną,Brazylia nie lubi grać z nami i myślę,ze już mają cieżko w majtach:)
|
Do góry
|
|
|
|
#723172 - 03/12/2006 03:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/01/2004
|
Quote:
tak się jaracie tą Brazylią,ale ja nic w tym roku nie widziałem cudownego w ich wykonaniu.W finale LŚ zlali ich 3-0 Bułgarzy,potem Francuzi w półfinale.Na tym turnieju wygrali z lepszych ekip z Bułgarami i makaronami,dostali znów z żabami,żadna rewelka,moim zdaniem myśmy ograli lepsze ekipy po drodze.Wczorajszy półfinał był tragiczny w wykonaniu obydwu stron i załuję,że nie trafiliśmy na cvanarihnios w półfinale,bo byśmy już mieli złoto w kieszeni:( Brazylijczycy są wiekowo zaawansowani,słabo idzie im zagrywka,słabo też grają w obronie. Jeżeli nasz blok nadązy za ich błyskawicznymi akcjami a nasi atakujacy beda szybko kończyli akcje,to szanse są wyrównane,bo gramy naprawde rewelacyjnie i mamy Lozano,dzięki czemu doskonale nauczylismy się wygrywać w decydujacych momentach:) Jak dla mnie wygramy ten turniej i po 30 latach znów będziemy mistrzami świata!!!!
A jeszcze jedną,Brazylia nie lubi grać z nami i myślę,ze już mają cieżko w majtach:)
Albo ja sie myle albo ty jestes w grubym bledzie i piszesz tutaj głupoty:w półfinale w LS Brazylia wygrała z Rosja RUS-BRA 1-3 do tego w finale po mekach ale wygrala z Francja FRA-BRA 2-3 wiec nie pisz tutaj takich glupot jak rowniez ze Brazylia nie lubi z nami grac podaj chodz jeden powod dlaczego tak sadzisz i na jakiej podstawie tak piszesz.Brazylia od kilku lat wygrywa wszystko i wszedzie i to prawda ze maja zaawansowany sklad ale doszli do Finalu pokonujac Serbow ktorzy dobrze grali przez wiekszosc turnieju.Nie mowie ze Brazylia wygra w finale ale nie pisz ze maja cyt:ciezko w majtkach bo sie osmieszasz jak rowzniez podajesz zle informacje:
Polska Biało Czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#723173 - 03/12/2006 05:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Quote:
Quote:
Albo ja sie myle albo ty jestes w grubym bledzie i piszesz tutaj głupoty:w półfinale w LS Brazylia wygrała z Rosja RUS-BRA 1-3 do tego w finale po mekach ale wygrala z Francja FRA-BRA 2-3 wiec nie pisz tutaj takich glupot jak rowniez ze Brazylia nie lubi z nami grac podaj chodz jeden powod dlaczego tak sadzisz i na jakiej podstawie tak piszesz.Brazylia od kilku lat wygrywa wszystko i wszedzie i to prawda ze maja zaawansowany sklad ale doszli do Finalu pokonujac Serbow ktorzy dobrze grali przez wiekszosc turnieju.Nie mowie ze Brazylia wygra w finale ale nie pisz ze maja cyt:ciezko w majtkach bo sie osmieszasz jak rowzniez podajesz zle informacje:
Polska Biało Czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grzeczniej to po pierwsze
Po drugie to się walnołem z ta Francją,nie wiem z czym to pomyliłem,widocznie zmęczony jestem,sorki.Ale Brazylia napewno się nas troche boi,sami nie raz przyznawali,że nie lubią z nami grać,że nie leży im nasz styl,poczytaj trochę!!!!
A co do przykładów to choćby trzy wygrane dużo gorszych Polaków z dużo lepszymi Brazylijczykami w LS za Wspaniałego,w tym 3-0 w godzine na ich terenie
|
Do góry
|
|
|
|
#723174 - 03/12/2006 06:18
|
enthusiast
Meldunek: 15/12/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
kurs w GB na mistrza swiata na Polske jest 4.00 a na Bulgarie 5.00 z drugiej strony w unibecie Bulgaria-Polska 1.7 - 2.00 DZIIIIIWNE
i tu mi wychodzi takie cos: 100 zl na Poland(2.05-expekt) i 100 zl na Bulgarie(kurs 5 na mistrza) w przypadku wygranej Polski mamy zwrot,a jakby nie daj Boże Bulgary poszly do finalu to mamy do wyjęcia 300 zl z zainwestowanych 100 zl czyli kurs 3 na Bulgarow w Finale: teraz zalezy jaki będzie kurs w finale np.z Brazil wg.mnie by byl 1.50 to jestesmy zarobieni,ale buki mogą wystawić 1.25 i wtedy klops...(ale ja mam obecnie juz zagrane Brazil za 2.50) mozliwosci jest trochę ...a mam trochę wolnej kasy co Panowie na to-dobrze kumam?
zresztą uproscilem sobie trochę-zbieram Bulgarow po 5.8 i Polakow po 5 i czekam na final ,mam nadzieję ze nie bedzie w Finale kursu 1.20
no to Panowie 300 Euro na czysto do odebrania w przypdku zwycięstwa Polski w Finale...(jak Brazil wygra -nic nie tracę ) Kontrować czy nie oto jest pytanie...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|