[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SOSNA:
[qb]
i tu prosze pana się pan "rąbnął".Nie możesz wysyłac meczu jeśli trwa on już prawie 20 minut! A tak było,bo twój post jest z godziną 20-48 a wtedy mecz już trwał prawie 20 min (było 0-0 o ile się nie mylę,a ok. 24 Feroll objął prowadzenie)
Nie wiem o czym myślałes wysyłając to spotkanie.Taka pomyłka (niedopatrzenie?)nie powinna mieć miejsca.Może byś się jakoś wytłumaczył.Bo wysyłać typ meczu jak ten już trwa prawie 20 minut FE !!
PS:masz szczęście że nie wysłałeś tego typu jak było 1-0,tylko wcześniej (jeszcze było 0-0
Wtedy dopiero byś niektórych zdenerwował...
POZDRÓWKA & SEE YA[/qb][/QUOTE]
byłem pewny że mecz się zaczyna a 21.00 - tak podawała strona STS-u. Pomyliłem się i teraz nie wiem co robić!
Mecz w sumie nie wszedł ale gdybym wiedział że mecz trwa od 20 minut nie dałbym na Ferrol !!!
Nie wiem co robić, nie chcę kręcić jak Hubi ale zgodnie z tym co mówi regulamin, cytuję: "Typy wysyłane po czasie też się nie liczą, można je ponownie wysłać". A ten mecz był wysłany 20 min po czasie. Skoro to zabawa ma być realistyczna to niech będzie w niej trochę realizmu, tzn. jak w realu wysyłamy kupon o 20.30 (nie wiem jakim cudem się to udaje) a mecz trwa od 30 minut to niezależnie od wyniku jest zwrot!
jak więc ma być ?
możecie mówić co chcecie ale ja nie dałem gdy było 1-0 dla Ferrolu (co sprawdziłem na parunastu witrynach) bo wtedy byłoby to jawna próba krętactwa. Nie wiem ziomal co myślisz, ale równie dobrze mogłem Cię tu oszukać dając np. wynik do przerwy gdy było już 1-0 ale tego nie zrobiłem
z wyrazami szacunku do wszystkich, proszę o posty bo nie wiem czy mam ten typ anulowany i mogę go ponownie zagrać czy też nie
P.S. ziomal ja bym się jeszcze nie cieszył (choć mam nadzieję że zagrasz zgodnie z ideą FAIR PLAY to ja mam już typ, który cię zwali z nóg)
POZDROWIENIA dla wszystkich grających!