Witam ponownie.Niestety bede musial wypowiedziec sie troszeczke dluzej niz mialem zamiar.Ale do rzeczy.Widze ze ty kemp i maciejev macie do mnie jakies zapytania.OK wiec zaczynam odpowiadac moze cos z tego skorzystacie.Kemp mowisz ze mialem ostatnio sporo szczescia,moze i tak ale bardzo lubie to "szczescie" ktore mi towarzyszy juz od dluzszego czasu,i mam nadzieje ze dalej tak bedzie.Co do moich przygotowan do us open i meczu ferreiry z voltchkovem twierdzisz ze to moje widzi mi sie?I ze mecz ten podalem od tak sobie.Powiem ci jedno kolego ja nie widze sensu podawania czemu wybralem ten mecz ,a nie inny.Mozesz byc pewien ze wiem co robie i to ci powinno wystarczyc.A co do tego szczescia ,wiadomo czlowieku ze to tylko sport i prosze cie zapamietaj te zdania :to tylko sport koles i wszystko sie moze zdarzyc .Mowisz ze nie podaje konkretow ,a ja ci mowie konkrety podaje i to wyraznie wiec powtorze ci ten konkret moze go ujrzysz oto on
FERREIRA-VOLTCHKOV TYP 1 to jest konkretnie i tylko slepy moze tego nie widziec badz glupi moze powiedziec"nie podajesz konkretow"
Dlamnie to sa konkrety a jesli ci to nie wystarcza to sam sobie wymysl wiecej,KONKRETOW.Do czego zmierzam ,po co mam pisac ze ten czy inny zawodnik jest w formie,i mial taki czy taki bilans i inne rzeczy ktore zajmuja czas,badz inne teorie dlaczego tak wybralem.Pamietaj kolego ty moze nie planujesz co zagrasz jutro czy byc moze po jutrze jak bieg zdarzen bedzie taki jak przewidujesz.Wiec sluchaj mojej rady zacznij to robic poki jeszcze mozesz bo pozniej moze byc za...pozno .
I skonczcie te *******y w moim kierunku bo ja mam w dupie czy komus sie podobaja moje typy czy nie .Podaje je tylko wylocznie dla ludzi ktorzy z nich korzystaja i ktorzy prosza mnie o nie.A jesli ktos ma jakies zastrzezenia to niech sobie ma i tyle.Widzisz ktos moze mnie tu krytykowac ale co mnie to obchodzi ,ja robie swoje i bede to robil do konca swoich dni i w sposob taki jaki mi sie podoba i tyle .A referaty sie pisze w szkole kolego a to nie szkola tylko zaklady sportowe,a raczej forum dyskusyjne.Wielkie rzeczy pisze sie wtedy gdy trzeba a w tym przypadku,potrzeba tobie kemp i maciejev wiele przemyslen co bedziecie dalej robic i tyle rozumiesz jeden z drugim
Ps (wszelkie osoby ktore poczuly sie nieswojo po przeczytaniu tego posta z gory przepraszam,ale czasami lubie pisac z poezja)
(kazdy odwet postowy mam w dupie i po raz ostatni odpowiadam na tego typu uwagi)