Witam...pozwole sobie zareagowac na slowa Juana chociaz jeszcze nigdy do tego tematu nie pisalem i pisacz sie nie szykuje to musze teraz pare slow rzucic.
Juan zapamietaj sobie jedno ze tym systemem co gra RAFTER moze grac i wygrywac takich 5% ludzi/moze przesadzilem...hm/.Ja bym mogl sobie pozwolic na taki system ,ale nie gram go bo gram troche inaczej.
Piszesz o tym ze nie pisze komentarzy.....jemu jest nie potrzebne zeby opisywal mecz i przekonywal kogos dlaczego tak robi /ja zawsze mowie ze tak czuje w moczu i nic wiecej/.Jest duzo ludzi ktorzy pisza komentarze i nie umia tego.....dla mnie jest o duzo wazniejsza cenna informacja od glupiego komentarza.Moge podac przyklad LOK i informacja i walkowerze w UEFIE lub dalsza dobra informacja ze za WIDZEW nie wystapi 11 graczy itp.To sa rzeczy ktore sie dla mnie licza.Co to RAFTERA to wedlug mnie czlowiek ktory sie zna na tenisie ,ale to nie wszystko,do prawdziwego gracza mu jeszcze cos brakuje.....dziwie mu sie ze chce tutaj kogos uczyc systemu a wedlug mnie to prawie nie mozliwe.Dam Ci przyklad na mnie samym
odaje tutaj kupon i on nie wyjdzie,ale dostaje takie info ze mam powiedzmy 10 minut na to zebym obstawil spotkanie ktore wyjdzie i jest juz nie mozliwe zebym go tutaj wyslal /tak moze byc i z RAFTEREM/....ktos moze mysli ze on jest w minusie ,ale to nie musi byc zupelnie prawda./ takich przykladow dlaczego nie mozesz grac tym systemem by bylo wiecej/.
Jeszcze raz pisze ze nie znam RAFTERA nie gram jego systemem i nie opisalem jeszcze od niego zadnego typu/ja raczej niz obstawic kurs na tenisowe spotkanie 1.75 to dam dwa po 1.25 i 1.4 i mam 1.75/.
Kazdy sie musi nauczyc sam ktora dziedzina sportowa mu odpowiada i jakim systemem ja grac.