a przypadkiem nie można by zamknąć forum na nowych użytkowników ?
albo zrobić rejestracji na nr telefonu ? lub żeby każda rejestracja to sms premium za 20 pln
i tak nikt nowy tu nie zagląda
sami wysprzeglęńce i popaprańce
Panowie już dajcie spokój
sami siebie na tą bitwę skazujecie i tylko nakręcacie
co tym udowodnicie? ja np zostałem odbanowany i co? i wielce coś się zmieniło? byłem normalny jak cały czas ale jak ktoś mnie zapamiętał z jednej sytuacji i już mnie z niej będzie pamiętał oznacza to już większy problem dla tej osoby która mnie tak interpretuje
nie żebym go bronił ale z tego co pamiętam to beks miał być odbanowany w wielkanoc
odbanujecie go chłopak napisze co sobie chce i tyle
śmieszy mnie to tak jakby robienie z tego forum wielkiej encykliki
jak gdyby na siłę udowadnianie że ludzie dzielą się na lepszych i gorszych
a to wcale nieprawda
mamy jedno wspólne zainteresowanie i się nim dzielimy na tym forum i tylko tyle
ja co prawda wpadam raz na jakiś czas trochę Was podmotywować albo coś dać od siebie pozytywnego
ale i tak to już nic nie da bo dalej tu będę uznawany za głąba
co do posta ze zwierzętami rafał mógłbyś sobie darować, zastanawiam się co w nim śmieszyło co poniektórych bo chyba to że był taki jaki był
przeżyłem kiedyś dramat przez ojca do którego już się 0,5 roku nie odzywam po tym co zrobił z moim ulubionym zwierzęciem
fakt faktem, że mnie ogłupiał przez całe życie ale dopiero teraz gdy z nim nie rozmawiam to przejrzałem, po matce niestety też widzę że też ma czasem przebłyski w jego wykonaniu
jak się niedługo wyprowadzę (swe mieszkanie mam w większym mieście niestety, a mam dobrą fuchę w rodzinnym) to wtedy sobie przygarnę jakiegoś zwierzaka
bo z tym człowiekiem zakończyłem relacje to już go moja dziewczyna jeżeli będę ją miał nie pozna dla jej bezpieczeństwa
wiem że powinienem być może wybaczyć tak jak Wy mi ale dla swego zdrowia psychicznego oraz czynu którego popełnił tego nie zrobię