Originally Posted By: John Travolta
7 kwietnia złożyłem dyspozycję wypłaty z mojego konta w Expekt kwoty 10.000 zł. no i oczywiście na moim koncie pojawiła się adnotacja że wypłata w realizacji. Po kilku dniach zaniepokojony brakiem wpływu na konto wysłałem do nich e-maila jednego, drugiego, trzeciego w końcu łaskawie odpisali, że żeby zrealizować wypłatę to muszę im przesłać skan dowodu tożsamości to było 12 albo 13 kwietnia.
14 kwietnia złożyłem kolejną dyspozycję wypłaty tym razem kwoty 16.000 zł i na moim koncie w Expekt pojawiła sie druga adnotacja, że wypłata w trakcie realizacji. Zaraz potem wysłałem skan dokumentów o jakie prosili, przyjęli je odpisali że wszystko jest ok. Zaraz potem dostałem e-maile, że obydwie wypłaty zostały skierowane do realizacji. Następnego dnia na moim koncie bankowym pojawiła sie wpłata od Expekt na kwotę 16.000 zł z mojej dyspozycji wypłaty z 14 kwietnia tymczasem do dnia dzisiejszego nie przelali mi kasy 10.000 zł z mojej dyspozycji z 7 kwietnia, a jest 18 kwietnia!!! nie ma tej kwoty również na moim koncie gracza w Expekt kolejne moje e-maile w tej sprawie do nich z opisem całej sytuacji kwitowane są po kilkudziesięciu godzinach odpowiedzią że "wypłaty zostały zrealizowane". Kontakt z nimi i funkcjonowanie polskiego supportu to absolutna porażka i hańba dla Expektu tak się nie traktuje klientów z których się żyje i na których się zarabia.
Swoim postępowaniem zabijają jakąkolwiek radość i emocje z typowania meczów. Nie na tym rzecz polega że ja wpłacam kasę na granie i za kilka chwil mają ją na koncie a jak kasę wygram to się muszę szarpać z nimi żeby wypłacili wygraną.
MOŻE KTOS Z WAS MIAŁ PODOBNA SYTUACJE JAK JA? CO MOGĘ ZROBIĆ OPRÓCZ PISANIA E-MAILI DO NICH?