#69989 - 05/10/2003 00:12
Re: FOREX - pytania, odpowiedzi, komentarze, prognozy
|
Anonymous
Unregistered
|
Dzięki, tzn. że bez rejestracji nic po polsku nie poczytam. A czy rejestracja w Demo już wystarczy do tego?
|
Do góry
|
|
|
|
#69991 - 05/10/2003 03:19
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał sznikers: [qb]zeby sciagnac VT potrzebna jest rejestracja. niestety nie ma mozliwosci wyboru jezyka polskiego zeby od razu sie uruchamial.docelowym jezykiem jest angielski. przy uruchamianiu VT wybiera sie demo albo live trading. [/qb][/QUOTE]Mozna zrobic zeby domyslnym jezykiem byl polski. Wystarczy w katalogu DICTIONARY przekopiowac pliki polskie do katalogu z plikami angielskimi. To samo trzeba zrobic w katalogu SETTINGS. Przy uruchamianiu dalej bedzie pisac j. angielski ale wszystkie tekstu beda po polsku Pozdrawiam wszystkich i zycze udanych transakcji iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#69993 - 05/10/2003 16:16
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał konkurs: [qb]Witam!
Pytanie natury technicznej: Czy u was Panowie strona CMS też otwiera się tak długo, bo u mnie to mozna znieść jajko, zanim się otworzy?
Pozdrawiam![/qb][/QUOTE]Na moim modemie strona ładowała się ok. 5 sek.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#69994 - 05/10/2003 18:00
|
Anonymous
Unregistered
|
OK, dziękuję.
|
Do góry
|
|
|
|
#69995 - 06/10/2003 04:29
|
Anonymous
Unregistered
|
Dzień dobry, trochę byłem nieobecny a widzę, że tutaj gorączka forexu opanowała wszystkich, powodzenia serdecznie życzę i trochę żałuję, że nie mam coś pieniędzy na poważne granie, ale te ciągłe wakacje i inne wydatki kosztują. Dardaw, ta książka o Carolanie nadal leży na moim biurku. Nie myśl sobie, że jestem takim leserem, kiedyś się do niej dobiorę. Pozdrowienia Bebu
|
Do góry
|
|
|
|
#69996 - 06/10/2003 15:13
|
enthusiast
Meldunek: 31/08/2003
|
Znacie moze jakąs platforme w której byłby alarm dźwiękowy po osiągnięciu danego poziomu ceny, bo CMS-Forex przynajmniej w wersji demo rozlancza mi co jakiś czas.
|
Do góry
|
|
|
|
#69997 - 06/10/2003 16:38
|
addict
Meldunek: 25/06/2001
|
wersja demo chodzi na innym serwerze niz real. sproboj moze na Oandzie. A najlepszym wejsciem jest zalatwic sobie Metastocka i tam mozesz sobie siagac aktualne dane.dane mozna pobrac ze stronki www.akcje.netkoszt to chyba 15zl miesiecznie. masz tam dae zaropwno do akcji indeksow walut itd.
|
Do góry
|
|
|
|
#69998 - 07/10/2003 03:24
|
Anonymous
Unregistered
|
W jaki sposób można przelać gotówkę do OANDy, czy można z konta Inteligo?
|
Do góry
|
|
|
|
#70001 - 07/10/2003 20:46
|
Anonymous
Unregistered
|
Jednak z Inteligo przelewanie na platformę EASY FOREX jest możliwe i następuje momentalnie, więc jak to jest?
|
Do góry
|
|
|
|
#70002 - 08/10/2003 03:57
|
addict
|
Mat-V robiles transkacje kartowa do nich czy zwykly przelew?? Easy Forex jest z teog co wiem jest polska platforma albo przynajmniej spolszczana wiec nie wykluczone ze maja konto gdzies w Polsce. jak bylo mi wiadomo do tej pory to Inteligo nie oferowalo za granice innych przelewow niz transakcje kartowe. McKraken nie wnikalem w ta platforme za gleboko. czy piszac "zostalo zrealizowane" miales na mysli otwarcie szorta czy ze go zamknales?? bo jesli to pierwsze, ze otowrzyles pozycje krotka i jak wnioskuje nie zostala zamkniete jak po raz kolejny dales jeszcze raz szorta ( w fachowym jezyku nazywa sie to "doszort" ) raczej nie wydaje mi sie zeby wyniakalo to z faktu ze platforma nie pozwala potem dokladac pozycji.bo bylo by to dziwne. podobnie jak i z hedgingiem ktory pozawala jednoczesnie otwierac przeciwstawne pozycje.ale tylko niektore platofrmy cos takiego oferuja. moja rada sporoboj ptestowac sobie inne platformy to bedziesz mial wrazenie jakbys sie przesiadl z poloneza conajmniej bmw serii 5
|
Do góry
|
|
|
|
#70003 - 08/10/2003 13:46
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/10/2001
|
Witam sznikers, Mialem na mysli otworzenie shorta, po czym chcialem, tak jak mowisz, "doshortowac". Przy otwieraniu longa nie mialem najmniejszych problemow z "dolongowaniem" , dlatego wlasnie bylem zdziwiony, ze moje drugie zlecenie otwarcia shorta bylo ignorowane. Tym bardziej, ze powtorzylem je dzis przed chwila i tym razem zrealizowano je bez problemow. Pewnie "do konca zycia nie zrozumiem co sie tutaj stalo" (cyt. Jacek Zytkiewicz "Zmiennicy") Pozdrawiam McKracken
|
Do góry
|
|
|
|
#70007 - 09/10/2003 21:28
|
addict
Meldunek: 16/01/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#70008 - 10/10/2003 15:32
|
addict
|
dla wszystkich milosnikow forexu ktorzy dopiero zaczynaja. nieco wiedzy merytorycznej odnosnie analizy technicznej pilk w formacia pdf,. i w wersji angielskiej. oto link: Analiza technicznapozdrawiam i zycze milej lektury
|
Do góry
|
|
|
|
|
|