El Camino podsumowal dokladnie tak jak ja to widze:)
Over Palermo jest jak najbardziej do grania.
Kurs troche zniecheca ale mysle ze warto sprobowac.
Drugi over juz znacznie lepiej wyceniany (@2.00) widze w meczu
Sampdoria Genoa - Ss Lazio Roma
Sampa gra calkiem ladna dla oka pilke, graja do tego dosc niefrasobliwie i stad pozycja w tabeli.
Dwa remisy z druzynami z Mediolanu w swietle ich slabej postawy nie sa moze wyznacznikiem ale fakt jest faktem.
Lazio na 7 pozycji, na wyjazdach w tym sezonie zawsze strzelaja bramke takze i dzis powinni strzelic zwlaszcza gosciom.
Roma, ostatnio mam do moich ulubiencow pecha bo graja ciut inaczej niz ja sobie to wymysle;-)
Jedynie spodziewalem sie remisu w najblizszych kolejkach ale to ze padl on u siebie w zeszlej kolejce troche mnie zaskoczylo.
Kurs nie zachwyca wiec tego nie zagram ale pomyslec mozna o handi, beda chcieli pokazac ze ostatni remis to bardziej potkniecie niz znizka formy.
Kurs na handi -1 rowniez nie powala i mam do dyspozycji kurs 1,75 i jest to ciut malo wg mnie.
ROMA (1-4-2-3-1): [32]Doni [2]Panucci, [21]Ferrari, [13]Chivu, [22]Tonetto [16]DeRossi, [7]Pizarro [20]Perrotta, [10]Totti, [11]Taddei [9]Montella.
Trener: Luciano Spalletti.
ASCOLI ( 1-4-4-2): [1]Pagliuca [32]Nastase, [6]Cudini, [4]Pecorari [3]Luković, [84]Job, [41]Pecchia, [7]Fontana, [8]Fini, [14]Skela [11]Bjelanović.
Trener: Attilio Tesser.
Wsrod rzymian zabraknie jedynie Manciniego ktory nadal leczy uraz lecz jak widac po za nim mamy optymalny sklad.
Do tego Spalletti wstrzasnal troche druzyna po niedzielnym meczu i dal jasno do zrozumienia ze entuzjam z powodu niezlych wynikow jak do tej pory owszem jest na miejscu ale jeszcze duzo meczy do rozegrania i tylko praca wyniki beda odpowiednie, jako ze trener cieszy sie duzym posluchem w druzynie nalezy spodziewac sie dzis duzo lepszej gry.
Nie nalezy jednak zapominac o gosciach, druzyna srodka tabeli z wieloma ligowymi wygami w skladzie, ze nie wspomniec o bramkarzu, jesli ktos nie zna nazwiska Pagliuca to lige wloska sledzil bardzo bardzo dawno temu
Plusem dla Romy i typu na handi jest brak jednej z wazniejszych postaci zespolu gosci, Viktora Boundianskiego, serce i pluca tej druzyny dzis nie wystapia i to moze byc szansa na wysokie zwyciestwo druzyny gospodarzy.
Z jednej strony zastanawiam sie nad handi bo uwazam ze dzisiejszy rywal jest idealny dla takiego rozwiazania ale z drugiej pech ktory mnie przesladuje w meczach Romy nakazuje odpuscic
Mam nadzieje ze ktos skorzysta, a i moze ja sie pokusze
Jeszcze co do Milanu, nie zagram tego ale wszyscy dzis sie rzucaja na gosci tego spotkania, a w Veronie czeka ich ciezka przeprawa i w obecnej formie Milan wcale nie musi tego wygrac,
Chievo na ostatnim miejscu z dwoma punktami nie polozy sie na boisku przed wielkim Milanem, nie twierdze ze wygraja ale po takim kursie, na wyjezdzie z ostatnia druzyna Milanu w takiej formie nie tkne z 20 metrow;-)