Cześć
Na wstępie Bebu gratulacje.Zysk,który już osiągnąłeś w kilka tygodni to 25% co jakby nie patrzeć odpowiada czteroletniej lokacie bankowej. I nie ma w tym przypadku bo masz dobre wyczucie rynku.
Jeśli chodzi o mnie to wynik powie wszystko :
5674-910=4764
Otwarte,żeby było wszystko jak należy to 5 short
Rzeczywiście Bebu minął dość ciekawy tydzień na giełdzie,który w sumie dał zarobek i niezłą perspektywę dla długasów.Nastąpiło wybicie górą z klina zwyżkowego co powinno jeszcze dać kilkanaście (kilkadziesiąt???) punktów. Nie będę ukrywał, że chciałbym widzieć WIG20 w okolicach 1250 pkt. co byloby chyba idealnym momentem na zajęcie krótkich pozycji i to na dłuższy czas.
Bebu napisz z czym masz problem w tym artykule, może uda mi się w czymś pomóc.
Ciekawe jaka książkę zamówiłeś?
Jeśli chodzi o zakłady sportowe to ja już jestem po obstawieniu. Puszczałem kupony zaraz po umieszczeniu meczy w ofercie ze względu na późniejsze opadające kursy. Jestem z tego zadowolony bo część kursów, które grałem już spadła.Cieszę się tym bardziej,że mecze czwartkowe,ktore mam na kuponach weszły już wszystkie.Ale do pełni szczęścia brakuje jeszcze "sportowej" postawy kilku zespołów.
Jutro wybiorę cos jeszcze z tego zestawu : GKS, Żiżkov, Badajoz, Żilina , Grasshoppers, Altay, Elazig, Ancona, Tau, Bilbao, Ferrol, Munster.
Puszczę te mecze w różnych wariantach na kilku kuponach.
A tak na marginesie,cóż te ostatnie kolejki mają wspólnego ze sportem ?(Bebu, nie chodzi mi wcale o Piasta G.
pozdrawiam
dardaw