tak przegladajac oferte euroligi na dzis jakos ciezko cos ugryzc ale mozna sprobowac, ja wybralem cos takiego:
procent rzutów za dwa pkt Ulker mniej 51,5 , uwazam ze cska ma na tyle silna obrone ze nie pozwoli na czyste pozycje rzutowe, to moze byc podobny mecz jak przed 2tyg gdzie cska wygralo z zalgirisem, wtedy zalgiris mial 35,2 procent z rzutów za 2pkt, wiec ta opcja w tym meczu jak najbardziej do grania, a grajac over 51,5 odrazu mozna myslec o zwyciestwie ulkeru, skoro ma byc co 2 rzut celny....
RheinEnergie under 73,5pkt tu sie mozno zdziwilem, nie wiem dlaczego buki wystawily az taka wysoka linie, rozumiem ze niemcu mogli rzucic polakom 84 i francuzom 74pkt no ale jak juz spojrzymy na wyniki z klasowymi druzynami to juz nie wyglada to tak rozowo, z tau 70pkt i efes 68 oczywiscie mowie tu o meczach we wlasnej hali! olimpiakos to nie jakis pionek wiec niezwola na zbyt wiele niemcom!
climamio bolognia nie wierze, nie wierze, nie wierze! moze ktos mnie uszczypnie!?
unicaja malaga hiszpanie nie moga sobie pozwolic na kolejna porazke(bilans 2-4), partizan co mial wygrac to wygral ale na goracym hiszpanskim terenie raczej nie powalczy
ostatni mecz le mans - tau no bet, jesli mialbym cokolwiek tu gra to sklonilbym sie na hd +5,5 na francuzów!
komentarze mile widziane