#799218 - 20/12/2006 15:44
Re: EUROLIGA 2006/07 - sezon zasadniczy *DELETED* *DELETED*
[Re: jagiellonia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2004
|
Ja dzisiaj mówie twardo i zdecydowanie : PROKOM & 2.75 w toto , za wysoki kurs na Trefle. Dlaczego? Bo to mecz o wszystko. A Prokom w pierwszej połowie meczu u siebie pokazał jak sobie poradzić z Campbellem i Gregorym. Liczę na powtórkę, przez całe 40 minut. Bo po kontuzji wraca Hamilton. Bo wreszcie Prokom nie po to sprowadzał , bądź co bądź , gwiazdy (co prawda drugiego sortu ale zawsze :p), by teraz dostawać wciry z Le Mąąą. Dalmau i Atkins , obydwaj również najprawdopodobniej zagrają (nie widzę innej możliwości - zbyt ważny mecz). Slanina pokazał w ostatnich tygodniach że jest przygotowany do roli 'sopockiej strzelby'. Besok będzie walczył za dwóch by pokazać że odszedł do klubu lepszego Bo Prokom ma kwartet Besok , Wójcik , Masiulis , Andersen , który wreszcie powinien pokazać swą 'moc na wysokościach' , zwłaszcza jeśli ograniczone będą manewry osłabionych (bo niestety chyba tak jest) 'jedynek'. Ja wiem że Le Mans to drużyna zbilansowana , budowana solidnie , od lat. Że u siebie jest szczególnie mocna. Ale dziś wygrywa Prokom
|
Do góry
|
|
|
|
#799245 - 20/12/2006 16:05
[Re: bursztyk]
|
member
Meldunek: 26/07/2006
|
Ja dzisiaj mówie twardo i zdecydowanie : PROKOM & 2.75 w toto , za wysoki kurs na Trefle. Dlaczego? Bo to mecz o wszystko. A Prokom w pierwszej połowie meczu u siebie pokazał jak sobie poradzić z Campbellem i Gregorym. Liczę na powtórkę, przez całe 40 minut. Bo po kontuzji wraca Hamilton. Bo wreszcie Prokom nie po to sprowadzał , bądź co bądź , gwiazdy (co prawda drugiego sortu ale zawsze :p), by teraz dostawać wciry z Le Mąąą. Dalmau i Atkins , obydwaj również najprawdopodobniej zagrają (nie widzę innej możliwości - zbyt ważny mecz). Slanina pokazał w ostatnich tygodniach że jest przygotowany do roli 'sopockiej strzelby'. Besok będzie walczył za dwóch by pokazać że odszedł do klubu lepszego Bo Prokom ma kwartet Besok , Wójcik , Masiulis , Andersen , który wreszcie powinien pokazać swą 'moc na wysokościach' , zwłaszcza jeśli ograniczone będą manewry osłabionych (bo niestety chyba tak jest) 'jedynek'. Ja wiem że Le Mans to drużyna zbilansowana , budowana solidnie , od lat. Że u siebie jest szczególnie mocna. Ale dziś wygrywa Prokom Hheheheh gratuluje patriotyzmu.... ale jak to Polskie drużyny ,,mecze o wszystko" zawsze przegrywaja i sądze ze i dzis bedzie tak samo..... biore 1.45 na le mans i ciesze sie ze tak duzo hehe pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#799331 - 20/12/2006 16:38
[Re: Big Ben]
|
addict
Meldunek: 11/01/2006
|
20.12.06 Dynamo Moskwa - TAU Ceramica 1 1.91 pointbet 4|10 kaiser Dyscyplina: Kosz - Europa - Euroleague, godzina: 18:15 Dzisiaj wieczorem w ramach koszykarskiej Euroligi Dynamo Moskwa podejmuje osłabiony zespół z Hiszpanii - TAU. Goście nie pokazali się dobrze w ostatnim spotkaniu ligowym przeciwko Estudiantes. Grali słabo, ale jest to w jakimś stopniu zrozumiałe przy braku takich zawodników jak Planicic, Vidal, House czy Peker. Dzisiaj są zmuszeni ponownie zagrać bez Vidala i Planicica, natomiast Peker jest przeziębiony. Rakocevic ma drobny uraz i nie zagra na 100% możliwości. Hiszpanie są zmęczeni bardzo trudną podróżą, przyjechali do Rosji o 5 rano po czym ponad 2 godziny w korku jechali do hotelu. Po ciepłej Hiszpanii tu przywitał ich śnieg. Z drugiej strony gospodarze zagrają w najsilniejszym zestawieniu i na wypełnionej po brzegi hali. Warto spróbować za małą stawkę Dynamo Moskwy po atrakcyjnych kursach około 1,90. Ja na koszu to sie az tak nie znam, ale mysle ze to dobre informacje aby sie nimi tu podzielić
|
Do góry
|
|
|
|
#799981 - 20/12/2006 18:49
[Re: Boubson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2003
|
Prokom ani przez moment nie zatrzymał duetu Campbell-Gregory w pierwszym meczu, jeśli w ten sposób mają sobie z nimi dziś poradzić to lepiej nie włączajmy dziś C+ wcale. Jedynym gościem, który może uprzykrzyć któremuś z nich jest Hamilton. Obaj sa na tyle wszechstronni, że inni goście po prostu za nimi nie nadążą. Minięcie, wejście, rzut za 3, poldystans - grrr, krolestwo za 1 takiego ziomka w Sopocie. Plusy? O ile Gregory jest równym graczem, o tyle Campbell jest w miare chimeryczny. Obawiam sie, ze milosciwie nam panujacy coach gienek może sprobowac ustawic strefe, a to skonczy sie (tak podejrzewam) klęską. Co do Slaniny i Dalmau, to z ich umiejętnościami defensywnymi (Donatas jeszcze trochę ogarnia, ale te faule :/) bedzie naprawde ciezko. Jest jeszcze taka jedna smieszna sprawa - zwroccie uwage jak Dalmau i Slanina biegaja... tyłem. Robią to 2x wolniej od kolegow, nogi im sie placza, przy porażającej wręcz wymienności pozycji w zespole francuskim + przejściu do kontry, może to być zabójcze. Przeciez Jenkins w Gdansku nie robił jakichś niesamowitych rzeczy, po prostu szybkością skocznością sprytem pozabijał naszych... I tyle. To nie byl jakis nadludzki występ a la Lynn Greer i jego popisy w Slasku. Na szczescie to Prokom ma w tym meczu karty w ręku, a nie Le Mans. I to Prokom może przegrać ten mecz, a nie Le Mans go wygrać. W tej chwili jedynym pewnym punktem sopockiej ekipy jest Besok, reszta gra tak jak wiatr zawieje - 'ale jest nas wielu' więc liczę, że pod narty kilku z nich dostanie dobry wiaterek. Twarda obrona, brak przestojow, >35% za 3 i mądra gra dwoma wysokimi = zwycięstwo. Ale tak szczerze, jakoś nie wierzę w śledzie dziś. Obym się mylił. go go go
|
Do góry
|
|
|
|
#801018 - 20/12/2006 22:05
[Re: muppet]
|
member
Meldunek: 29/10/2006
|
chyba tak łatwego zwyciestwa się nikt nie spodziewal..caly mecz Puzzle toczyly pod swoje dyktando jedynie na poczatku drugiej kwarty troche sie mozna bylo obawiac ,ze Zabole odjadą.. jednak Prokom jest nieobliczalny i moze jeszcze w dalszej fazie rozgrywek namieszac a jestem przekonany ze po tym zwyciestwie awansuje.. ( wystarczy spojrzec na sytuacje w grupe nawet jesli nie z 5 miejsca to napewno jako 6 druzyna z najlepszym bilansem)
|
Do góry
|
|
|
|
#801156 - 20/12/2006 23:43
[Re: Przemyslanin]
|
veteran
Meldunek: 22/08/2006
|
Benetton(+1)-Barcelona 1 Wydaję mi się, że drużyna Włoska wymęczy zywcięstwo, każdy widzi jaką padake gra, ale Barcelona tak jak muppet kiedyś napisał to Navarro i długo długo nic, jeżeli on nie zatribi Hiszpanom będzie bardzo cięzko. Pozatym 2 porażki pod rząd na własnym parkiecie to już by było zdecydowanie za dużo dla teamu z Treviso. Myślę też, że Włosi pałają chęcią rewanżu za ostatni występ w Katalonii i powinni wygrać z mniej umotywowanymi gośćmi. W lidze obie drużyny nie zachwyciły, Benetton chyba był już myślami przy dzisiejszym meczu, a Barca wymęczyła zwycięstwo z Bilbao.
Maccabi(-11)-Partizan 1 Tutaj nie ma się zawiele co rozpisywać, partizan nie zachwyca na wyjazdach, a maccabi w dużym gazie, to będzie taki wczorajszy olympiakos, pewne zwycięstwo i srogi rewanż za porażkę w Belgradzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#801524 - 21/12/2006 09:57
[Re: hokuy]
|
enthusiast
Meldunek: 10/08/2005
|
Co myslicie o tym meczu:
Pau Orthez - Fenerbahce Ulker? czy warto tutaj podjac ryzyko i postawic na 2? Dzieki za pomoc.
|
Do góry
|
|
|
|
#801659 - 21/12/2006 12:14
[Re: bursztyk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/07/2005
|
Dla mnie typ dnia to Maccabi -11 w toto.
*Żydzi muszą ten mecz wygrać. *Przegrali w Belgradzie , zapewne będą chcieli złoić dupe Partyzantom , tym samym odgrywając im się za porażkę 91-103. *Partizan jest bardzo słaby na wyjazdach. Grali dotąd tylko jeden trudny , i przegrali -31 , z Joventutem.
To mnie motywuje do zagrania Pejsów -11 w tym pojedynku. mysle podobnie,ale zajebista polityka toto i ich "geniusz" i nieróbstwo mnie odrzuca...teraz kurs na -11 jest 1.65,bo debilon nie chce sie wystawić linii jak w innych bukach ,strasznie mnei to ostatnio wkruza,zamiast tak ajk wszędzie np zwiększać o oczko handicap,to te matoły poprostu obcinają kurs.
|
Do góry
|
|
|
|
#801668 - 21/12/2006 12:18
[Re: Barteus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/01/2004
|
a ja gram takie cos maccabi -11.5 jak kazdy dzis nie bede tlumaczyl why . Daje tez dzis fenerbache 2 i hcp(+4.5) jak nie teraz to kiedy, wrócil solomon, i reszta ferajny po kontuzjach. Francuski kosz nie jest az tak silny co potwierdza wynik le mans, fenerbache kadrowo wyglada znacznie lepiej a w pierwszym meczu wiecej szczescia mieli francuzi moze tym razem bedzie inaczej. Panasie bez Tsartsarisa, Alvertisa, Delka i Becirovica handi +6 na cibone mysle ze warty grania. Tez ostatnia szansa dla kowna wiec skłaniałbym sie ku zagraniu kowno(+6.5) Mottola i Jakunas back Penney ej yo podobno w pelni sił, zabraknie Popovica, ale beardy sobie powinny poradzic. maccabi(-11.5) 9/10 fenerbache 2 3/10 (+4.5) 5/10 cibona(+6.5) 5/10 zalgiris 2 2/10 (+6.5) 6/10
|
Do góry
|
|
|
|
#801670 - 21/12/2006 12:21
[Re: Kacpro]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/05/2006
|
Dla mnie typ dnia to Maccabi -11 w toto.
*Żydzi muszą ten mecz wygrać. *Przegrali w Belgradzie , zapewne będą chcieli złoić dupe Partyzantom , tym samym odgrywając im się za porażkę 91-103. *Partizan jest bardzo słaby na wyjazdach. Grali dotąd tylko jeden trudny , i przegrali -31 , z Joventutem.
To mnie motywuje do zagrania Pejsów -11 w tym pojedynku. mysle podobnie,ale zajebista polityka toto i ich "geniusz" i nieróbstwo mnie odrzuca...teraz kurs na -11 jest 1.65,bo debilon nie chce sie wystawić linii jak w innych bukach ,strasznie mnei to ostatnio wkruza,zamiast tak ajk wszędzie np zwiększać o oczko handicap,to te matoły poprostu obcinają kurs. to zagraj sobie w milenium hani 12pkt po kursie 1.9
|
Do góry
|
|
|
|
|
|