Strona 6 z 6 < 1 2 3 4 5 6
Opcje tematu
#693155 - 02/11/2006 23:05 Re: Rymujemy ;)
Jankesi Offline
enthusiast

Meldunek: 04/11/2003
Weźmy lepiej po łyskaczu...
Bo nam panny nie wybaczą

Że denaturat pijemy
chyba ze je olejemy

pojdziemy na bauns do clubu
By zaśpiewać: "łubu dubu"

Oraz progresywnie na parkiecie
nie solo - wyłącznie w duecie

przez 60' plus OT

Do góry
Bonus: Unibet
#693156 - 02/11/2006 23:06 Re: Rymujemy ;)
Jankesi Offline
enthusiast

Meldunek: 04/11/2003
Weźmy lepiej po łyskaczu...
Bo nam panny nie wybaczą

Że denaturat pijemy
chyba ze je olejemy

pojdziemy na bauns do clubu
By zaśpiewać: "łubu dubu"

Oraz progresywnie na parkiecie
nie solo - wyłącznie w duecie

przez 60' plus OT
zbajerować kobiete

a jak nie to karne w barze

Do góry
#693157 - 02/11/2006 23:06 Re: Rymujemy ;)
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
w gimnazjum miałem szczęscie chodzić do jednej z klasy z pewnym człowiekiem, wtedy jeszcze nie przejawiał swoich talentów muzycznych, a zwłaszcza w pisaniu tekstów, ale kiedy wyjechał do usa i po wypaleniu odpowiedniej ilości zioła z tamtejszymi raperami zaczął 'czaić bit' rozkręcił się na maxa i wielkimi krokami dąży w kierunku wydania własnej płyty, tutaj mamy mały prolog tego co nas w przyszłości czeka, jeżeli ktoś na prawde przeczyta całe i zafascynuje sie jego twórczością moge przesłac piosenkę na e-maila... pragnę zaznaczyć, iż podkład został zrobiony przez ejmerykańskich beat'owców

..a więc, panowie i panie!...

mc bebal - RzP Feat.Neutrall - Co z Tą Polską

[mc bebal - RzP]

elo, taa.. elo.. widze tą biede którą klepie nie jedna rodzina, a kogo to jest wina? wina Kaczysnkiego skurwysyna, ktory w telewizji kłamie ze w naszym kraju bedzie lepiej, a na ten czas jest lipa, że aż boli - polityków to pierdoli, oni tylko martwią się o swoje dzieci i o siebie.. ej KURWA ! Co z tą Polską? chujnia się dzieje ale mam nadzieje, że będzie lepiej, wiecej pracy i hajsu na życie, teraz opisuje ojczyznę na tym bicie jaka jest.. moim zdaniem nie jest the best, bo po wejściu do unii dalej to samo dalej bieda.. KURWA MAĆ! co niektorzy nie maja za co kupić chleba tylko biorą żarcie, na kreske w sklepie i tak zyją, nawet miecha nie przeżyją bo niestrcza kasy, to POLSKA takie są teraz czasy.. że!.. niejeden szary czlowiek umiera z głodu, tak mi szkoda tego polskiego narodu.. taaaa to Polska takie sa teraz czasy... to Polska takie sa teraz czasy... widze tą biede którą klepie nie jedna rodzina, a kogo to jest wina?... a kogo to jest wina?

[Neutrall]

Co z ta Polską? co dalej? ..życie pod tytułem "wódki nalej", długi,finanse.. kradzieże, seanse, ej ludzie, do kogo mam się zwrócic?, ochotę mam Kaczyńskich skrócić, vendetta.. za bezrobocie, jak Kargul do Pawlaka przy płocie, jak w programie na polsacieTomek Lis... hej stary to nie wybór miss! ..a więc nie proś o bis, ja dyktuję więc pisz! Rzeczpospolitą ogarneło gówno, "jutro będzie lepiej" naokoło tylko mówią, ja nie widzę w tej Polsce poprawy, i wiem, że Ty tez nie jesteś taki łaskawy, dobrze wam i jeszcze narzekacie, biedakom ani grosza nie dacie, coraz więcej bez dachu, coraz więcej bez chleba, coś z tym zrobić trzeba, jeśli sejm chce iść do nieba, dajcie sejm, który nie chce na nas zarobić, dajcie zioma z ulicy, który z dołu chce nas wydobyć, ludzie chodzą z dziurami w kieszeniach, zapominają o marzeniach, bo w Polsce sa nie do spełnienia, to nie bis, ale w okno wam rzucam kamienia, nie uchronicie się przed nim w zderzeniach, czy wy nie widzicie, że pod prąd lecicie? ..napisane jest na meteorycie, który na was padnie, jak szmaty okradnie, wtedy będziecie patrzeć bezradnie, tu Neutrall, nie zegnam, jeszcze powrócę w chwale, i słowem was rozwalę.. opadną wam morale!

[mc bebal - RzP]

Taaaaa.............. Taaa... ELO!

[Neutrall]

elo...

...to by było na tyle, jeżeli wytrwałes/as do końca to gratuluję ..chociaż mimo perfekcyjnie dobranych słów i rymów w tekście, to jednak muzyczka wpada w ucho i bynajmniej pół mojego towarzystwa się przy tym luzuje ...czasami

Do góry
#693158 - 02/11/2006 23:12 Re: Rymujemy ;)
fatherPIO Offline
veteran

Meldunek: 03/07/2006
Tera mnie to wali bo jestem na fali

Kto ogląda czasami Uwage na TVN to wie o co chodzi

Do góry
#693159 - 02/11/2006 23:16 Re: Rymujemy ;)
Vendetta Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/01/2006
żenuła i na dodatek w tej szmirze pada moj nick ludzie ktorzy nei wiedzą co on znaczy moga to zle odebrac

Do góry
#693160 - 02/11/2006 23:22 Re: Rymujemy ;)
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
Quote:

żenuła i na dodatek w tej szmirze pada moj nick ludzie ktorzy nei wiedzą co on znaczy moga to zle odebrac

sądzisz, że On zwracal uwagę na słowa? aby się troche rymowało i wystarczy, nie mówiąc nic o kontekście ..zreszta koles jest takim umysłowcem, że przy odpowiedzi na geografii (gim) Europy szukał w Hiszpanii i Portugalii ...a potem w Azji ..nawet płynnie czytac nie potrafił, jedynie chwdp mu dobrze wychodziło

Do góry
#693161 - 03/11/2006 09:52 Re: Rymujemy ;)
rybek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/01/2005
żal mi sie robi. Ja takie gówno to po pijaku napisze i jeszcze może mieć sens a tu jak nie miał rymu to jakies przekleństwo wkleił, coś a'la Liroy scyzoryki bafangoo i te sprawy ja mu jednak nie wróże kariery ELO ZIOMKI

Do góry
#693162 - 03/11/2006 11:34 Re: Rymujemy ;)
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
Quote:

Tera mnie to wali bo jestem na fali

Kto ogląda czasami Uwage na TVN to wie o co chodzi

ja widziałem u Majewskiego
nawet znalazłem link do przesłuchania razem z tekstem

http://miesozerca.blox.pl/2006/10/Teramietowali.html

hit

Do góry
Strona 6 z 6 < 1 2 3 4 5 6