#69239 - 17/09/2004 06:25
STS!!!
|
stranger
Meldunek: 17/09/2004
|
czy ktos wie czy moge odebrac w jakis sposob w punkcie we wroclawiu kupon z innego miasta??? pr osze o odpowiedz lub o numer kontaktowy z siedziba STS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#69242 - 17/09/2004 13:59
Re: STS!!!
|
stranger
Meldunek: 17/09/2004
|
ale wiem ze mozna napisac podanie do danego punktu o wyplacenie!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#69243 - 17/09/2004 16:00
|
member
Meldunek: 07/08/2002
|
Mam do was pytanie, bo moze mial ktos z was podobna sytuacje.
Mam dwa kupony do odbioru (kazdy z innego punktu). Kwoty nie przekraczajace 1000 zl, ale bliskie. I uslyszalem dzis w tych dwu roznych punktach w Warszawie, ze z powodu duzych wyplat i braku kasy w gotowce, mam sie zglosic po wygrana, we wtorek, srode.
Po przeczytamniu regulaminu, Par. 9 o wyplatach. Jest tam tak: (moze nie doslownie, ale sens mi nie umknal) Pkt. 3 - STS ma prawo do wyplaty wygranej w ciagu 14 dni. Pkt. 5 - Kwota przeznaczona do natychmiastowej wyplaty wynosi 1000 zl.
I nie wiem czy mam to rozumiec, ze zawsze do 1000 zl musza wyplacic od razu, cze moga to sobie przeciagnac.
Moze ktos z was mial podobny przypadek i jak to sie rozwiazalo. Nie mam noza na gardle, ze musze to dzis odebrac, ale tez nie mam czasu zeby tam jezdzic i sie dopytywac. Tak z ciekawosci.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#69245 - 18/09/2004 11:43
|
stranger
Meldunek: 18/09/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał bucik: [qb]czy ktos wie czy moge odebrac w jakis sposob w punkcie we wroclawiu kupon z innego miasta??? pr osze o odpowiedz lub o numer kontaktowy z siedziba STS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/qb][/QUOTE]Miałem kiedyś podobny problem. W STSie powiedziano mi, że mogę "złożyć reklamację". Wypełniasz jakieś świstki, a oni wysyłają jakieś papiery do punktu z którego pochodzi kupon, czekają na potwierdzenie (or sth...) i wypłacają Ci kasę. Ból jest taki, że trwa to kilka tygodni  . Spytaj w swoim punkcie STSa - powinni Ci pomóc (to podobno dość częsty problem i "standardowa" procedura). Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#69246 - 18/09/2004 13:46
|
member
Meldunek: 05/01/2004
|
waldemar ja mam taka sama sytuacje!! interpretuje to w ten sposb z emusza nam wyplacicn 1000 zl, ale oni kombinuja!!pamietacei afere z lemgo??? dopiero w sadzie sts dostal po dupie to wyplcili tym ktorzy sei sadzili! sts se jaja robi z ludzi i juz! jak przychodzisz z kasa to ci nie mowia ze nie sa wyplacalni ! ****a kiedy w koncu w tym kraju bedzie normalka??? musi wparowac jaksi naziemny buk jeszce to te cioty z stsu i stare bay z profka sie obudza!!!!!!!!!narka
|
Do góry
|
|
|
|
#69247 - 18/09/2004 16:17
|
Meldunek: 16/05/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał bucik: [qb]czy ktos wie czy moge odebrac w jakis sposob w punkcie we wroclawiu kupon z innego miasta??? pr osze o odpowiedz lub o numer kontaktowy z siedziba STS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/qb][/QUOTE]Możesz. Robiłem to juz kilka razy. Składasz tylko prośbę w punkcie, w którym chcesz odebrać gotówkę, kasa jest za ok. 10 dni. Jakby co, to pytaj, podrzucę Ci wzór pisemka. pozdr. 
|
Do góry
|
|
|
|
#69248 - 19/09/2004 00:18
|
enthusiast
Meldunek: 10/07/2004
|
SORRY ZA PYTANIE POZA TEMATEM: ale b pilne, ile najwiecej moge meczy na jednym kuponie za 2 zl w sts-ie postawic?
|
Do góry
|
|
|
|
#69249 - 19/09/2004 00:20
|
addict
Meldunek: 06/04/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#69255 - 26/09/2004 13:32
|
addict
Meldunek: 27/05/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał antoni: [qb]czy ktos wie kiedy zatrudnia czwartą osobę w punkcie sts-u na bialowny w bialymstoku????????dlaczego nie ma tam czwartej dziewczyny????????????A POWINNA BYC BO TAM WALI DUZO LUDZI I SĄ KOLEJKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :zobacz: az szkoda tych trzech dziewczyn ktore tam tak naginają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/qb][/QUOTE]kiedys jak jeszcze obstawialem u naziemnych przyjeli do sts na bialowny czwarta panne, ale tylko 'na praktyke'; wtedy to dopiero byly kolejki - jej tempo wpisywania spotkan bylo zajebiste  ; tylko tatuaz miala fajny ale potem przeneisli ja do nowego (przynajmniej wtedy) punktu na warszawskiej KOLEJKI - stare dobre czasy - najwiekszy tlok to chyba w niedziele po porannej mszy (gdzies ok. 10-11) 
|
Do góry
|
|
|
|
#69256 - 26/09/2004 13:38
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał superges: [qb]PISZE PYTANIE W IMIENIU KUMPLA :zobacz: Więc: Chodzi o to że do 18 brakuje mu 6 m-c a chciałby zacząć grać u buszka (STS) a oni nie chcą puszczać bez pokazania dowodu i tutaj jest pytanie: Czy np rodzice mogą mu napisać oświadczenie że wyrażają zgode itd itp?[/qb][/QUOTE]chcialbym to zobaczyc  przychodzi gosc z kartka od mamy: MOJ SYN MOZE OBSTAWIAC W STSto chyba dowcip roku chyba nie sadzisz ze sts bedzie uznawal taki dokument; im to wisi, a kumpel niech lepiej sie nie osmiesza i zagadnie jakiegos goscia zeby podal kupony za niego
|
Do góry
|
|
|
|
#69257 - 26/09/2004 13:42
|
veteran
Meldunek: 22/06/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał piotrek7w: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał superges: [qb]PISZE PYTANIE W IMIENIU KUMPLA :zobacz: Więc: Chodzi o to że do 18 brakuje mu 6 m-c a chciałby zacząć grać u buszka (STS) a oni nie chcą puszczać bez pokazania dowodu i tutaj jest pytanie: Czy np rodzice mogą mu napisać oświadczenie że wyrażają zgode itd itp?[/qb][/QUOTE]chcialbym to zobaczyc  przychodzi gosc z kartka od mamy: MOJ SYN MOZE OBSTAWIAC W STSto chyba dowcip roku chyba nie sadzisz ze sts bedzie uznawal taki dokument; im to wisi, a kumpel niech lepiej sie nie osmiesza i zagadnie jakiegos goscia zeby podal kupony za niego[/qb][/QUOTE]No puścić to może puści przez jakiegoś gościa ale co gdy bedzie chciał wypłacić??
|
Do góry
|
|
|
|
#69258 - 26/09/2004 13:49
|
addict
|
niech zaciagnie ojca do sts; na pewno bedzie dumny z syna, ze taka ladna kase ciagnie z drugiej strony nie spotkalem sie aby patrzyli na dowod przy wyplatach ponizej 1000zl a tak w ogole to teraz sprawdzaja w sts dowody wszystkim czy tylko osobom wygladajacym na nieletnich; dawno juz tam nie gralem, ale chodzilem do nich w wieku 16 lat i nikt mi nigdy dowodu nie sprawdzal
|
Do góry
|
|
|
|
#69259 - 26/09/2004 14:01
|
veteran
Meldunek: 22/06/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał piotrek7w: [qb]niech zaciagnie ojca do sts; na pewno bedzie dumny z syna, ze taka ladna kase ciagnie z drugiej strony nie spotkalem sie aby patrzyli na dowod przy wyplatach ponizej 1000zl a tak w ogole to teraz sprawdzaja w sts dowody wszystkim czy tylko osobom wygladajacym na nieletnich; dawno juz tam nie gralem, ale chodzilem do nich w wieku 16 lat i nikt mi nigdy dowodu nie sprawdzal[/qb][/QUOTE]W czwartek byłem z kumplem (po 25 zł i puścić kupon za 4) podszedł do okienka ja stałem przy tablicy i spisywałem meczyki a ta baba która była przy okienku kazała pokazać mu dowód  no ale naszczęście ja machnąłem dowodzikiem  al: . A takim małym szczegółem jest to że ta babka w okienku była niższa od kupmpla o jakieś 10 cm a mimo to chciała dowód 
|
Do góry
|
|
|
|
#69262 - 27/09/2004 14:42
|
member
Meldunek: 06/09/2003
|
Witam. Ludka chcialbym zaczac grac powoli juz systemami. WIec mam takie pytanie ktory z systemow nie wymaga az tak bardzo duzych wplat ? i czy dobrze rozumien system 2 z 4 powiedzmy tak : 61 1 A 62 1 B 63 1 C 55 1 D teraz z tych wybranych meczy tworzy mi sie 6 kuponow po 2 zl za kazdy = 12 zl tak ? wystarczy ze 2 mecze trafie i mam jakis tam zwrot ( ok 70% wplaty zdaje sie ) , w przypadku trafienia 4/4 jest to jzu wygrana ( niewielka przy 2 zl ale jest dobra na start nastepnego dnia). Teraz powiedzicie mi czy wygrana jest naliczana "normalnie poprzez mnoznik ? - czy tak jak w proffesional w systemiew "11" w postaci AKO ? i dodawana ? Aha - przeczytalem jeszcze - ze do tych 4 meczy moge dodac tzw "pewniaki"  - czyli jescze obstawic inne mecze , w ktorych nie popelnie bledu - z czym sie to wiaze ? Dzieki
|
Do góry
|
|
|
|
#69263 - 27/09/2004 15:23
|
Meldunek: 24/08/2002
|
[QUOTE]Ludka chcialbym zaczac grac powoli juz systemami. WIec mam takie pytanie ktory z systemow nie wymaga az tak bardzo duzych wplat ? [/QUOTE]2z3=6 zl (3 komb.), 3z4=8 zl (4 komb.), 2z5=20 zl (10 komb.), 3z5=20 zl (10 komb,), (sumy przy stawce 2 zl)
[QUOTE] i czy dobrze rozumien system 2 z 4 powiedzmy tak :
61 1 A 62 1 B 63 1 C 55 1 D
teraz z tych wybranych meczy tworzy mi sie 6 kuponow po 2 zl za kazdy = 12 zl tak ? [/QUOTE]tak, AB, AC, AD, BC, BD, CD
[QUOTE] wystarczy ze 2 mecze trafie i mam jakis tam zwrot ( ok 70% wplaty zdaje sie ) , w przypadku trafienia 4/4 jest to jzu wygrana ( niewielka przy 2 zl ale jest dobra na start nastepnego dnia). [/QUOTE]to zalezy po jakich kursach obstawiles
[QUOTE] Teraz powiedzicie mi czy wygrana jest naliczana "normalnie poprzez mnoznik ? - czy tak jak w proffesional w systemiew "11" w postaci AKO ? i dodawana ? [/QUOTE]powiedzmy trafisz trzy mecze A, B i C; kurs A x kurs B x (0.9 x stawka) = X kurs A x kurs C x (0.9 x stawka) = Y kurs B x kurs C x (0.9 x stawka) = Z
X + Y + Z = wygrana
[QUOTE] Aha - przeczytalem jeszcze - ze do tych 4 meczy moge dodac tzw "pewniaki" - czyli jescze obstawic inne mecze , w ktorych nie popelnie bledu - z czym sie to wiaze ? [/QUOTE]pod typami do systemu mozesz napisac "pewniaki" dolaczane sa one do wszystkich kombinacji systemu, wiec jezeli nie trafisz jednego "pewniaka" (lub wiecej) to caly system masz popsuty (niezaleznie od tego ile meczy trafiles "na gorze" systemu - A,B,C,D)
|
Do góry
|
|
|
|
#69264 - 27/09/2004 15:41
|
member
Meldunek: 06/09/2003
|
Dzieki [g]um[p]  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#69265 - 27/09/2004 22:09
|
veteran
Meldunek: 12/06/2004
|
Siema!! Właśnie sobie przeglądałem moje dwa kupony, które póściłem w STS-ie i zauważyłem, że nie mają one kodów kreskowych!! hmmmm taka sytuacja trafiła mi sie pierwszy raz i zastanawiam się co będzie jak wejdzie mi któryś z kuponów..... Pozdrawiam Misiek
|
Do góry
|
|
|
|
#69267 - 27/09/2004 22:23
|
veteran
Meldunek: 12/06/2004
|
umkneło to mojej uwadze wiesz wkońcu to jest mały szczegół a ja sprawdziłem tylko czy zgadzają się mecz kupony schowałem i powiedziałem grzecznie dowidzenia. POjade jutro i zapytam sie co w takiej sytuacji Pozdrawiam Misiek
|
Do góry
|
|
|
|
#69268 - 29/09/2004 23:27
|
stranger
Meldunek: 29/09/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał antoni: [qb]czy ktos wie kiedy zatrudnia czwartą osobę w punkcie sts-u na bialowny w bialymstoku????????dlaczego nie ma tam czwartej dziewczyny????????????A POWINNA BYC BO TAM WALI DUZO LUDZI I SĄ KOLEJKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :zobacz: az szkoda tych trzech dziewczyn ktore tam tak naginają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/qb][/QUOTE]
|
Do góry
|
|
|
|
#69269 - 29/09/2004 23:36
|
stranger
Meldunek: 29/09/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał piotrek7w: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał antoni: [qb]czy ktos wie kiedy zatrudnia czwartą osobę w punkcie sts-u na bialowny w bialymstoku????????dlaczego nie ma tam czwartej dziewczyny????????????A POWINNA BYC BO TAM WALI DUZO LUDZI I SĄ KOLEJKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :zobacz: az szkoda tych trzech dziewczyn ktore tam tak naginają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/qb][/QUOTE]kiedys jak jeszcze obstawialem u naziemnych przyjeli do sts na bialowny czwarta panne, ale tylko 'na praktyke'; wtedy to dopiero byly kolejki - jej tempo wpisywania spotkan bylo zajebiste  ; tylko tatuaz miala fajny ale potem przeneisli ja do nowego (przynajmniej wtedy) punktu na warszawskiej KOLEJKI - stare dobre czasy - najwiekszy tlok to chyba w niedziele po porannej mszy (gdzies ok. 10-11)  [/qb][/QUOTE]KOLEJKI-JAK CHCESZ STAC TO STOJ BO JA NIE!!!!!!!!!!Dlaczego takie są kolejki w punkcie sts na Bialowny w Bialymstoku?To jest centrum!Antoni ma racje ze ten temat poruszyl bo jestem stalym klijentem tego punktu i nie widzę czwartej twarzy w tym punkcie a wczesniej jak dobrze liczę i mam pamięc to pracowaly cztery dziewczyny!!!!Trzeba z tym cos zrobic ale ja nie wiem co i jak!moze wy wiecie!!!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|