#687134 - 17/10/2006 19:59
Re: Co Was denerwuje ? [3]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Quote:
kolo mnie tez wlasnie lezy "historia ustroju i prawa sadowego Polski" przez 1,5h ogarnalem tytul rozdzialu
Dokładnie to samo mam Teraz czytam o polis grecki, a potem czeka mnie Ustrój dawnej Polski do 1975
Shane --> ja zamówiłem w internecie, wyszło taniej, a książki odebrałem w Gdańsku. W gdyni nigdzie nie znalazłem tego co mnie interesowało, a na uniwerku strasznie drogo.
|
Do góry
|
|
|
|
#687136 - 17/10/2006 20:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
ja wszystkie ksiazki kupilem od kumpla z drugiego roku, calkiem tanio wyszlo
|
Do góry
|
|
|
|
#687137 - 17/10/2006 20:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Quote:
Quote:
kolo mnie tez wlasnie lezy "historia ustroju i prawa sadowego Polski" przez 1,5h ogarnalem tytul rozdzialu
Dokładnie to samo mam Teraz czytam o polis grecki, a potem czeka mnie Ustrój dawnej Polski do 1975
Shane --> ja zamówiłem w internecie, wyszło taniej, a książki odebrałem w Gdańsku. W gdyni nigdzie nie znalazłem tego co mnie interesowało, a na uniwerku strasznie drogo.
Ciesze sie, ze studia juz za mna. A jak sobie przypomne "doktryny", "sadowke" lub "hup" (historie ustroju panstwa), to mnie "częsie" Uczcie się, uczcie. Mam nadzieję, że po studiach spotka was za to nagroda
|
Do góry
|
|
|
|
#687139 - 17/10/2006 20:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/06/2005
|
Quote:
Quote:
widze ze tu rosnie pokolenie prawnikow nie bede oryginalny piszac ze przezywam to samo co wy pozdro chlopaki i powodzenia na studiach
|
Do góry
|
|
|
|
#687140 - 17/10/2006 20:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
Quote:
Wszystko.
Już gorzej być nie może
Aż tak fatalnie?
|
Do góry
|
|
|
|
#687141 - 17/10/2006 20:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004
|
Quote:
Kamel znasz jakas internetowa ksiegarnie pedagogiczna? Cos w tym stylu gdzie mozna kupic jakas literature naukowa? Albo ktokolwiek z Was takowa zna? Bo kurde mnie wlasnie denerwuje ze na miescie nic spotkac nie moge, trzeba bedzie zamawiac
nie macie u siebie w miescie antykwariatow? u mnie przy samej uczelni sa 3 - studenciaki sprzedaja im uzywane ksiazki, a antykwariat sprzedaje je inny studenciakom - oczywiscie po cenach nizszych niz nowki
|
Do góry
|
|
|
|
#687142 - 17/10/2006 21:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/08/2005
|
Akurat w Stalowej Woli jest jeden antykwariat, ale w nim raczej znajdują się podręczniki do szkoł podstawowych, gimnazjów i szkół średnich. Narazie na studiach podyktowali jedynie kilka pozycji, wykładowców mam w miare możliwych. Zakupiłem tylko jedną książkę, ale już jutro dołączą do mojej kolekcji 2 następne co wiąże się z wydatkiem 150 zł. i to mnie właśnie denerwuje.
|
Do góry
|
|
|
|
#687143 - 17/10/2006 21:17
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Akurat w Stalowej Woli jest jeden antykwariat, ale w nim raczej znajdują się podręczniki do szkoł podstawowych, gimnazjów i szkół średnich.
Narazie na studiach podyktowali jedynie kilka pozycji, wykładowców mam w miare możliwych. Zakupiłem tylko jedną książkę, ale już jutro dołączą do mojej kolekcji 2 następne co wiąże się z wydatkiem 150 zł. i to mnie właśnie denerwuje.
patrzac na Wasze dydaktyczne problemy to dostrzegam plus co do swojej uczelni - wiekszosc ksiazek udaje mi sie wypozyczyc w bibliotece, a jak nie moge ich wypozyczyc na dluzszy okes to wypozyczam do czytelni i kseruje interesujace mnie rozdzialy
|
Do góry
|
|
|
|
#687145 - 17/10/2006 21:27
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
Quote:
Doskonale wiem co czujecie. Ja na tym I roku socjologii tez ledwo co ciagne to wszystko. Za duzo tego sie nazbieralo. Niech Ci w LO co sa, sie ciesza bo studia to juz nie przelewki.
ja za podstawówką tęsknię, od rana do wieczora za piłką się ganiało, a średnia w szkole 5,5
a teraz
|
Do góry
|
|
|
|
#687146 - 17/10/2006 21:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/08/2005
|
nOcnY biblioteka uniwersytecka jest naprawde obszerna. Ale nie wszystko można skserować, a czasami niektóre pozycje są bardzo długo przetrzymywane, ciężko bardzo je dostać. Zdarzają się też tacy profesorowie, którzy wymagają książki z własnoręcznym podpisem No ale muszą zarabiać skoro to książki ich autorstwa. Co zrobisz Nic
|
Do góry
|
|
|
|
#687147 - 17/10/2006 21:36
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
nOcnY biblioteka uniwersytecka jest naprawde obszerna. Ale nie wszystko można skserować, a czasami niektóre pozycje są bardzo długo przetrzymywane, ciężko bardzo je dostać.Quote:
u mnie na polibudzie sa egzemplarze ksiazek to wypozyczenia na okres 3/6 miesiecy oraz egzeplarze, ktore mozna wypozyczyc bezposrednio do czytelni
Quote:
Zdarzają się też tacy profesorowie, którzy wymagają książki z własnoręcznym podpisem
No ale muszą zarabiać skoro to książki ich autorstwa.
Co zrobisz Nic
w tamtym semestrze caly moj rok mial problem poniewaz jeden z prof zauwazyl jak student kserowal jego skrypt i na pierwszy termin dal pytania z serii tylko Pan Bog umie na 4, prof na 3 reszta na mniej niz 2 naszczescie na poprawce zlitowal sie nad nami...
|
Do góry
|
|
|
|
#687148 - 17/10/2006 21:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/01/2005
|
Quote:
Quote:
"meczy mnie stan, w ktory sie wprawiam myslac o dziewczynie, z ktora sie rozszedlem ponad 1,5 roku temu"
kurde, też to mam.
a dostaliscie kiedys sms'a o tresci, ze jest szczelsiwa z nowym chlopakiem
No walsnie mnie tez to wkurza...rozstalismy sie ok...ale po kiego ch** pisze smsy jaka to jest szczesliwa z nowym chlopakiem, przychodzi z nim do pubow gdzie ja przesiaduje , itp. To mnie wlasnie wkurza u bab, zerwą i jeszcze kopia lezacego... jeszcze ten jej facet patrzyl na mnie jakby chcial mi lufe sprzedac przeparszam ze bylem z jego nowa dziewczyna 2 lata Napiselem jej esa , zeby dala spokoj ale nie...dalej smsy i wbijanie noza w plecy
One to chyba lubia
|
Do góry
|
|
|
|
#687149 - 17/10/2006 21:48
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Quote:
"meczy mnie stan, w ktory sie wprawiam myslac o dziewczynie, z ktora sie rozszedlem ponad 1,5 roku temu"
kurde, też to mam.
a dostaliscie kiedys sms'a o tresci, ze jest szczelsiwa z nowym chlopakiem
No walsnie mnie tez to wkurza...rozstalismy sie ok...ale po kiego ch** pisze smsy jaka to jest szczesliwa z nowym chlopakiem, przychodzi z nim do pubow gdzie ja przesiaduje , itp. To mnie wlasnie wkurza u bab, zerwą i jeszcze kopia lezacego... jeszcze ten jej facet patrzyl na mnie jakby chcial mi lufe sprzedac przeparszam ze bylem z jego nowa dziewczyna 2 lata Napiselem jej esa , zeby dala spokoj ale nie...dalej smsy i wbijanie noza w plecy
One to chyba lubia
ja dostalem takiego sms'a ale chyba mial on miec inny wydzwiek. wiem, ze napisala mi go po to zeby mi powiedziec, ze jest szczesliwa w nowym zwiazku i zebym w jakis tam sposob sie o nia nie martwil - i tu znowu mamy tak zwana konfliktowa sytuacje - dobrze, ze jest z kims przy kogo boku jest szczesliwa ale z drugiej strony to ...
...
|
Do góry
|
|
|
|
#687151 - 17/10/2006 22:01
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
hłe hłe, dokładnie nOcny, dokładnie.
zawsze bedzie w mojej pamieci
Pelson - Ona I on (Feat. Olga.S, Aga.S)
tyle...
|
Do góry
|
|
|
|
#687153 - 17/10/2006 22:51
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
Quote:
Ja się zastanawiam czy nie dać sobie spokoju z tą bukmacherką. Zyski są, ale ile mnie to nerwów kosztuje - umrę chyba 20 lat wcześniej przez grę, a siwy będę za kilka lat :/
"Nawet najtwardsi mają chwile, kiedy potrzebują klęknąć"
|
Do góry
|
|
|
|
|
|