sprawa jest prosta
na PokerPosted tam gdzieś u góry po prawej stronie są trzy rubryczki, ktore wypełniesz w celu tej rejestracji u nich. Później wbijasz się na live czat (link chyba tuż pod tymi rubryczkami). I już później z nimi gadasz. Pytasz, czy mieliby dla Ciebie jakiegoś bonusa. Ja już tam miałem rzucać teksty,ze bardzo taki bonus by mnie ucieszył ble ble ble, a babka (Bonnie
![](/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif)
) od razu z tekstem : Your Name, później Your e-mail. Nie ma sensu ,żebym tutaj Ci wszystko opisywał bo oni Cię poprowadzą za rączke i wszystko po kolei powiedzą co masz zrobić
![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif)
z istotniejszych rzeczy tylko dodam, ze musisz miec certyfikat Netellera. 25$ na Netellerka ,i od razu przelewasz to na poker.com. Przy tym wpisujesz kod który oni Ci podadzą (chyba POSTED25), dzięki czemu po wpłaceniu tych 25$ automatycznie do poker.com dostajesz drugie 25$
![](/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif)
oczywiście w PokerPosted nie tylko jest promocja do poker.com. Również mozna skorzytać z bonusów do innych pokerroomów. Zresztą najlepiej o wszystko spytać bezpośrednio na czacie. Ja z czystym sumieniem ten bonus na poker.com moge polecić, bo sam z niego skorzystałem i wszystko jest Gitt
![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif)
Kiedyś już był temat nt.PokerPosted i ich bonusów, ale gdzieś go wcięło
![](/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif)
Załozył go
Gropek
Gropek też właśnie mnie zachęcił do skorzystania z tego bonusa
![](/ubbthreads/images/graemlins/wave.gif)
i zachęcam tych którzy będą korzystali z tego bonusa, aby w polu Reffered by: wpisali
10004 ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif)
(to jest nr.ref. tego kolegi)
Osobiście na razie zgarnąłem bonusa, ale jeszcze tam nie gralem na prawdziwe pieniadze. Tylko na play money obejrzalem sobie jak się prezentuje soft i mi się bardzo podoba
Troche kaski mam rozsiane po roznych pokerromach i dlatego teraz zajmuje się "zerowaniem kont" w innych pokerroomach a gre w poker.com zostawiam sobie na sam koniec, bo jestem pewien, ze super będzie się tam grało
pozdrówka